Downtown Camper – en urban oase

Downtown Camper – en urban oase

Skal du rejse til Stockholm? Så kan vi dele dette tips med dig, nemlig et af Stockholm nyeste hoteller, Downtown Camper by Scandic. Mange af værelserne er faktisk malet med LADY Pure Color!

Urban oase

Det nye livsstilshotel Downtown Camper ligger midt centrum af Stockholm. Hotellet ligger lidt højt i terrænet, som gør området til en rolig oase midt i byen. Helt perfekt hvis du har brug for afslapning efter en dag fyldt med eventyr, shopping og kultur. Hotellet er det perfekte udgangspunkt for nysgerrige gæster, som gerne vil opleve det ægte Stockholm, da hotellet også er et sted, hvor de lokale mødes. Når du ankommer til Downtown Camper kan man med det samme mærke, at det er et lidt anderledes hotel. Hotellet giver dig en varm og international følelse, som sender tankerne til New York eller London. Du kunne være hvor som helst i verden. Hotellet, som har en varm og afslappet karakter, er malet med Jotun LADY Pure Color.

Downtown Camper Stockholm malt med LADY Pure Color

I de varme og hyggelige værelser er væggene malet med LADY 5180 Oslo og LADY 1623 Marrakesh. Indretningen på Downtown Camper er legende, moderne og inspireret af naturen og betonkarakteren i området rundt Brunkerbergtorg.

Næsten hjemme

Hotellet har normale værelser men også mange store suiter og Camping Co-living, hvor optil 12 personer kan bo med fælles socialt område. Her kan du skabe din egen hoteloplevelse, som var du derhjemme. Hele hotellet er designet til det gode ophold og spontane møder.

Downtown Camper Stockholm malt med LADY Pure Color

Væggene er malet med LADY Pure Color  i farverne LADY 5180 Oslo og  LADY 1623 Marrakesh.

LADY 5180 Oslo

En dyb og blå tone med grønne hint, som gør at den passer perfekt sammen med blågrønne toner som 7163 Minty Breeze, 6315 Jade eller 7555 Soft Mint. Den er også flot sammen med 10341 Kalk, 10342 Kalkgrå samt den grågrønne 5341 Prismegrønn. 5180 Oslo vil også fungere godt sammen med en række grå toner og beige farver. En rå farve til indretningen, som også passer godt sammen med gyldne brune farver, retro teak og gyldent træværk. Passer også godt til 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001 Egghvit og 1453 Bomull på bl.a. lister, vindueskarme m.m.

LADY 1623 Marrakesh

En varm beige tone.

 LADY Pure Color

LADY Pure Color

  • Supermat eksklusivt udseende
  • Unik farveoplevelse
  • Slidstærk
  • Dækgaranti

Downtown Camper Stockholm malt med LADY Pure Color

Se her den cool stil hotellet har i både gange og åbne arealer. Vægge er malet med LADY 5180 Oslo.

Creative spaces – Plads til nye ideer

I stedet for traditionelle konference lokaler så er der skabt lokaler, som skal være inspirerende. Creative Spaces har personlig karakter, hvor folk kan mødes, brainstorme og have workshops. Her kan tankerne flyde frit!

Downtown Camper Stockholm malt med LADY Pure Color

Lounge og reception på Downtown Camper. På Downtown Camper har tanken været at skabe et miljø som inspirerer gennem kreativitet, nysgerrighed og opfindsomhed. Det føles indbydende at slå sig ned og nyde en kop kaffe, mad og vin eller have en god samtale. I dag vil folk have alt – både kunne nyde naturen men stadig bo i byen. Downtown Camper kan tilbyde det bedste fra begge verdener, siger Jacob Dahlberg, General Manager, Downtown Camper. Se mer her om Downtown Camper

Avatar
Avatar

Silje

Nyt farvekort fra LADY – CANVAS!

Jotun LADY lancerer nyt globalt farvekort til 2024 med titlen CANVAS. Her kan du gå på opdagelse i de forskellige…

Nye LADY Balance – endnu smukkere og lige så god for indeklimaet!

Hos Jotun tilbyder vi en række interiørmalinger, der passer til forskellige ønsker og behov. Den nye LADY Balance er vores…

Dette er farverne for 2023

Skønt soveværelse med nymalede vægge, der er malet med farven LADY 1520 Cheerful Peach. Planlægger eller drømmer du om at…

Inde

Tidløs og herskabelig elegance hos Ida

Den danske indretningsarkitekt Ida Dalgaard-Thestrup har renoveret et herskabeligt hus fra 1907. Kom ind, og lad dig inspirere af de…