En hyldest til farverne! Nyt farvekort fra LADY

En hyldest til farverne! Nyt farvekort fra LADY

Et nyt årti markerer ofte en større ændring – og det er for mange et tidspunkt til refleksion over fremtiden. LADY Pure Color 8546 Local Green på billedet ovenfor er en af sæsonens nyeste farver fra Jotun og LADY!

Vi fejrer det nye årti ved at lancere 12 helt nye farver fra LADY!

LADY Fargekart

Nyt farvekort fra LADY fås nu fra vores forhandlere! 

Nytt fargekart fra LADY

To gyldne nyheder! LADY Pure Color 11174 Curious Mind på væggen bag skabet – og den lysere nuance LADY 11173 Humble Yellow (buet væg til venstre).

2020 – et helt nyt årti!

– 2020 repræsenterer et helt nyt årti. Mange af os ønsker at foretage nogle ændringer i livet, lære noget nyt, rejse eller bare dagdrømme lidt mere. Under alle omstændigheder er et godt sted at starte hjemme i egne omgivelser. Det siger Lisbeth Larsen, Jotuns globale farvechef, der har ledet arbejdet med udviklingen af det nye farvekoncept.

– Når vi skal designe en ny farve, spørger vi altid os selv, hvad vi vil have farven til at udtrykke, siger Larsen. For det handler om mere end en ny farve. Det handler om en fortolkning af tendenser i samfundet, og hvad vi tror vil være vigtigt for folk i den kommende tid. Dette ønsker vi at bakke op om med vores farver.

Nytt fargekart fra LADY!

Drøm dig væk i denne indbydende farve! LADY Pure Color 20142 Daydream.

 

 LADY Pure Color

LADY Pure Color

 • Supermat eksklusivt udseende
 • Unik farveoplevelse
 • Slidstærk
 • Dækgaranti

12 nye farver til unik atmosfære

Farver har stor indflydelse på vores velvære! Det handler om at skabe plads til gode oplevelser og balance i livet. Vi fejrer 2020 ved at lancere 12 helt nye farver fra LADY. Hver af farverne har sin tydelige karakter og egen personlighed, og de skaber helt unikke atmosfærer. De nye farver matches med otte tidløse nuancer, som tilsammen giver dig et væld af harmoniske kombinationsmuligheder, for at få et smukt og personligt interiør.

Statement Blue - i nytt fargekart

Dyb blå – og en stor personlighed! LADY Pure Color 4863 Statement Blue – i smuk kombination med den gode, velkendte grå nuance, 1462 Grå Skifer. Dette er farver, der bliver usædvanligt smukke i en supermat finish med LADY Pure Color!

Dygtighed og nysgerrighed

Med det nye farvekoncept vil Jotuns farveteam formidle en positiv tro på det årti, vi bevæger os ind i. Farverne har fået navne, der afspejler optimisme og venlighed; i kombination med individualitet og nysgerrighed. Dette er egenskaber, der betyder meget for den fremtidige udvikling, personlig vækst og retningsvalg.

Nytt fargekart fra LADY!

LADY Pure Color 20145 Wisdom – en dyb blommefarve, som er perfekt egnet i rum til koncentration eller gode samtaler.

Hver af farverne har sin egen personlighed, og de skaber helt unikke atmosfærer.

Varigt smukke, matte vægge!

LADY findes i en række kvaliteter tilpasset forskellige behov. Nu er der kommet en helt ny LADY Wonderwall. Den er mattere og har en endnu smukkere finish, men er lige så robust som nogensinde! LADY Wonderwall er helt unik, når det kommer til vaskbarhed og slidstyrke.

De unikke egenskaber såsom pletafvisning og ekstra slidstyrke gør, at malingen tåler hverdagsbrug! Uanset hvad dagen måtte rumme af aktiviteter, holder væggene sig lige matte og smukke.

 LADY Wonderwall

LADY Wonderwall

 • Smuk, mat og robust
 • Ekstremt slidstærk
 • Meget pletafvisende
 • Dækgaranti

Nytt fargekart fra LADY!

Nu kan du få en smuk mat finish også på de mest udsatte overflader, og i de forskellige livsfaser, hvor robusthed er en prioritet i hjemmet! LADY Wonderwall har unikke egenskaber, der gør, at den tåler hverdagsbrug! Som for eksempel her i køkkenet. Dette er den nye farve 11175 Adventure.

Tidløse nuancer

Ved at kombinere de nye farver med nogle af vores tidløse farvenuancer får du en spændende dynamik i farvesammensætningen og masser af muligheder for nye, smukke farvekombinationer! I det nye farvekort finder du masser af tip til farver, der passer godt sammen. Tør at være lidt anderledes! Måske er det bare et lille strejf af sennepsfarve, der skal til for at få lidt spænding i interiøret?

Nytt fargekart fra LADY!

Væggen har fået farven LADY Pure Color 7637 Exhale, og hylderne er malet med LADY Supreme Finish Superblank 10001 Dijon Yellow

 LADY Supreme Finish

LADY Supreme Finish

 • Suveræn finish – selv på døre og lister
 • Ekstremt slidstærk
 • Suveræn sammenflydning
 • Mat, Silkemat, Halvblank, Superblank

Når du maler med LADY, får du altid et smukt slutresultat, både når det gælder farve og finish!

 

Barbro
Barbro

Barbro – Digital Redaktør

Barbro har lang tids erfaring med interiør og farver. Hun arbejder med udviklingen af Jotuns mange farvekort. Via forskelligt samarbejde om design, messer og renoveringsprogrammer skaber hun inspiration til fornyelse af dit hjem.

Naturlige farvekombinationer med nabofarver

Det nye farvekort CANVAS fra Jotun LADY indeholder nye, inspirerende farvetoner og gode tips til, hvordan du kan skabe behagelige…

Tilfør rummet karakter med komplementær-farver

Det nye farvekort fra Jotun LADY – CANVAS – indeholder nye, smukke farvenuancer, der er inspireret af naturen!  Her kan…

Monokrom farveharmoni

Det nye farvekort fra Jotun LADY – CANVAS – indeholder mange flotte, nye farvekombinationer og gode tips til, hvordan du…

Nyt farvekort fra LADY – CANVAS!

Jotun LADY lancerer nyt globalt farvekort til 2024 med titlen CANVAS. Her kan du gå på opdagelse i de forskellige…

Dette er farverne for 2023

Skønt soveværelse med nymalede vægge, der er malet med farven LADY 1520 Cheerful Peach. Planlægger eller drømmer du om at…

Inde

Tidløs og herskabelig elegance hos Ida

Den danske indretningsarkitekt Ida Dalgaard-Thestrup har renoveret et herskabeligt hus fra 1907. Kom ind, og lad dig inspirere af de…