Bløde, neutrale farver i sanselig harmoni

Bløde, neutrale farver i sanselig harmoni

Skab smuk harmoni ved at kombinere forskellige neutrale farver. Væggen i forgrunden har farven LADY Pure Color 1276 Soft  og væggen i baggrunden LADY Pure Color 12125 Impression. Loftet er malet med LADY Perfection-loftsmalingen 0486 Silke, mens dør, karm og gulvlister er malet med LADY Supreme Finish Mat 1276 Soft.

Find afklaring og ro med bløde neutrale farver og diskrete nuancer.

NEUTRALE FARVENUANCER

Det andet tema i farvekortet LADY REDISCOVER fremhæver de smukkeste neutrale nuancer i flotte kombinationer. I en verden præget af forandring mærker vi et behov for afklaring og ro. Det prøver vi at opnå ved at forenkle vores hjem, og mange søger efter en neutral og harmonisk farvebase. Vi rydder ud, fjerner det overflødige og værdsætter det enkle.

Væggene er malet med LADY Pure Color i den nye farve 12125 Impression. Døren og listerne er malet med LADY Supreme Finish 1276 Soft. Det er markedets bedste maling til træ og paneler, og den giver en suveræn finish på alle overflader i træ.

 LADY Pure Color

LADY Pure Color

 • Supermatt eksklusivt utseende
 • Unik fargeopplevelse
 • Slitesterk
 • Dekkgaranti

 LADY Supreme Finish

LADY Supreme Finish

 • Suveren finish – selv på dører og lister
 • Ekstremt slitesterk
 • Suveren flyt
 • Matt, Silkematt, Halvblank, Superblank

BEROLIGENDE ATMOSFÆRE

En kombination af neutrale farvenuancer kan have stor indvirkning på atmosfæren i et rum. Disse farver tiltrækker sig ikke opmærksomhed, men omslutter os med deres klarhed og bløde, beroligende fremtoning.

LADY Pure Color 1288 Granskygge  er en smagfuld beige nuance med et strejf af grønt.

TIDLØSE NEUTRALE FARVER

– LADY har mange supersmukke neutrale nuancer i arkivet, så mange at det er næsten umuligt at designe flere, siger Lisbeth Larsen, Jotuns globale farvechef. – I år lancerer vi en helt ny dæmpet brun nuance, Belgian Brown, der passer perfekt sammen med disse neutrale farver – og giver de bløde nuancer en renæssance.

Bord: LADY Supreme Finish Silkemat 10385 Belgian Brown.

KALKMALING VÆKKER NEUTRALE FARVER TIL LIVE

Smukke neutrale farver skaber en sanselig atmosfære, hvor de taktile overflader får frit spillerum. Mellemtonerne i paletten er perfekte nuancer til LADY Minerals kalkmaling. Den matte og levende overflade vækker de dæmpede farver til live!

LADY Minerals kalkmaling er som skabt til denne palet! LADY Minerals 1563 Mørk Strandstrand er farven i dette smukke rum.

 LADY Minerals

LADY Minerals

 • Levende kalkmatt utseende
 • Unikt fargeuttrykk
 • Enkelt å lykkes
 • Dekkgaranti

DEN BLØDE, NEUTRALE FARVEPALET

De behagelige farver tilfører rummene en smuk æstetik, og man får en følelse af balance og ro, når man bevæger sig fra rum til rum i disse omgivelser.

Farverne, der fås i LADY Minerals kalkmaling, er 1288 Granskygge, 12125 Impression, 1303 Observe og 1563 Mørk Strandsand.

VARM MINIMALISME

Minimalistiske rum behøver ikke at virke kølige eller tomme. Denne palet af varme og tidløse nuancer skaber en perfekt balance med dæmpet skønhed. Nuancerne kan bruges til at opnå en monokrom stil eller kombineres med mere kulørte farver for at skabe spændende kontraster.

Omgivet af disse subtile farver i rum uden unødvendige distraherende elementer kan vi slippe tankerne fri og genfinde vores fokus.

Væggen er malet supermat med LADY Pure Color 1303 Observe – en indbydende gulbeige farvenuance.

 LADY Pure Color

LADY Pure Color

 • Supermatt eksklusivt utseende
 • Unik fargeopplevelse
 • Slitesterk
 • Dekkgaranti

Væggen er malet med LADY Pure Color 0486 Silke, og hylden er malet i samme farve, men med LADY Supreme Finish Silkemat for at opnå perfekt finish på træværket.

Læs om farverne i farvekortets rustikke tema her.

SE HELE FARVEPALETTEN!

Barbro
Barbro

Barbro – Digital Redaktør

Barbro har lang tids erfaring med interiør og farver. Hun arbejder med udviklingen af Jotuns mange farvekort. Via forskelligt samarbejde om design, messer og renoveringsprogrammer skaber hun inspiration til fornyelse af dit hjem.

Naturlige farvekombinationer med nabofarver

Det nye farvekort CANVAS fra Jotun LADY indeholder nye, inspirerende farvetoner og gode tips til, hvordan du kan skabe behagelige…

Tilfør rummet karakter med komplementær-farver

Det nye farvekort fra Jotun LADY – CANVAS – indeholder nye, smukke farvenuancer, der er inspireret af naturen!  Her kan…

Monokrom farveharmoni

Det nye farvekort fra Jotun LADY – CANVAS – indeholder mange flotte, nye farvekombinationer og gode tips til, hvordan du…

Nyt farvekort fra LADY – CANVAS!

Jotun LADY lancerer nyt globalt farvekort til 2024 med titlen CANVAS. Her kan du gå på opdagelse i de forskellige…

Dette er farverne for 2023

Skønt soveværelse med nymalede vægge, der er malet med farven LADY 1520 Cheerful Peach. Planlægger eller drømmer du om at…

Inde

Tidløs og herskabelig elegance hos Ida

Den danske indretningsarkitekt Ida Dalgaard-Thestrup har renoveret et herskabeligt hus fra 1907. Kom ind, og lad dig inspirere af de…