Få mat, eksklusiv facade med Extreme-beskyttelse

Få mat, eksklusiv facade med Extreme-beskyttelse

Nyheden DRYGOLIN Nordic Extreme Supermat giver et smukt, supermat udseende, der opleves som både eksklusivt og moderne. Produktet har samme unikke Extreme-teknologi som andre DRYGOLIN-produkter for at sikre dig overlegen beskyttelse og ekstrem farveholdbarhed!

Billedet ovenfor: Væggen er malet med 14634 Gragittgrå/Elegant den gule bænk med JOTUN 1124 Skagengul og pergolaen med JOTUN 0734 Brunsvart.

Supermatte vægge – også udendørs!

Med den efterspurgte nyhed DRYGOLIN Nordic Extreme Supermat kan du nu frit vælge en helmat glansgrad uden at gå på kompromis med holdbarhed og kvalitet. Malingens supermatte egenskaber sikrer et udtryk, der opleves som moderne, eksklusivt og personligt – mens du samtidig får alle fordelene ved markedets suverænt bedste malingsserie.

 DRYGOLIN Nordic Extreme Supermat

DRYGOLIN Nordic Extreme Supermat

Supermat finish med Extreme-teknologi – holder længst!
  • Smukt, supermat udseende
  • Overlegen beskyttelse
  • Ekstrem farveholdbarhed
  • Selvrensende
  • Smukt hus i mange år

Med DRYGOLIN Nordic Extreme Supermat kan du frit vælge en helt mat glansgrad uden at gå på kompromis med holdbarhed og kvalitet.

Ekstreme tests giver maksimal beskyttelse

Vores omfattende testprogrammer sikrer, at DRYGOLIN-serien kan holde til det meste, som det barske og varierede norske klima byder på. Den nye DRYGOLIN Nordic Extreme Supermat er blevet testet under ekstreme vejrforhold ved det norske fyrtårn Kråkenes fyr, i ekstreme frostgrader på Svalbard og under kraftig UV-stråling i solskinsstaten Florida.

Det betyder, at DRYGOLIN Nordic Extreme Supermat opfylder en række strenge krav for at kunne give dit hus den optimale beskyttelse.

Kråkenes fyr

Stærk og sej: DRYGOLIN-serien testes på steder med særlige vejrforhold i Norge, fra det sydlige Norge til Svalbard, for at sikre, at du får maksimal beskyttelse og overlegen kvalitet. Her ser du Kråkenes Fyr, der er et af de steder, hvor nye DRYGOLIN-produkter testes grundigt for at sikre, at de kan modstå barske vejrforhold.

Ekstreme tests sikrer unik beskyttelse. Vi tester grundigt, så du kan føle dig tryg.

Vandafvisende egenskaber

Det nordiske klima er ustabilt og vådt. Hvis du maler huset med DRYGOLIN Nordic Extreme Supermat, behøver du ikke bekymre dig for, at en regnbyge eller to ødelægger malerarbejdet. Vores omfattende tests viser, at DRYGOLIN-serien giver overlegen beskyttelse og er både regntæt og vandafvisende efter kun en time. Det er med til at gøre maling af huset nemt og hurtigt – selv i fugtigt, nordisk vejr.

Den nye DRYGOLIN Nordic Extreme Supermat har også stærke selvrensende egenskaber og et meget lavt smudsoptag, hvilket gør det svært for snavs og sort skimmelsvamp at sætte sig fast.

Facade malt i kjornnrok dempet

Med nyheden DRYGOLIN Nordic Extreme Supermat kan du frit vælge en supermat glansgrad – uden at gå på kompromis med holdbarhed og kvalitet. Husvæggen er malet med DRYGOLIN Nordic Extreme Supermat i farven JOTUN 4252 Kjønnrøk Dempet. Døren er malet med 4477 Deco Blue.

Produkter af høj kvalitet sikrer langvarig beskyttelse

Fremtidens ustabile vejr kræver sikker maling. Når du vælger produkter af høj kvalitet, der er udviklet til at sikre ydervægge et smukt og holdbart udseende og langvarig beskyttelse, træffer du også et mere bæredygtigt valg. Hvis du vælger DRYGOLIN Nordic Extreme Supermat, går der lang tid, inden du skal male næste gang – og det er rart at vide, at du har givet dit hus den bedst mulige beskyttelse!

 DRYGOLIN Nordic Extreme Supermat

DRYGOLIN Nordic Extreme Supermat

Supermat finish med Extreme-teknologi – holder længst!
  • Smukt, supermat udseende
  • Overlegen beskyttelse
  • Ekstrem farveholdbarhed
  • Selvrensende
  • Smukt hus i mange år
Christina Sunneklep
Christina Sunneklep

Christina Sunneklep