Beroligende farver i smukt samspil

Beroligende farver i smukt samspil

Beroligende farver giver plads til refleksion og samhørighed. Farvepaletten “CHERISH” inspirerer til bløde kombinationer.

Billede ovenfor: Væg: LADY Wonderwall 12182 Gentle Whisper, loft: LADY Perfection 1376 Frostrøyk og bord: LADY Supreme Finish Silkemat 2011 Antique Brass.

Plads til samtale, refleksion og samhørighed

De dæmpede farvenuancer er i fokus i farvetemaet “CHERISH” i farvekortet TOGETHER – I tider med stor usikkerhed minder douce og naturlige farver os om, at hjemmet er selve ankeret i tilværelsen, siger Lisbeth Larsen, Jotuns globale farvechef. – Det er vores lune havn, hvor vi føler os trygge og godt tilpas.

Douce, beroligende farver og bløde overflader indbyder til gode samtaler og refleksion. – Paletten kendetegnes af behagelige farver. Lyse og dæmpede nuancer, der samtidig er varme og omslutter os. Kombineret med luftige tekstiler og bløde overflader skaber de en behagelig atmosfære,” fortæller farvechefen.

JOTUN_LADY_12182-Gentle-Whisper_Antique-Brass_palett

Venstre billede: bord: LADY Supreme Finish 12182 Gentle Whisper, væg: LADY Pure Color 20185 Friendly Pink. Klodserne har farverne 2040 Lys Granitt (bagerst), 8281 Pale Linden, 1376 Frostrøyk og 2011 Antique Brass. – Højre billede: Væg: LADY Wonderwall 12182 Gentle Whisper og bord: LADY Supreme Finish Silkemat 2011 Antique Brass.

 LADY Wonderwall

LADY Wonderwall

 • Varigt smukke, matte vægge
 • Ekstremt slidstærk
 • Meget smudsafvisende
 • Garanti for dækkeevne

Lyse jordfarver og dæmpede nuancer med associationer til sandsten giver ro i sindet og mulighed for at skabe et personligt udtryk.

Varme neutrale farver

De nye neutrale farver er lune og varme og har mere rødt i sig end de gyldne beige toner, vi har set i de senere år. Overgangene er bløde og behagelige og giver interiører, der er rare at bo i. Enkelte strejf af lysegrønt og rustfarvede nuancer kan bruges til at fremhæve detaljer eller som sarte kontrastfarver til væggenes neutrale farver.

JOTUN_LADY_20184-Thoughtful_Friendly-Pink_

Et neutralt interiør får et smukkere udtryk med forskellig glans på overfladerne. Væg: LADY Pure Color 20184 Thoughtful. Hylden har fået halvblank glans med LADY Supreme Finish. Væg foran: LADY Pure Color 20185 Friendly Pink og lister i samme farve malet med LADY Supreme Finish med mat glans.

 LADY Pure Color

LADY Pure Color

 • Supermat, eksklusivt udseende
 • Unik farveoplevelse
 • Slidstærk
 • Garanti for dækkeevne

 LADY Supreme Finish

LADY Supreme Finish

 • Suveræn finish – også på døre og lister
 • Ekstremt slidstærk
 • Suveræn sammenflydning
 • Mat, silkemat, halvblank, superblank

Farvepaletten – “CHERISH”

De dæmpede farver i denne palet giver en behagelig stemning, der er god for både krop og sjæl.

Beroligende farger gir rom for refleksjon og samhold.

Umærkelige overgange

Støvede nuancer givet et diskret, blødt og elegant interiør. Kombinationer af de dæmpede rosa toner 12182 Gentle Whisper, 20184 Thoughtful og 20185 Friendly Pink sikrer desuden umærkelige overgange mellem farverne. Farverne 12180 Present og 20181 Soft Comfort er ganske enkelt en smuk kombination, når målet er et neutralt og “greige” udtryk.

Hvis man har lyst til friskere indslag i rosa, passer 2040 Light Granite og 2011 Antique Brass lige så godt til væggen som til møblerne. Den velkendte 1376 Frostrøyk er god som en lys baggrund og kan kombineres med alle farverne i paletten.

JOTUN_LADY_2040-Lys-Granitt_Frostroyk

Væg: LADY Pure Color 2040 Lys Granit. Hylder: LADY Supreme Finish Matt 2040 Lys Granitt. Venstre væg: LADY Pure Color 1376 Frostrøyk.

Minimalistisk og sanselig

Bløde neutrale farver, douce fersken, sandfarvet rosa og dæmpet grøn – nedtonede nuancer med deres helt egen karakter. Det er minimalisme med sin helt egen stil.

JOTUN_LADY_8281-Pale-Linden

Et sanseligt interiør med farven LADY Pure Color 8281 Pale Linden. Døren og listerne er malet i samme farve med LADY Supreme Finish med mat glans.

 LADY Supreme Finish

LADY Supreme Finish

 • Suveræn finish – også på døre og lister
 • Ekstremt slidstærk
 • Suveræn sammenflydning
 • Mat, silkemat, halvblank, superblank

Læs mere om Embrace paletten med de rustikke og rå farver.

Læs mere om Playful den energiske og farverige farvepalet.

Barbro
Barbro

Barbro – Digital Redaktør

Barbro har lang tids erfaring med interiør og farver. Hun arbejder med udviklingen af Jotuns mange farvekort. Via forskelligt samarbejde om design, messer og renoveringsprogrammer skaber hun inspiration til fornyelse af dit hjem.

Nyt farvekort fra LADY – CANVAS!

Jotun LADY lancerer nyt globalt farvekort til 2024 med titlen CANVAS. Her kan du gå på opdagelse i de forskellige…

Nye LADY Balance – endnu smukkere og lige så god for indeklimaet!

Hos Jotun tilbyder vi en række interiørmalinger, der passer til forskellige ønsker og behov. Den nye LADY Balance er vores…

Dette er farverne for 2023

Skønt soveværelse med nymalede vægge, der er malet med farven LADY 1520 Cheerful Peach. Planlægger eller drømmer du om at…

Inde

Tidløs og herskabelig elegance hos Ida

Den danske indretningsarkitekt Ida Dalgaard-Thestrup har renoveret et herskabeligt hus fra 1907. Kom ind, og lad dig inspirere af de…