GRØNNE NUANCER I EN FORFRISKENDE HARMONI

GRØNNE NUANCER I EN FORFRISKENDE HARMONI

Kombiner skønne, lyse grønne nuancer for at skabe et smukt harmonisk udtryk. Facaden er malet med DEMIDEKK Infinity i farven 7053 Lærdal og bordet med DEMIDEKK Infinity Details i farven 8413 Herregårdsgrønn. Terrassen på billedet er behandlet med DEMIDEKK Terrassoile i farven 90029 Naturlig Sølvgrå.

GRØNNE FAVORITTER

Grønne farver opfattes som forfriskende og behagelige. De skaber levende og farverige kvarterer. Grøn findes i uendeligt mange nuancer. Lige fra de dybe, gyldne og traditionelle til de mere dæmpede og moderne såsom vores helt nye nuancer 7653 Stockholmsgrønn og 8426 Dewy Green.

Stemningsfuld facade. 8426 Dewy Green  er en helt nyudviklet, moderne og samtidig tidløs grøn nuance. Den vil kunne holde i mange år! 

EN NY KLASSIKER?

Vi tror, at vores nye farve 7653 Stockholmsgrønn vil kunne ses på adskillige huse i fremtiden. Den er tilpas farvestærk og tilpas dæmpet.

Stolen er et smukt blikfang. Den er malet med DEMIDEKK Infinity Details i farven 1908 Sisal.

TONE-I-TONE

Grønne facader kan smukt kombineres med grønne nuancer inden for samme farvetema. Det vil sige lysere eller mørkere varianter af facadefarven. Det giver et mere afdæmpet og harmonisk helhedsudtryk. Grålige og gullige hvide toner er også smukke kombineret med en grøn facade. I vores nye farvekort får du gode og sikre anbefalinger, når det gælder matchende farver til hele huset. En smuk og helhedsorienteret farvepalet giver sammen med vores produkter af høj kvalitet et evigt smukt hus. Og gør desuden farvevalget lettere for dig.

Vær ikke bange for at sætter kulør på detaljerne udendørs. Her er facaden malet med 7053 Lærdal, der kombineres med 8413 Herregårdsgrønn, som bordet er malet med. Med DEMIDEKK Infinity Details kan du let forny møblerne udendørs. 

NATURENS PÅVIRKNING

Når du vælger en grøn nuance til facaden, er det vigtigt, at du tager højde for husets placering og omgivelser. Sørg for, at huset harmonerer med miljøet og farverne i nærheden.

Mørkere nuancer opfattes som roligere og blødere, såsom 0745 Grønn Umbra. Hvis du maler med DEMIDEKK Infinity, sikrer du, at huset beskyttes og fremstår nymalet længst muligt*. 

 DEMIDEKK Infinity

DEMIDEKK Infinity

  • Beskytter huset længst
  • Overlegen glans- og farveholdbarhed
  • Ser nymalet ud længst
  • Unik INFINITY-teknologi

NYT FARVEKORT

Vi arbejder konstant for at skabe en farvesammensætning udendørs, der giver et smukt helhedsudtryk. Se vores nye udendørsfarver i vores nye farvekort, som også omfatter anbefalede kombinationsfarver til hele huset. Læs mere her.

Olivia Larsson
Olivia Larsson

Olivia Larsson

Ude

GRØNNE NUANCER I EN FORFRISKENDE HARMONI

Kombiner skønne, lyse grønne nuancer for at skabe et smukt harmonisk udtryk. Facaden er malet med DEMIDEKK Infinity i farven 7053 Lärdal og…

Ude

FRISK HUSET OP MED NYE, INSPIRERENDE DETALJEFARVER

Detaljefarverne hjælper dig med at skabe farverige blikfang og giver huset og uderummet et moderne løft. Med enkle midler kan…

Ude

DÆMPEDE OG SARTE BLÅ TONER

Roligt og naturligt farvemix. Udendørsmøbler i træ fremstår ekstra smukke sammen med dæmpede blå toner. Her er væggen malet med…

Ude

DETALJEFARVER, DER GØR EN STOR FORSKEL

Er det ikke dejligt, når man mødes af en farvesammensætning med helhedsudtryk udendørs? Her er facadefarven og detaljerne på døren…

Ude

SMUK OKKERGUL NUANCE TIL FACADEN

Lær vores nye farve Jotun 10168 Muted Yellow at kende. Som navnet siger, er dette en dæmpet gul nuance. Det er…

Ude

DEMIDEKK SLØRET SORT SÆTTER ET SMUKT PRÆG PÅ ALTANEN

Nu er det endelig forår, og tiden er inde til at gøre terrassen klar til brug. Med en lille indsats…