FRISK HUSET OP MED NYE, INSPIRERENDE DETALJEFARVER

FRISK HUSET OP MED NYE, INSPIRERENDE DETALJEFARVER

Detaljefarverne hjælper dig med at skabe farverige blikfang og giver huset og uderummet et moderne løft. Med enkle midler kan du tilføje små farverige detaljer, der forstærker udtrykket og giver uderummet sin egen identitet. Facaden er malet med DRYGOLIN Nordic Extreme i farven 1274 Dus og døren med DRYGOLIN Nordic Extreme Vindue og Dør i farven 5445 Delicate Blue. Terrassen er behandlet med  DEMIDEKK Terrasslasyr i farven 90029 Naturligt Silvergrå, og bænken er malet med DRYGOLIN Nordic Extreme Vindue og Dør i farven 1624 Lätthet

Nye detaljefarver

Med kulør på detaljerne kan man let forny udtrykket udendørs. Vores smukke detaljefarver kan bruges til at gøre en lille, men vigtige, forskel, når det gælder yderdøren eller udendørsmøblerne. Det gør nemlig folk nysgerrige efter at vide, hvem der mon bor i huset med den farverige yderdør. Og man føler sig da helt sikkert ekstra velkommen, når man mødes af kulørte detaljer udendørs!

DEMIDEKK Infinity Details i farven 8426 Dewy Green

Hvem bor i huset med den grønne dør? Facaden er malet med DRYGOLIN Nordic Extreme i farven 1141 Natural Beige, døren er malet med DRYGOLIN Nordic Extreme Vindue og Dør i farven 8426 Dewy Green, og taburetten er malet  i farven 1908 Sisal.

Nu har vi lanceret seks helt nye detaljefarver. Farverne er specielt udviklet for at give husets farvepalet moderne og nutidige nuancer. Lær vores farver at kende nedenfor.

Alle vores farver kan blandes i vores vindues- og detaljemaling.
DEMIDEKK Infinity i farven 7653 Stockholmsgrön

Hvorfor ikke friske udendørsmøblerne op med en flot farve? Stolen er malet med DRYGOLIN Nordic Extreme Vindue og Dør i farven 1908 Sisal, og facaden er malet med DRYGOLIN Nordic Extreme i farven 7653 Stockholmsgrön.

DRYGOLIN Nordic Extreme Vindue og Dør – Vores allerbedste vindues- og detaljemaling

Den nye DRYGOLIN Nordic Extreme Vindue og Dør gør det let at friske yderdøren op eller forvandle en gammel bænk til et nyt yndlingsmøbel. Specialmalingen tørrer hurtigt, så du kan lukke døren allerede efter to timer*. Den har overlegen glans- og farveholdbarhed ** og en selvrensende effekt, der sikrer, at husets detaljer forbliver smukke i mange år.

DEMIDEKK Infinity Details i farven 7119 Stämning

Hylden er malet i farven 7119 Stämning. Facaden er malet i farven 1069 Villagrå.

Camilla Skjelberg
Camilla Skjelberg

Camilla Skjelberg – Regional Digital Marketing Manager Scandinavia

Camilla har stor erfaring med branding og kommunikation. I samarbejde med Jotuns farveeksperter, anerkendte stylister og samarbejdspartnere deler hun nyheder, tendenser og inspirerende tips med dig.

Ude

Smukke farver til udendørs brug med supermat glansgrad

Hvis du vælger et supermat farveudtryk, får boligen et dybere og mere eksklusivt udseende. Her kan du se, hvilke af…