Bliv inspireret af Ninas bevidste farvevalg!

Bliv inspireret af Ninas bevidste farvevalg!

Nina Lunde er interiørjournalist og bor i Villa Floris, en flot klassisk villa på Nordstrand, som hun og manden har renoveret. Her får du hendes bedste tips til gode og holdbare farvevalg.

Vælg tidløse farver

Jeg bruger lang tid før jeg bestemmer mig for en vægfarve i Villa Floris. For mig er det vigtigere med en tidløs farve end at male med nye trendfarver.

Villafloris

Nina har en klassisk interiørstil, og foretrækker tidløse  farvenuancer – som farven LADY 9925 Bergknatt.

Klare regler

Når jeg skal male følger jeg altid fire regler: Farver påvirkes af det underlag, der males på, lysforhold, hvordan rummet er indrettet og gulvet. Hvis alle de tre første punkter er fulgt, er det irrite at glemme, at matche farven mod gulvet.

Villafloris

LADY Pure Color i farven 9925 Bergknatt og 4477 Deco Blue (i stuen).

 LADY Pure Color

LADY Pure Color

  • Supermat eksklusivt udseende
  • Unik farveoplevelse
  • Slidstærk
  • Dækgaranti

Skab en fin helhed!

Et godt tip er at vælge farve som flyder godt imellem de forskellige rum, og som giver en helhed. For farverne på godt passe sammen, specielt hvis de er synlige fra samme rum.

Gå for Klassisk Hvit

Hos os er al hvid maling 9918 Klassisk Hvit fra Jotun, for jeg foretrækker kolde neutrale farver. Klassisk hvit er en ren og neutral hvidtone, som fremhæver helheden i rummet. Vi har den hvide farve på alt fra lister, skabe, køkken og paneler i vores hjem.

Villafloris

Min favoritfarve

Jeg er glad for at have farver rundt mig, og blå er min absolutte favoritfarve. Den smukkeste blåfarve er helt klart 4477 Deco Blue fra Jotun LADY. Deco Blue er elegant, dyb og rolig. Vi har malet væggene i stuen i denne lækre farve. Deco Blue forandrer sig også med lyset i Villa Floris, og om morgenen ligner farven en drøm.

VillaflorisVillafloris

LADY 4477 Deco Blue er Ninas favorit blandt de blå farver. Og vi er helt enige med hende i, at den passer perfekt hjemme i hendes lækre hjem! 

Art Deco

Når jeg skal male, så bruger jeg lang tid på at vurdere farveprøver på væggene. Jeg kan sagtens bruge en måned før jeg bestemmer mig. Da vi malede entreen i Villa Floris var det dog en anden sag. Jeg så en farveprøve på 7163 Minty Breeze fra Jotun, og vidste med det samme at farven var lige mig. Den forvandles fra lys til mørk med dagslyset i entreen, og er super lækker til Klassisk Hvit. Nu har vi Minty Breeze som basisfarve i fire etager, fordi den minder mig om Art Deco stilen.

Villafloris

Gangen i Villa Floris er superlækker i farven LADY Pure Color 7163 Minty Breeze!

 

 

Nina Lund/foto Nordstrandfotografene

Nina Lunde @Villafloris – vinder av Guldfjeren Klassisk 2018 og finalist i 2019. (Portrætfoto: Nordstrandfotografene)

Avatar
Avatar

Silje

Naturlige farvekombinationer med nabofarver

Det nye farvekort CANVAS fra Jotun LADY indeholder nye, inspirerende farvetoner og gode tips til, hvordan du kan skabe behagelige…

Tilfør rummet karakter med komplementær-farver

Det nye farvekort fra Jotun LADY – CANVAS – indeholder nye, smukke farvenuancer, der er inspireret af naturen!  Her kan…

Monokrom farveharmoni

Det nye farvekort fra Jotun LADY – CANVAS – indeholder mange flotte, nye farvekombinationer og gode tips til, hvordan du…

Dette er farverne for 2023

Skønt soveværelse med nymalede vægge, der er malet med farven LADY 1520 Cheerful Peach. Planlægger eller drømmer du om at…

Inde

Tidløs og herskabelig elegance hos Ida

Den danske indretningsarkitekt Ida Dalgaard-Thestrup har renoveret et herskabeligt hus fra 1907. Kom ind, og lad dig inspirere af de…