Smukke farver til udendørs brug med supermat glansgrad

Smukke farver til udendørs brug med supermat glansgrad

Hvis du vælger et supermat farveudtryk, får boligen et dybere og mere eksklusivt udseende. Her kan du se, hvilke af JOTUNs farver til udendørs brug som gør sig bedst med en supermat glansgrad.

Med sit smukke, supermatte og afdæmpede udtryk vil DRYGOLIN Nordic Extreme Supermatt skabe en helt ny farveoplevelse udendørs!

Supermat glansgrad med DRYGOLIN

Vi bliver stadig mere optaget af at udforske farver og skabe en personlig farvepalet, der giver et smukt helhedsudtryk – også udendørs. Husets facade skal nu fungere i harmoni med de farver, der er valgt til detaljer, sokkel og terrasse. Derudover kan et bevidst valg af glansgrad være med til at understrege både din og husets stil.

Nyheden DRYGOLIN Nordic Extreme Supermatt er et kærkomment medlem af DRYGOLIN-serien. Med sit smukke, supermatte og afdæmpede udtryk vil denne produktnyhed skabe en helt ny farveoplevelse udendørs!

Væggen er malet med JOTUN 7053 Lærdal

Glansgraden spiller en stor rolle for farveoplevelsen, og det gælder også udendørs. Farven 7053 Lærdal står godt til det bløde og supermatte udseende, som skabes af nyheden DRYGOLIN Nordic Extreme Supermatt til udendørs brug. Bænken er malet med JOTUN 7653 Stockholmsgrønn, mens terrassegulvet er bejdset med JOTUN 90028 Skyggebrun.

Kulørte farver fungerer godt med mat glansgrad

Kulørte farver egner sig godt til en supermat glansgrad. Især røde, gule og blå nuancer – som alle er populære farver til udendørs brug med lange traditioner i Skandinavien – er gode eksempler på farver, der fungerer godt sammen med et helmat udtryk.

“En mat maling reflekterer ikke lyset tilbage til omgivelserne, og det betyder, at du får den bedste og mest “ægte” gengivelse af den farve, du har valgt,” siger Birgit Torkildsby, der er ny farvechef hos Jotun.

Væggen er malet med JOTUN 1434 Labrador

Mange vælger mørke nuancer til deres hus. Så er en mat glans det perfekte valg – resultatet er en stabil farve med lang levetid! Væggen er malet med JOTUN 1434 Grafitt Grå/Elegant, bænken med JOTUN 1124 Skagengul og pergolaen med JOTUN 0734 Brunsvart

Kulørte farver til udendørs brug fremstår mere afdæmpede og stabile med en supermat glansgrad. Dermed bevarer huset sit smukke udseende i lang tid!

Hvide, matte nuancer er en stor favorit

Der er en stærk tradition for brug af hvide og lyse farver udendørs i Norden. Mange tror, at en høj glansgrad er særligt velegnet til hvide facader – men det modsatte er faktisk tilfældet!

Hvide huse reflekterer meget sollys om sommeren. Ved at vælge en supermat glansgrad opnår du et blødere og mere afdæmpet udseende med mindre refleksion.

Blødt, naturligt og mat! En supermat glansgrad er det bedste valg til hvide huse – dermed reflekterer de mindre sollys om sommeren og bevarer det ensartede farveudtryk længere. Dette charmerende hus er malet med JOTUN 1105 Villahvit.

JOTUN 1105 Villahvit

En gylden, varm hvid nuance. Opleves en tand mindre gul end JOTUN 1453 Bomull, men med et snert af mere rødlighed, som giver varme til farven.

Smukt samspil mellem forskellige glansgrader

Ved at variere mellem mat og blank maling kan du nemt understrege og fremhæve enkelte elementer og gøre husets udtryk mere dynamisk.

“Det at blande forskellige glansgrader giver nogle fantastiske muligheder for virkelig at kunne “modellere” udtrykket på husets facade. Ved at male de store vægflader med supermat maling, mens lister og karme males med blank og glansfuld maling, kan du opnå et egenartet og smukt resultat. Jeg vil gerne opfordre alle til at lege med forskellige glansgrader,” siger farvechefen entusiastisk.

Facade malt i kjornnrok dempet

Leg med glansgraderne: Her er væggen malet med JOTUN 4252 Kjønnrøk Dempet. Døren, der er malet med 4477 Deco Blue, har fået en højere glansgrad og er med til at skabe en elegant kontrast.

Nem påføring gør malerarbejdet hurtigere

DRYGOLIN Nordic Extreme Supermatt har de samme gode påføringsegenskaber, som vi kender fra DRYGOLIN-serien. De suverænt gode påføringsegenskaber gør malerarbejdet hurtigere – du behøver nemlig ikke at være ekspert for at få et ensartet og smukt resultat!

Når du maler med smukke farver fra vores nye farvekort med farver til udendørs brug, kan du skabe et helhedsudtryk, som du og din familie kan glæde jer over i lang tid.

Produkt af høj kvalitet, der er testet grundigt

Nyheden DRYGOLIN Nordic Extreme Supermatt er et produkt af høj kvalitet med ekstrem farveholdbarhed, som også er yderst effektivt mod alger og sort skimmelsvamp. Den nyeste tilføjelse til DRYGOLIN-serien har selvrensende egenskaber, der sikrer et lavt smudsoptag, og som betyder, at snavs og sort skimmelsvamp har sværere ved at sætte sig fast.

Dermed bevarer huset sit nymalede udseende, mens det samtidig bliver meget nemmere at holde husvæggen ren.

 DRYGOLIN Nordic Extreme Supermat

DRYGOLIN Nordic Extreme Supermat

Supermat finish med Extreme-teknologi – holder længst!
  • Smukt, supermat udseende
  • Overlegen beskyttelse
  • Ekstrem farveholdbarhed
  • Selvrensende
  • Smukt hus i mange år
Christina Sunneklep
Christina Sunneklep

Christina Sunneklep