DETALJEFARVER, DER GØR EN STOR FORSKEL

DETALJEFARVER, DER GØR EN STOR FORSKEL

Er det ikke dejligt, når man mødes af en farvesammensætning med helhedsudtryk udendørs? Her er facadefarven og detaljerne på døren og udendørsmøblerne smukt afstemt efter hinanden. Døren er malet med DEMIDEKK Infinity Details i farven 7119 Stämning, facaden med Jotun DryTech murmaling i farven 1024 Tidlös. Bordet er malet med 7163 Minty Breeze.

DEMIDEKK Infinity Details i farven 1908 Sisal

Døren er malet med DEMIDEKK Infinity Details i farven 1908 Sisal, og facaden er malet med Jotun DryTech murmaling i farven 11129 Smoky Grey.

Vores nye detaljefarver

I dette års farvekort lancerer vi seks smukke detaljefarver, der skaber inspirerende udendørsmiljøer. Disse farver er fine accentfarver, der bruges til at gøre den lille – eller snarere den store – forskel udendørs. Farverne er nøje udvalgt og vil passe godt til facadefarven og husets omgivelser!

Med enkle midler kan du tilføje små farverige detaljer, der forstærker udtrykket og giver uderummet sin egen identitet. Sæt dit eget præg på detaljerne udendørs såsom udendørsmøblerne eller yderdøren ved hjælp af en smuk farve.

 DEMIDEKK Infinity Details

DEMIDEKK Infinity Details

 • Vores allerbedste vindues- og detaljemaling
 • Hurtig tørretid – regnsikker efter 1 time**
 • Overlegen glans og farveholdbarhed*
 • Ser nymalet ud længst
 • Selvrensende

*DEMIDEKK Infinity holder længst af alle Jotuns træbeskyttelser.
** Ved 23 grader og 50% luftfugtighed (RH)

Behagelige mintgrønne toner

DEMIDEKK Infinity Details i farven 7163 Minty Breeze

Kølige og behagelige accentfarver! Bordet er malet med DEMIDEKK Infinity Details i farven 7163 Minty Breeze. Taburetten er malet med samme maling, men i farven 7119 Stämning. Facaden er malet med Jotun DryTech murmaling i farven 1024 Tidlös.

 

 

 

 

 

 

 DEMIDEKK Infinity Details

DEMIDEKK Infinity Details

 • Vores allerbedste vindues- og detaljemaling
 • Hurtig tørretid – regnsikker efter 1 time**
 • Overlegen glans og farveholdbarhed*
 • Ser nymalet ud længst
 • Selvrensende

 JOTUN DryTech Murmaling

JOTUN DryTech Murmaling

 • Holder muren flot i lang tid
 • Til alle typer pudset mur/beton/sokkel
 • Modvirker afskalning og er smudsafvisende
 • Unik 2 i 1-teknologi – både diffusionsåben og vandafvisende

*DEMIDEKK Infinity holder længst af alle Jotuns træbeskyttelser.
** Ved 23 grader og 50% luftfugtighed (RH)

DEMIDEKK Infinity i farven 1069 Villagrå

Facaden er malet med DEMIDEKK Infinity i farven 1069 Villagrå, og hylden er malet med DEMIDEKK Infinity Details i farven 7119 Stämning.

 DEMIDEKK Infinity

DEMIDEKK Infinity

 • Holder længst af alle Jotuns træbeskyttelser
 • Beskytter huset længst*
 • Overlegen glans og farveholdbarhed*
 • Ser nymalet ud længst
 • Selvrensende
 • Unik INFINITY-teknologi – holder længst!

*DEMIDEKK Infinity holder længst af alle Jotuns træbeskyttelser.

Mintgrønne toner er skønne og taknemmelige toner til uderummet. De fremstår smukt sammen med hvide, grå, sorte, blå og grønne facader. 7163 Minty Breeze er en frisk og flot tone til mindre detaljer, såsom døren, udendørsmøblerne eller andre inspirerende elementer. Den passer især godt sammen med mørkegrå, blå, sorte og dæmpede grønne toner. 7119 Stämning er noget mørkere og passer godt sammen med hvide, beige, gyldengrå og mørkeblå nuancer.

JOTUN 7119 Stemning

Spændende og nærværende røde toner

DEMIDEKK Infinity Details i farven 20118 Amber Red

Stemningsfulde detaljer. Når vi ser denne varme farve på bænken, fører det tankerne hen på sydlige breddegrader. Den er malet med DEMIDEKK Infinity Details i farven 20118 Amber Red. Facaden er malet med DEMIDEKK Infinity i farven 1939 Sandberige, og terrassen er behandlet med  DEMIDEKK Terrasslasyr i farven 90028 Skuggbrun.

