NYHED: DEMIDEKK INFINITY DETAILS

NYHED: DEMIDEKK INFINITY DETAILS

Leg med detaljerne. Med små enkle midler kan uderummet forvandles, så det føles helt nyt. Den gule stol er malet med DEMIDEKK Infinity Details i farven 1908 Sisal. Se, hvor smukt farven står til facaden, der er malet med vores bedste udendørsmaling DEMIDEKK Infinity i farven 7653 Stockholmsgrønn.

DEMIDEKK Infinity Details – specialudviklet detaljemaling

Forny uderummet med en smuk gul bænk eller måske en grøn dør. DEMIDEKK Infinity Details er en førsteklasses maling til detaljerne, såsom vinduer og døre. Den kan også bruges til pergolaen, hegnet eller udendørsmøblerne i træ. Med enkle midler kan du gøre en lille, men vigtig forskel, og dermed sætte dit personlige præg på uderummet.

DEMIDEKK Infinity Details i farven 8426 Dewy Green

Få en skøn indgang med lyse og naturlige kombinationer af beige og grønt. Taburetten er malet med DEMIKK Infinity Details i farven 1908 Sisal. Den vil være et skønt blikfang og fungerer som en forlængelse af facaden, der er malet med DEMIDEKK Infinity i farven 1141 Natural Beige. Potterne til blomster og døren er malet i farven 8426 Dewy Green med DEMIDEKK Infinity Details.

JOTUN 1141 Natural Beige

En varm, dæmpet, beige nuance. Dette er en beige nuance med et gråligt skær over sig, men den vil opleves som varm og naturlig. 1141 Natural Beige lægger sig ind som en lysere udgave af 1939 Sandbeige, og som en tand mindre rødlig end 1283 Lys Grå Umbra. Dette er med andre ord en perfekt farve for dig, som ønsker en varm farve, der hverken er for grå eller for rødlig beige.

JOTUN 8426 Dewy Green

En dæmpet, grøn nuance. Dette er en sløret, lys mellemtone, – udviklet til et friskt pust og dejlige kombinationer med den mørkere udgave 7653 Stockholmsgrønn.

JOTUN 7653 Stockholmsgrønn

En dæmpet grøn nuancee. Denne grønne nuance har et skær af noget gråligt over sig, og den fremstår som en sofistikeret og elegant grøn farve. Farvetonen fremstår noget køligere end de traditionelle gyldne, grønne nuancer, vi er vant til.

 DEMIDEKK Infinity

DEMIDEKK Infinity

 • Holder længst af alle Jotuns træbeskyttelser
 • Beskytter huset længst*
 • Overlegen glans- og farveholdbarhed*
 • Ser nymalet ud længst
 • Selvrensende
 • Unik INFINITY-teknologi – holder længst!

*DEMIDEKK Infinity holder længst af alle Jotuns træbeskyttelser.

 DEMIDEKK Infinity Details

DEMIDEKK Infinity Details

 • Vores allerbedste vindues- og detaljemaling
 • Hurtig tørretid – regnsikker efter 1 time**
 • Overlegen glans og farveholdbarhed*
 • Ser nymalet ud længst*
 • Selvrensende

*DEMIDEKK Infinity holder længst af alle Jotuns træbeskyttelser.
** Ved 23 grader og 50% luftfugtighed (RH)

Jotun 1908 Sisal

Gennemtænkt farvesammensætning! En pudset facade fremstår elegant og smuk, når farverne holdes tone-til-tone. Vinduet og den nederste del af facaden er malet i farven 1908 Sisal, mens den øverste del er malet i farven 1901 Marmor. Vinduet er malet med DEMIKK Infinity Details og den pudsede mur med Jotun DryTech murmaling.

 DEMIDEKK Infinity Details

DEMIDEKK Infinity Details

 • Vores allerbedste vindues- og detaljemaling
 • Hurtig tørretid – regnsikker efter 1 time**
 • Overlegen glans og farveholdbarhed*
 • Ser nymalet ud længst*
 • Selvrensende

*DEMIDEKK Infinity holder længst af alle Jotuns træbeskyttelser.
** Ved 23 grader og 50% luftfugtighed (RH)

 JOTUN DryTech Murmaling

JOTUN DryTech Murmaling

 • Holder muren flot i lang tid
 • Til alle typer pudset mur/beton/sokkel
 • Modvirker afskalning og er smudsafvisende
 • Unik 2 i 1-teknologi – både diffusionsåben og vandafvisende
Jotun 20118 Amber Red

Smuk harmoni. Den røde bænk er et frisk indslag og malet i en af vores helt nye detaljefarver 20118 Amber Red. Det er en varm og indbydende farve, der forstærker de andre jordfarver og får dem til at skille sig ud. Facaden er malet med DEMIDEKK Infinity i arven 1939 Sandbeige, og terrassen er behandlet med DEMIDEKK Terrasslasyr i farven 90028 Skyggebrun.

