Dæmpede og drømmeagtige pasteller

Dæmpede og drømmeagtige pasteller

Dæmpede pasteller og en ikonisk trappe sætter standarden for dette farvetema. Væggen er malet med supermat LADY Pure Color 6378 Iconic.

Dæmpede nuancer af drømmeagtige pasteller slipper fantasien løs.

EN KOMPOSITION AF DÆMPEDE PASTELLER

Farver er helt afgørende, når man vil skabe et kunstnerisk udtryk. Sammen kan farver bringe store idéer til live og tilføre ellers tomme rum en ny atmosfære. Det fjerde tema i LADY REDISCOVER-farvekortet består af dæmpede pasteller, der giver en smukt komponeret strålende farvesymfoni.

Væggen er malet med den stemningsfulde og dæmpede brune nuance 12119 Vintage Brown  i supermat LADY Pure Color. Den elegante, buede væg har fået farven LADY Pure Color 12126 Silhouette.

SKAB ET INSPIRERENDE HJEM!

De farver, vi vælger, fortæller meget om, hvem vi er, og hvordan vi ser verden omkring os. Brug disse farver til at skabe et inspirerende hjem med opløftende rum, hvor fantasien får frit løb frit og nye idéer undfanges.

LADY Pure Color 12126 Silhouette– en elegant og dæmpet grå nuance med gyldent præg.

 LADY Pure Color

LADY Pure Color

 • Supermatt eksklusivt utseende
 • Unik fargeopplevelse
 • Slitesterk
 • Dekkgaranti

OPTIMISTISK OG KUNSTNERISK

Bløde pasteller og optimistiske gule nuancer udgør en smuk kulisse for kunstgenstande. Disse raffinerede og forførende farver kan, uden at dominere, både fylde et rum og give interiøret et løft.

Bemærk piedestalen, der er specialfremstillet til rummet og fremhæver lampen og kunsten! Piedestalen er malet med LADY Supreme Finish Superblank 10246 Velvet, mens væggen er malet med supermat LADY Pure Color i samme farve.

Dette er en palet for æstetikeren, der værdsætter designtraditioner og kunsthistorie. Nuancerne er som skabt til det kuraterede hjem, hvor nøje udvalgte kunstgenstande og andre dekorative genstande vidner om en interesse for interiør og detaljer.

Væg: LADY Pure Color  8118 Løvsal, panel: LADY Supreme Finish Superblank 6379 Cityscape og skabsdøre: LADY Supreme Finish Halvblank 6379 Cityscape.

LADY Supreme Finish til træ og paneler giver fremragende resultater selv på døre og lister. Vælg en ny og spændende farve til lister og detaljer, der sikrer, at vægfarven virkelig kommer til sin ret.

 LADY Supreme Finish

LADY Supreme Finish

 • Suveren finish – selv på dører og lister
 • Ekstremt slitesterk
 • Suveren flyt
 • Matt, Silkematt, Halvblank, Superblank

EN SPRÆLSK OG RAFFINERET FARVEPALET

Raffineret og dragende. Disse nuancer skaber en nostalgisk og tidssvarende stil, der åbner op for sprælske kombinationer i smukke interiører.

NORDISK VINTAGE

Farverne i denne serie er både retrospektive og fremtidsorienterede og tilfører et strejf af nordisk vintage til et ellers moderne interiør.

Væg: LADY Pure Color 12123 Contemporary White. Bord: LADY Supreme Finish Mat 10246 Velvet.

 LADY Pure Color

LADY Pure Color

 • Supermatt eksklusivt utseende
 • Unik fargeopplevelse
 • Slitesterk
 • Dekkgaranti

Væg: LADY Pure Color 20162 Mellow – farven er en kunstnerisk balance af rød og brændt brun.

SE HELE FARVEPALETTEN!

Barbro
Barbro

Barbro – Digital Redaktør

Barbro har lang tids erfaring med interiør og farver. Hun arbejder med udviklingen af Jotuns mange farvekort. Via forskelligt samarbejde om design, messer og renoveringsprogrammer skaber hun inspiration til fornyelse af dit hjem.

Naturlige farvekombinationer med nabofarver

Det nye farvekort CANVAS fra Jotun LADY indeholder nye, inspirerende farvetoner og gode tips til, hvordan du kan skabe behagelige…

Tilfør rummet karakter med komplementær-farver

Det nye farvekort fra Jotun LADY – CANVAS – indeholder nye, smukke farvenuancer, der er inspireret af naturen!  Her kan…

Monokrom farveharmoni

Det nye farvekort fra Jotun LADY – CANVAS – indeholder mange flotte, nye farvekombinationer og gode tips til, hvordan du…

Nyt farvekort fra LADY – CANVAS!

Jotun LADY lancerer nyt globalt farvekort til 2024 med titlen CANVAS. Her kan du gå på opdagelse i de forskellige…

Dette er farverne for 2023

Skønt soveværelse med nymalede vægge, der er malet med farven LADY 1520 Cheerful Peach. Planlægger eller drømmer du om at…

Inde

Tidløs og herskabelig elegance hos Ida

Den danske indretningsarkitekt Ida Dalgaard-Thestrup har renoveret et herskabeligt hus fra 1907. Kom ind, og lad dig inspirere af de…