Nyhed: Endelig supermat facade!

Nyhed: Endelig supermat facade!

Den supermatte trend dækker alt – også udendørs! Med nyheden DRYGOLIN Nordic Extreme Supermat kan du nu frit vælge en supermat glansgrad uden at gå på kompromis med holdbarhed og kvalitet.

Et bevidst valg af glansgrad kan være med til både at understrege og forstærke husets stil!

Mat trend giver et eksklusivt og moderne farveudtryk

Valg af glansgrad spiller en stor rolle for farveoplevelsen, og det gælder også udendørs. Derfor lancerer vi nu den efterspurgte nyhed DRYGOLIN Nordic Extreme Supermat. Med dette produkt opnår du et supermat og eksklusivt farveudtryk – helt uden glans. Det betyder, at du nu får endnu større mulighed for at sætte dit personlige præg på husets facade.

 DRYGOLIN Nordic Extreme Supermat

DRYGOLIN Nordic Extreme Supermat

Supermat finish med Extreme-teknologi – holder længst!
  • Smukt, supermat udseende
  • Overlegen beskyttelse
  • Ekstrem farveholdbarhed
  • Selvrensende
  • Smukt hus i mange år

Væggen er malet med JOTUN 7053 Lærdal

Et supermat farveudtryk har længe været populært indendørs. Nyheden DRYGOLIN Nordic Extreme Supermatt betyder, at du nu også kan få en eksklusiv og supermat farveoplevelse på husets yderside. På billedet: Væggen er malet med JOTUN 7053 Lærdal. Bænken er malet med JOTUN 7653 Stockholmsgrønn, mens terrassegulvet er bejdset med JOTUN 90028 Skyggebrun.

“Brug af matte glansgrader er meget udbredt indendørs, så det er ikke overraskende, at mange nu efterspørger det til husets facade. Den nye glansgrad “supermatt” vil give et udseende, der opfattes som både eksklusivt og moderne.” Det fortæller Birgit Torkildsby, der er ny farvechef hos Jotun.

Glansgraden påvirker farveoplevelsen

Den glansgrad, du vælger, vil have stor indflydelse på, hvordan husets ydre opleves. Mange traditionelle farver til udendørs brug får et blødere og mere elegant udtryk med en supermat glansgrad. Det gælder især farver som gul, rød, sort og hvid – der alle er populære farver til udendørs brug i Skandinavien.

” En mat maling reflekterer ikke lyset tilbage til omgivelserne, og det betyder, at du får den bedste og mest “ægte” gengivelse af den farve, du har valgt,” fortæller farvechefen.

Væggen er malet med JOTUN 1141 Natural Beige

En mat glansgrad er god til huse i hvide og lyse nuancer. Den matte glansgrad i DRYGOLIN Nordic Extreme Supermat vil give mindre genskin fra solen og bidrage til en blødere farveoplevelse. Væggen er malet med JOTUN 1141 Natural Beige. Terrassen er bejdset med 90028 Skyggebrun, mens vinduet og døren er malet med JOTUN 1376 Frostrøyk.

“En mat glansgrad vil bedre kunne nedtone ujævnheder i underlaget end en blank maling. DRYGOLIN Nordic Extreme Supermat er derfor et godt valg, hvis du gerne vil opnå et smukt slutresultat på en lettere måde. Det er et godt tip at huske, især hvis du skal male en ydervæg med enkelte ujævnheder,” påpeger Torkildsby.

Den nye glansgrad “supermatt” vil give et udtryk, der opfattes som både eksklusivt og moderne.

Et sikkert resultat med DRYGOLIN Nordic Extreme Supermat

Nyheden DRYGOLIN Nordic Extreme Supermat har et smukt, supermat udseende og den kendte Extreme-teknologi, der sikrer overlegen beskyttelse og suveræn farveholdbarhed. Den supermatte glans giver et afdæmpet udseende, der svarer til de fremherskende trends inden for moderne arkitektur, men passer også godt til mere traditionelle boliger.

Væggen er malet med JOTUN 1434 Labrador

Du oplever ikke samme tab af glans, når en mat maling ældes, som med en blank maling, hvilket betyder, at farven ser mere ensartet ud, og facaden forbliver smuk – længere. Væggen er malet med JOTUN 1434 Grafitt Grå/Elegant, bænken med JOTUN 1124 Skagengul og pergolaen med JOTUN 0734 Brunsvart.

 DRYGOLIN Nordic Extreme Supermat

DRYGOLIN Nordic Extreme Supermat

Supermat finish med Extreme-teknologi – holder længst!
  • Smukt, supermat udseende
  • Overlegen beskyttelse
  • Ekstrem farveholdbarhed
  • Selvrensende
  • Smukt hus i mange år

DRYGOLIN Nordic Extreme Supermat er svanemærket og har emballage fremstillet af genanvendt plast.

Jotun Farvesikkerhed

Alle Jotuns eksteriørprodukter er udviklet og testet under ekstreme forhold og fremstillet i Norge. Når du vælger et produkt fra Jotun, kan du være sikker på, at du får en farve, der forbliver smuk, og at huset får den bedst mulige beskyttelse!

Christina Sunneklep
Christina Sunneklep

Christina Sunneklep