JOTUN 1939 Sandbeige

En grålig beige nuance, dæmpet, men varm. Fin til lyse detaljer, dybere gråbeige, eller helt mørke, brunsorte farver.

LADY 20118 Amber Red

En gyldenrød nuance.

Hurtig fornyelse og skønne kontraster

DEMIDEKK Infinity Details gør det let og hurtigt at forny yderdøren eller en gammel bænk. Detaljemalingen yder overlegen beskyttelse og har en ekstrem farve- og glansholdbarhed. Malingen har selvrensende egenskaber, der giver et smukt resultat, som holder længe. Med en forholdsvist lille indsats kan du på ingen tid forny uderummet.

Jotun 7119 Stemning

Dejligt uderum. Se, hvor fint det bliver, når man vælger forskellige nuancer af samme farve. Udekøkkenet er malet med DEMIKK Infinity Details i farven 7163 Minty Breeze, der er en lysere variant af farven på yderdøren, 7119 Stemning. Facaden er malet med Jotun DryTech murmaling i farven 1024 Tidløs, mens soklen er malet i farven 1462 Grå Skifer.

LADY 7163 Minty Breeze

En grålig mint farve.

JOTUN 7119 Stemning

LADY 1024 Tidløs

En gul-grå, hvid nuance. Denne farve bryder med hvide detaljer, sådan at væggen får et skær af gråt over sig.

JOTUN 1462 Grå Skifer

En gullig, grå farve.

Jotun 5445 Delicate Blue

Skønt! Vi malede yderdøren med DEMIKK Infinity Details i farven 5445 Delicate Blue, og resultatet blev så fint. Facaden er malet med DEMIDEKK Infinity i farven 1274 Dus, og terrassen er behandlet med DEMIDEKK Terrasslasyr i farven 90029 Naturlig Silvergrå.

JOTUN 5445 Delicate Blue

En dæmpet, blå nuance. En blå nyhed på eksteriør, – det sker ikke hvert år! Men dette er en nydelig blå farve, som mange vil elske.

JOTUN 1274 Dus

1274 DUS er en ren, lys grå nuance. Den har en svagt gylden undertone, men vil for de fleste opleves som en relativt neutral grå nuance.

Alle Jotuns produkter til udendørs brug testes under ekstreme forhold, før de godkendes og lanceres på markedet. Produkterne gennemgår også omfattende test i vores forskningslaboratorium og opfylder en række strenge krav, så de altid yder optimal beskyttelse af dit hus under alle forhold.

Camilla Skjelberg
Camilla Skjelberg

Camilla Skjelberg – Regional Digital Marketing Manager Scandinavia

Camilla har stor erfaring med branding og kommunikation. I samarbejde med Jotuns farveeksperter, anerkendte stylister og samarbejdspartnere deler hun nyheder, tendenser og inspirerende tips med dig.

Ude

FRISK HUSET OP MED NYE, INSPIRERENDE DETALJEFARVER

Detaljefarverne hjælper dig med at skabe farverige blikfang og giver huset og uderummet et moderne løft. Med enkle midler kan…

Ude

DÆMPEDE OG SARTE BLÅ TONER

Roligt og naturligt farvemix. Udendørsmøbler i træ fremstår ekstra smukke sammen med dæmpede blå toner. Her er væggen malet med…

Ude

DETALJEFARVER, DER GØR EN STOR FORSKEL

Er det ikke dejligt, når man mødes af en farvesammensætning med helhedsudtryk udendørs? Her er facadefarven og detaljerne på døren…

Ude

SMUK OKKERGUL NUANCE TIL FACADEN

Lær vores nye farve Jotun 10168 Muted Yellow at kende. Som navnet siger, er dette en dæmpet gul nuance. Det er…

Ude

GRØNNE NUANCER I EN FORFRISKENDE HARMONI

Kombiner skønne, lyse grønne nuancer for at skabe et smukt harmonisk udtryk. Facaden er malet med DEMIDEKK Infinity i farven 7053 Lærdal og bordet…

Ude

DEMIDEKK SLØRET SORT SÆTTER ET SMUKT PRÆG PÅ ALTANEN

Nu er det endelig forår, og tiden er inde til at gøre terrassen klar til brug. Med en lille indsats…