Endnu mattere glansgrad – til træ og paneler!

Endnu mattere glansgrad – til træ og paneler!

Endnu mattere glansgrad til træ og paneler! Nyheden LADY Supreme Finish Pure Matt er blevet fornyet med bedre påføringsegenskaber og ekstrem slidstyrke – og vores matteste glansgrad til træ og paneler.

“LADY Supreme Finish, der er markedets bedste malingserie til træ og paneler, er nu blevet endnu bedre. Med lang tid til at justere malingen efter påføring og god penselmodstand bliver det endnu lettere at få en ensartet overflade. Dermed er du sikret et perfekt slutresultat på både træ og paneler, døre, lister og møbler,” siger Anne Favretto, Regional Brand Manager hos Jotun.

LADY Supreme Finish, der er markedets bedste malingserie til træ og paneler, er nu blevet endnu bedre.

Endnu smukkere og mattere

Den matte trend er kommet for at blive, og stadig flere af os går nu efter det helt matte udtryk. Jotun har derfor lagt ekstra arbejde i at udvikle den nye LADY Supreme Finish Pure Matt, som er endnu mattere end sin forgænger LADY Supreme Finish Matt – og samtidig endnu mere slidstærk.

Matt panel - LADY_3377-Slate-Lavender_Lavender-Touch

Nyheden LADY Supreme Finish Pure Matt har fået endnu mattere glansgrad – og er lige så slidstærk! Panel: LADY Supreme Finish Pure Matt i farven 3377 Slate Lavender. Den glatte væg ovenover er malet med LADY Pure Color 20186 Lavender Touch. De gule stole er fra @pleasewaittobeseated.

 LADY Supreme Finish

LADY Supreme Finish

 • Endnu smukkere finish – selv på døre og lister
 • Ekstremt slidstærk
 • Suveræn sammenflydning
 • Pure Mat, Silkemat, Halvblank, Superblank

Med lang tid til at justere malingen efter påføring og god penselmodstand bliver det endnu lettere at få en ensartet overflade. Dermed er du sikret et perfekt slutresultat på både træ og paneler, døre, lister og møbler

Ekstremt slidstærk og suveræn sammenflydning

LADY Supreme Finish, som er en vandfortyndbar oliemaling, er udviklet til indendørs træværk og har længe været en favorit i norske hjem. Den fornyede maling flyder endda bedre ud efter påføring, hvilket sikrer den perfekte finish.

“Den nye LADY Supreme Finish er også ekstremt slidstærk og derfor velegnet til steder, der udsættes for ekstra stor slitage, såsom gelændere, møbler og døre. Det er en malingserie, der spiller sammen med hverdagen og giver dig et resultat, du kan glæde dig over længe,” siger Favretto.

 

Rekkverk med LADY Supreme Finish 0280 Caravan

Rækværket og vangene er malet med LADY Supreme Finish Pure Matt 0280 Caravan. Væggene er malet i samme farve med LADY Pure Color.

Den fornyede maling flyder endda bedre ud efter påføring, hvilket sikrer den perfekte finish.

Avanceret teknologi og tværfagligt samarbejde

Den nye malingserie er resultatet af et enestående , tværfagligt samarbejde. Jotuns kemikere har arbejdet tæt sammen med farve- og trendeksperterne. Den nye formel sikrer et æstetisk og holdbart slutresultat, og du kan fortsat vælge mellem fire forskellige glansgrader.

Skab unikke udtryk med forskellige glansgrader

Hele malingserien er blevet fornyet, og når du benytter forskellige glansgrader, får du et spændende og stilfuldt interiør. Fremhæv detaljer med en høj glansgrad, eller vælg den helt nye LADY Supreme Finish Pure Matt. Farveoplevelsen vil variere, og valget er dit!

LADY Supreme Finish i 4 glansgrader

 • Pure Matt – glansgrad 03: Dæmper farven og giver et helmat, smagfuldt udtryk.
 • Silkemat – glansgrad 15: Dæmper farven, men giver en diskret kontrast.
 • Halvblank – glansgrad 40: Forstærker farven og fremhæver detaljer.
 • Superblank – glansgrad 80: Skaber glansfulde kontraster og reflekterer lyset.

Mat duo til helmat interiør

Den supermatte LADY Pure Color og de matte trends har øget forståelsen af, hvordan glansgraden påvirker slutresultatet. “Med supermatte vægge reflekteres minimalt lys, og derfor egner mat maling sig virkelig godt til lokaler med store vinduer og meget sidelys,” forklarer Favretto.

“Alle, der ønsker mat interiør med et sanseligt og helhedsorienteret udtryk, kan med fordel kombinere vores matteste malinger LADY Pure Color og LADY Supreme Finish Pure Matt. Det giver et smagfuldt, elegant og afdæmpet udtryk i hele rummet,” slutter hun.

LADY-Pure-Color-and-LADY-Supreme-Finish-Pure-Matt_10966-Almond-Beige

En perfekt, mat duo! Venstre billede: Væggene er malet med LADY Pure Color og hylden med LADY Supreme Finish Pure Matt – alt i farven 12075  Soothing Beige.

Højre billede: Væggene er malet med LADY Pure Color og listerne og detaljerne i træ er malet med den nye LADY Supreme Finish Pure Matt i farven 10966 Almond Beige.

 LADY Pure Color

LADY Pure Color

 • Supermat, eksklusivt udseende
 • Unik farveoplevelse
 • Slidstærk
 • Garanti for dækkeevne

 LADY Supreme Finish

LADY Supreme Finish

 • Endnu smukkere finish – selv på døre og lister
 • Ekstremt slidstærk
 • Suveræn sammenflydning
 • Pure Mat, Silkemat, Halvblank, Superblank

Se alle billederne fra stylisterne Kråkvik og D’Orazios nyrenoverede hjem!

Camilla Skjelberg
Camilla Skjelberg

Camilla Skjelberg – Regional Digital Marketing Manager Scandinavia

Camilla har stor erfaring med branding og kommunikation. I samarbejde med Jotuns farveeksperter, anerkendte stylister og samarbejdspartnere deler hun nyheder, tendenser og inspirerende tips med dig.

Nyt farvekort fra LADY – CANVAS!

Jotun LADY lancerer nyt globalt farvekort til 2024 med titlen CANVAS. Her kan du gå på opdagelse i de forskellige…

Nye LADY Balance – endnu smukkere og lige så god for indeklimaet!

Hos Jotun tilbyder vi en række interiørmalinger, der passer til forskellige ønsker og behov. Den nye LADY Balance er vores…

Dette er farverne for 2023

Skønt soveværelse med nymalede vægge, der er malet med farven LADY 1520 Cheerful Peach. Planlægger eller drømmer du om at…