Friske og harmoniske røde toner som 20118 Amber Red giver eksteriør i neutrale, hvide, beige og gyldengrå farver et frisk pust. 1908 Sisal er virkelig smuk sammen med mørke og gyldne gråtoner samt sort, grønt og lyse, dæmpede grågule nuancer.

DEMIDEKK Infinity Details i farven 1908 Sisal

Diskret elegance! Stolen er malet med DEMIDEKK Infinity Details i farven 1908 Sisal, så den udgør en smuk, diskret detalje i forhold til facaden i farven 7653 Stockholmsgrön. Facaden er malet med DEMIDEKK Infinity.

Jotun DryTech murmaling i farven 1901 Marmor

Smukt med tone-i-tone. Vinduet og den nederste del af facaden er malet med farven 1908 Sisal. Resten af facaden er malet med Jotun DryTech murmaling i farven 1901 Marmor.

Dæmpet og smuk blå tone

DEMIDEKK Infinity Details i farven 5180 Oslo

Nu flytter den populære interiørfarve udendørs. Bænken er malet med DEMIDEKK Infinity Details i farven 5180 Oslo, der giver det neutrale uderum et frisk pust. Facaden er malet med DEMIDEKK Infinity i farven 1973 Antikgrå.

Farven 5180 Oslo er en dybblå tone med grønne indslag. Det er en behagelig og tryg farve for dem, der ønsker lidt farve i uderummet. Den passer især fint sammen med dæmpede beige, gyldne og koldere gråtoner samt dæmpede grønne nuancer. Prøv den på yderdøren eller en bænk ved indgangen.

LADY 5180 Oslo

En dyb grønlig blå tone. Dette er en dyb og markant blå tone, der vil sætte prikken over i’et på en elegant yderdør eller en smuk taburet.

Smuk grøn tone

DEMIDEKK Infinity Details i farven 7658 Köpenhamnsgrön

Når historisk inspiration møder et stramt og moderne udtryk, så bliver det godt! Vinduet og pergolaen er malet med DEMIDEKK Infinity Details i farven 7658 Köpenhamnsgrön, og facaden er malet med Jotun DryTech murmaling i farven 1973 Antikgrå.

Mød vores nye grønne tone inspireret af Kongens København – 7658 Köpenhamnsgrön. Dette er en dyb, elegant grøn tone, der især ser smuk ud sammen med hvide, beige, gråbeige, grå og gule farver. Når du er i København næste gang, så læg mærke til de mange detaljer med smukke grønne toner.

Alle Jotuns produkter til udendørs brug testes under ekstreme forhold, før de godkendes og lanceres på markedet. Produkterne gennemgår også omfattende test i vores forskningslaboratorium og opfylder en række strenge krav, så de altid yder optimal beskyttelse af dit hus under alle forhold.

Camilla Skjelberg
Camilla Skjelberg

Camilla Skjelberg – Regional Digital Marketing Manager Scandinavia

Camilla har stor erfaring med branding og kommunikation. I samarbejde med Jotuns farveeksperter, anerkendte stylister og samarbejdspartnere deler hun nyheder, tendenser og inspirerende tips med dig.

Ude

GRØNNE NUANCER I EN FORFRISKENDE HARMONI

Kombiner skønne, lyse grønne nuancer for at skabe et smukt harmonisk udtryk. Facaden er malet med DEMIDEKK Infinity i farven 7053 Lärdal og…

Ude

FRISK HUSET OP MED NYE, INSPIRERENDE DETALJEFARVER

Detaljefarverne hjælper dig med at skabe farverige blikfang og giver huset og uderummet et moderne løft. Med enkle midler kan…

Ude

DÆMPEDE OG SARTE BLÅ TONER

Roligt og naturligt farvemix. Udendørsmøbler i træ fremstår ekstra smukke sammen med dæmpede blå toner. Her er væggen malet med…

Ude

SMUK OKKERGUL NUANCE TIL FACADEN

Lær vores nye farve Jotun 10168 Muted Yellow at kende. Som navnet siger, er dette en dæmpet gul nuance. Det er…

Ude

GRØNNE NUANCER I EN FORFRISKENDE HARMONI

Kombiner skønne, lyse grønne nuancer for at skabe et smukt harmonisk udtryk. Facaden er malet med DEMIDEKK Infinity i farven 7053 Lærdal og bordet…

Ude

DEMIDEKK SLØRET SORT SÆTTER ET SMUKT PRÆG PÅ ALTANEN

Nu er det endelig forår, og tiden er inde til at gøre terrassen klar til brug. Med en lille indsats…