Om Jotun

Jotun er Norges førende producent af maling og pulverlak, og er inden for sit område blandt de førende virksomheder både i Europa og i verden. Jotuns vision er at udvikle, producere og markedsføre produkter og tjenester, som lever op til de løbende krav der er til omkostningseffektivitet, miljøhensyn og høj kvalitet.

Læs mere om Jotun her.

LADY fra Jotun

LADY er Norges førende interiørmaling og sætter standarden når det gælder innovation på produkter og farver. LADY giver dig den perfekte finish, og er altid først ude med de rigtige farver og koncepter. LADY fra Jotun leverer interiørmaling af høj kvalitet. LADY har et bredt udvalg af kvalitetsmaling til diverse brugsområder såsom til vægge, lofter, lister, møbler og badeværelser. Se alle LADY-produkterne her.

Maletekniske spørgsmål:

Tag kontakt til vores eksperter på telefon +47 33 45 75 30. Vi gør opmærksom på, at hvis du ønsker farveråd, skal du da tage kontakt til farveeksperter fra den norske LADY inspirationsblog. Den finder du her.

Få mere inspiration, råd og tips på jotun.com/dk

Udforsk vores smukke farver når du skal male derhjemme, male møbler, male huset eller båden. Bliv inspireret af vores farveeksperter, se de nye trends og få ideer til, hvordan du skal gribe det an for at få det ønskede resultat. Kom i gang med vores maletips og se videoer om hvordan du maler på en enkel måde.