Dæmpede og drømmeagtige pasteller

Dæmpede og drømmeagtige pasteller

Dæmpede pasteller og en ikonisk trappe sætter standarden for dette farvetema. Væggen er malet med supermat LADY Pure Color 6378 Iconic.

Dæmpede nuancer af drømmeagtige pasteller slipper fantasien løs.

EN KOMPOSITION AF DÆMPEDE PASTELLER

Farver er helt afgørende, når man vil skabe et kunstnerisk udtryk. Sammen kan farver bringe store idéer til live og tilføre ellers tomme rum en ny atmosfære. Det fjerde tema i LADY REDISCOVER-farvekortet består af dæmpede pasteller, der giver en smukt komponeret strålende farvesymfoni.

Væggen er malet med den stemningsfulde og dæmpede brune nuance 12119 Vintage Brown  i supermat LADY Pure Color. Den elegante, buede væg har fået farven LADY Pure Color 12126 Silhouette.

SKAB ET INSPIRERENDE HJEM!

De farver, vi vælger, fortæller meget om, hvem vi er, og hvordan vi ser verden omkring os. Brug disse farver til at skabe et inspirerende hjem med opløftende rum, hvor fantasien får frit løb frit og nye idéer undfanges.

LADY Pure Color 12126 Silhouette– en elegant og dæmpet grå nuance med gyldent præg.

 LADY Pure Color

LADY Pure Color

 • Supermatt eksklusivt utseende
 • Unik fargeopplevelse
 • Slitesterk
 • Dekkgaranti

OPTIMISTISK OG KUNSTNERISK

Bløde pasteller og optimistiske gule nuancer udgør en smuk kulisse for kunstgenstande. Disse raffinerede og forførende farver kan, uden at dominere, både fylde et rum og give interiøret et løft.

Bemærk piedestalen, der er specialfremstillet til rummet og fremhæver lampen og kunsten! Piedestalen er malet med LADY Supreme Finish Superblank 10246 Velvet, mens væggen er malet med supermat LADY Pure Color i samme farve.

Dette er en palet for æstetikeren, der værdsætter designtraditioner og kunsthistorie. Nuancerne er som skabt til det kuraterede hjem, hvor nøje udvalgte kunstgenstande og andre dekorative genstande vidner om en interesse for interiør og detaljer.

Væg: LADY Pure Color  8118 Løvsal, panel: LADY Supreme Finish Superblank 6379 Cityscape og skabsdøre: LADY Supreme Finish Halvblank 6379 Cityscape.

LADY Supreme Finish til træ og paneler giver fremragende resultater selv på døre og lister. Vælg en ny og spændende farve til lister og detaljer, der sikrer, at vægfarven virkelig kommer til sin ret.

 LADY Supreme Finish

LADY Supreme Finish

 • Suveren finish – selv på dører og lister
 • Ekstremt slitesterk
 • Suveren flyt
 • Matt, Silkematt, Halvblank, Superblank

EN SPRÆLSK OG RAFFINERET FARVEPALET

Raffineret og dragende. Disse nuancer skaber en nostalgisk og tidssvarende stil, der åbner op for sprælske kombinationer i smukke interiører.

NORDISK VINTAGE

Farverne i denne serie er både retrospektive og fremtidsorienterede og tilfører et strejf af nordisk vintage til et ellers moderne interiør.

Væg: LADY Pure Color 12123 Contemporary White. Bord: LADY Supreme Finish Mat 10246 Velvet.

 LADY Pure Color

LADY Pure Color

 • Supermatt eksklusivt utseende
 • Unik fargeopplevelse
 • Slitesterk
 • Dekkgaranti

Væg: LADY Pure Color 20162 Mellow – farven er en kunstnerisk balance af rød og brændt brun.

SE HELE FARVEPALETTEN!

Barbro

Barbro – Digital Redaktør

Barbro har lang fartstid innen interiør og farger. Hun jobber med utvikling av Jotuns mange fargekart. Gjennom ulike designsamarbeid, messer og oppussingsprogrammer, skaper hun inspirasjon til fornyelse av ditt hjem.

NYT FARVEKORT FRA LADY – FIRE NYE FARVEHISTORIER

Vi genopdager tidløse farvenuancer og opdager nye farver i nyt farvekort fra LADY. Farvekortet REDISCOVER omfatter fire farvepaletter til 2021…

Luftige blå nuancer og tidløse kontraster

Himmel og hav, hvor vi dog elsker luftige blå nuancer! Væggen er malet med LADY Pure Color 5503 Natural Blue…

Bløde, neutrale farver i sanselig harmoni

Skab smuk harmoni ved at kombinere forskellige neutrale farver. Væggen i forgrunden har farven LADY Pure Color 1276 Soft  og…

Hyggelig atmosfære med varme og rustikke farver

Med en samlende og social palet af varme, rustikke farver får du et interiør med en jordnær og hyggelig atmosfære….

Morgenmad på sengen

Nyd morgenmaden i påsken! Den lyse, grålig-gule farve danner den perfekte ramme om en stille morgenstund – LADY Wonderwall 11173…

Forårets skønhed med en rosa stue

Dagene er blevet længere, og vi nyder lyset, der er tilbage efter vinter og mørke. Det giver dig måske den…

Go to top