GRØNNE NUANCER I EN FORFRISKENDE HARMONI

GRØNNE NUANCER I EN FORFRISKENDE HARMONI

Kombiner skønne, lyse grønne nuancer for at skabe et smukt harmonisk udtryk. Facaden er malet med DRYGOLIN Nordic Extreme i farven 7053 Lærdal og bordet med DRYGOLIN Nordic Extreme Vindue og Dør i farven 8413 Herregårdsgrønn. Terrassen på billedet er behandlet med DEMIDEKK Terrassoile i farven 90029 Naturlig Sølvgrå.

GRØNNE FAVORITTER

Grønne farver opfattes som forfriskende og behagelige. De skaber levende og farverige kvarterer. Grøn findes i uendeligt mange nuancer. Lige fra de dybe, gyldne og traditionelle til de mere dæmpede og moderne såsom vores helt nye nuancer 7653 Stockholmsgrønn og 8426 Dewy Green.

Stemningsfuld facade. 8426 Dewy Green  er en helt nyudviklet, moderne og samtidig tidløs grøn nuance. Den vil kunne holde i mange år! 

EN NY KLASSIKER?

Vi tror, at vores nye farve 7653 Stockholmsgrønn vil kunne ses på adskillige huse i fremtiden. Den er tilpas farvestærk og tilpas dæmpet.

Stolen er et smukt blikfang. Den er malet i farven 1908 Sisal.

TONE-I-TONE

Grønne facader kan smukt kombineres med grønne nuancer inden for samme farvetema. Det vil sige lysere eller mørkere varianter af facadefarven. Det giver et mere afdæmpet og harmonisk helhedsudtryk. Grålige og gullige hvide toner er også smukke kombineret med en grøn facade. I vores nye farvekort får du gode og sikre anbefalinger, når det gælder matchende farver til hele huset. En smuk og helhedsorienteret farvepalet giver sammen med vores produkter af høj kvalitet et evigt smukt hus. Og gør desuden farvevalget lettere for dig.

Vær ikke bange for at sætter kulør på detaljerne udendørs. Her er facaden malet med 7053 Lærdal, der kombineres med 8413 Herregårdsgrønn, som bordet er malet med. 

NATURENS PÅVIRKNING

Når du vælger en grøn nuance til facaden, er det vigtigt, at du tager højde for husets placering og omgivelser. Sørg for, at huset harmonerer med miljøet og farverne i nærheden.

Mørkere nuancer opfattes som roligere og blødere, såsom 0745 Grønn Umbra

 DRYGOLIN Nordic Extreme

DRYGOLIN Nordic Extreme

Extreme-teknologi – holder længst!
  • Overlegen beskyttelse – tåler mest
  • Ekstrem farve- og glansholdbarhed
  • Selvrensende
  • Vandafvisende – regnsikker efter 1 time
  • Smukt hus i mange år

NYT FARVEKORT

Vi arbejder konstant for at skabe en farvesammensætning udendørs, der giver et smukt helhedsudtryk. Se vores nye udendørsfarver i vores nye farvekort, som også omfatter anbefalede kombinationsfarver til hele huset. Læs mere her.

Olivia Larsson
Olivia Larsson

Olivia Larsson

Ude

Smukke farver til udendørs brug med supermat glansgrad

Hvis du vælger et supermat farveudtryk, får boligen et dybere og mere eksklusivt udseende. Her kan du se, hvilke af…