Dæmpede og drømmeagtige pasteller

Dæmpede og drømmeagtige pasteller

Dæmpede pasteller og en ikonisk trappe sætter standarden for dette farvetema. Væggen er malet med supermat LADY Pure Color 6378 Iconic.

Dæmpede nuancer af drømmeagtige pasteller slipper fantasien løs.

EN KOMPOSITION AF DÆMPEDE PASTELLER

Farver er helt afgørende, når man vil skabe et kunstnerisk udtryk. Sammen kan farver bringe store idéer til live og tilføre ellers tomme rum en ny atmosfære. Det fjerde tema i LADY REDISCOVER-farvekortet består af dæmpede pasteller, der giver en smukt komponeret strålende farvesymfoni.

Væggen er malet med den stemningsfulde og dæmpede brune nuance 12119 Vintage Brown  i supermat LADY Pure Color. Den elegante, buede væg har fået farven LADY Pure Color 12126 Silhouette.

SKAB ET INSPIRERENDE HJEM!

De farver, vi vælger, fortæller meget om, hvem vi er, og hvordan vi ser verden omkring os. Brug disse farver til at skabe et inspirerende hjem med opløftende rum, hvor fantasien får frit løb frit og nye idéer undfanges.

LADY Pure Color 12126 Silhouette– en elegant og dæmpet grå nuance med gyldent præg.

 LADY Pure Color

LADY Pure Color

 • Supermatt eksklusivt utseende
 • Unik fargeopplevelse
 • Slitesterk
 • Dekkgaranti

OPTIMISTISK OG KUNSTNERISK

Bløde pasteller og optimistiske gule nuancer udgør en smuk kulisse for kunstgenstande. Disse raffinerede og forførende farver kan, uden at dominere, både fylde et rum og give interiøret et løft.

Bemærk piedestalen, der er specialfremstillet til rummet og fremhæver lampen og kunsten! Piedestalen er malet med LADY Supreme Finish Superblank 10246 Velvet, mens væggen er malet med supermat LADY Pure Color i samme farve.

Dette er en palet for æstetikeren, der værdsætter designtraditioner og kunsthistorie. Nuancerne er som skabt til det kuraterede hjem, hvor nøje udvalgte kunstgenstande og andre dekorative genstande vidner om en interesse for interiør og detaljer.

Væg: LADY Pure Color  8118 Løvsal, panel: LADY Supreme Finish Superblank 6379 Cityscape og skabsdøre: LADY Supreme Finish Halvblank 6379 Cityscape.

LADY Supreme Finish til træ og paneler giver fremragende resultater selv på døre og lister. Vælg en ny og spændende farve til lister og detaljer, der sikrer, at vægfarven virkelig kommer til sin ret.

 LADY Supreme Finish

LADY Supreme Finish

 • Suveren finish – selv på dører og lister
 • Ekstremt slitesterk
 • Suveren flyt
 • Matt, Silkematt, Halvblank, Superblank

EN SPRÆLSK OG RAFFINERET FARVEPALET

Raffineret og dragende. Disse nuancer skaber en nostalgisk og tidssvarende stil, der åbner op for sprælske kombinationer i smukke interiører.

NORDISK VINTAGE

Farverne i denne serie er både retrospektive og fremtidsorienterede og tilfører et strejf af nordisk vintage til et ellers moderne interiør.

Væg: LADY Pure Color 12123 Contemporary White. Bord: LADY Supreme Finish Mat 10246 Velvet.

 LADY Pure Color

LADY Pure Color

 • Supermatt eksklusivt utseende
 • Unik fargeopplevelse
 • Slitesterk
 • Dekkgaranti

Væg: LADY Pure Color 20162 Mellow – farven er en kunstnerisk balance af rød og brændt brun.

SE HELE FARVEPALETTEN!

Barbro
Barbro

Barbro – Digital Redaktør

Barbro har lang tids erfaring med interiør og farver. Hun arbejder med udviklingen af Jotuns mange farvekort. Via forskelligt samarbejde om design, messer og renoveringsprogrammer skaber hun inspiration til fornyelse af dit hjem.

Inde

Årets farver 2022 – her er farvetendenserne!

Hvad bliver årets farver i 2022? Vi har spurgt Jotuns skandinaviske farvechef, Nina Klæboe Mørkve, hvilke tendenser hun ser i…

Inde

Nye farver i LADY Minerals Kalkmaling

 – Nu fås der mange nye farver i LADY Minerals kalkmaling og LADY Minerals Revive! – Se alle farverne her! Billede ovenfor:…

Inde

Rustikke, rå og ærlige farver

Rustikke farver og overflader omslutter os i farvetemaet “EMBRACE”.  En farvepalet i perfekt balance. Den er dæmpet og jordnær og…

Inde

Beroligende farver i smukt samspil

Beroligende farver giver plads til refleksion og samhørighed. Farvepaletten “CHERISH” inspirerer til bløde kombinationer. Billede ovenfor: Væg: LADY Wonderwall 12182…

Inde

Nyt farvekort fra LADY – TOGETHER

Jotun LADY lancerer et nyt farvekort til 2022! Farvekortet TOGETHER indeholder tre unikke farvepaletter, der skaber rum, hvor det er…

DETTE ER ÅRETS FARVER 2021!

Årets farver 2021 vil uden tvivl være præget af det år, vi har lagt bag os. Jotuns skandinaviske farvechef, Nina…