Et bad – tre stilarter!

Et bad – tre stilarter!

Se, hvordan et badeværelse får tre helt forskellige stilarter, når man vælger forskellige farver! – Her er der malet med den dæmpede mintfarvede nuance LADY Aqua 6378 Iconic. 

Stadig flere vælger malede overflader frem for fliser på badeværelset, hvilket giver flere muligheder for fornyelse!

Bad med malede overflader – i tre stilarter!

Vi tilbringer mere tid i badeværelset! Badeværelset er et rum til velvære, afslapning og tid til dig selv – her vil vi gerne have en behagelig atmosfære. Med malede overflader kan man ændre farverne uden særlig stor indsats. Det giver dig mulighed for at skifte udtryk for langt færre penge end med f.eks. fliser, når man ønsker forandring. Så kan man også være lidt mere modig i farvevalgene og skabe præcis den stemning, man trives med!  For at give inspiration og vise mulighederne har vi sammensat tre smukke badeværelsespaletter og malet et badeværelse – jo da, tre gange.

Sval og forfriskende blågrøn

Den første palet vi introducerer, består af dæmpede, blågrønne toner.  Alle er kølige og behagelige nuancer, som er perfekte til at give en følelse af spa og velvære i dit eget hjem. Mange er meget glade for præcis følelsen af friskhed, luft og ro, for det er jo netop, hvad de blågrønne toner gør – de skaber en helt særegen, afslappende stemning.

Vask og badekar fra @bella_tonsberg. Blandingsbatterier: Tara fra Dombracht. Lampe fra Astep/Kollektedby. Spejl fra Frama.

LADY Aqua 6378 Iconic, en dæmpet mintfarvet nuance, der er perfekt i badeværelset. Hylden over badekaret er malet i LADY Aqua 6352 Evening Green.

 LADY Aqua

LADY Aqua

  • Smukke, silkematte vådrumsvægge
  • Fugtbestandig
  • Silkemat
  • Garanti for dækkeevne

Alle farver i denne palet har et gråligt skær over sig. LADY 6351 Tender Green er den lyseste nuance i paletten; den er kølig og delikat i sit udtryk. LADY 6378 Iconic er en moderne mellemtone, der understreger det blågrønne og skaber det friske udtryk. En noget mørkere mellemtone, LADY 6352 Evening Green, er med til at understrege noget mere af det grålige, men tilfører også en diskret og lidt dybere kontrast.

 Vær ikke bange for at tænke nyt du kommer til at nyde badeværelset fuldt ud med disse behagelige farver.

Tips: Det er en palet, der passer godt sammen med både lyse og mørke gulve og detaljer. Du kan understrege køligheden ved at kombinere lyse, rene fliser og detaljer i lyst træ – eller stramme op på udtrykket med mørke fliser og detaljer i sort, krom eller børstet stål.

Varmt, gyldent og frodigt udtryk

Denne palet har dæmpede, lyse gule nuancer i kombination med en dyb og grøn kontrast. Det er et godt udgangspunkt for alle, der ønsker et varmt og diskret præg – et lille indslag af noget frodigt. Her skaber basisfarven LADY 12118 Hummus en lys, varm og gylden base. Det er en farve, som er venlig og varm at se på i badeværelset hver eneste dag. Farvenuancen er diskret og moderne. Mange vil nok sige, at det er en dejlig blanding af gul og beige.

Vask og badekar fra @bella_tonsberg. Blandingsbatterier: Tara fra Dombracht. Lampe fra Astep/Kollektedby. Spejl fra Frama.

LADY 12118 Hummus er en lys, varm gul tone. Den opleves som varm og imødekommende og er dæmpet, behagelig og elegant. Sammen med LADY 10961 Raw Canvas (vaske- og bruseniche) gør den badeværelset til en gylden og lun base.

Understreg det frodige udtryk med naturlige elementer. Med planter og detaljer i træ bliver badeværelset en herlig oase at starte og afslutte dagen i.

For at understrege det gyldne i paletten kan man også supplere med farven LADY 10961 Raw Canvas. Denne gyldne farve fungerer sammen med LADY 12118 Hummus glimrende til dybe grå, brune og sorte farver, som kan være det sikre valg til f.eks. gulvfliser og badeværelsesmøbler. Det frodige indslag i denne palet findes i form af en dyb grøn kontrast; LADY 8422 Green Marble – som kan være med til at gøre rummet unikt. Du har måske en bruseniche, en badeværelseshylde eller lignende, der ville være flot med sådan en farve og dermed skabe en smuk dybde og kontrast i rummet.

Vi ønsker, at de nye badeværelsespaletter virker som inspiration for dig, så du selv vælger stil og stemning. Giv badeværelset et personligt præg og vælg farver, der er beroligende for sanserne!

– Nina Klæboe Mørkve, Skandinavisk farvechef.

Rustikke og varme jordfarver

Dette er paletten til dig, der foretrækker varme. Ved at medtage brændte nuancer som  LADY 11175 Adventure skaber man fornemmelsen af noget sydligt og eksotisk.  Vi er vilde med at se denne farve i hele badeværelset; den sætter glød på omgivelserne.  Lunt og varmt – næsten som din helt egen, lille hammam.

Vask og badekar fra @bella_tonsberg. Blandingsbatterier: Tara fra Dombracht. Lampe fra Astep/Kollektedby. Spejl fra Frama. 

LADY 11175 Adventure er en brændt orange nuance. Farven er gylden, jordnær og varm. Den er som et lille eventyr af gult, rødt og orange.

Eksotiske og rustikke kombinationer

Dette er naturlige jordfarver, når de er bedst, og som også er lette at kombinere med f.eks. marokkanske, mønstrede gulve og grovere detaljer i træværk for dem, der ønsker at forstærke det eksotiske og rustikke præg. Med klassiske beige og brune farver som LADY 1140 Sand og LADY 1929 Muskattnøtt opdager du den dybe, fyldige varme, der bor i disse udvalgte farver.

Fotograf: ©Trine Hisdal/Tinagent | Styling: Kråkvik & D’Orazio

En stor tak til bella.no/@bella_tonsberg for lån af vask og badekar.

 LADY Aqua

LADY Aqua

  • Smukke, silkematte vådrumsvægge
  • Fugtbestandig
  • Silkemat
Camilla Skjelberg
Camilla Skjelberg

Camilla Skjelberg – Regional Digital Manager

Camilla har lang erfaring med merkevarebygging og kommunikasjon. I samarbeid med Jotuns fargeeksperter, anerkjente stylister og samarbeidspartnere, deler hun nyheter, trender og inspirerende tips med deg.

Inde

Beroligende farver i smukt samspil

Beroligende farver giver plads til refleksion og samhørighed. Farvepaletten “CHERISH” inspirerer til bløde kombinationer. Billede ovenfor: Væg: LADY Wonderwall 12182…

Inde

Farver med energi og kreativ glæde

Farver med energi! I LADYs farvekort TOGETHER præsenterer vi farvepaletten PLAYFUL, der er både glad, selvsikker og energisk. Billede ovenfor:…

Inde

Nyt farvekort fra LADY – TOGETHER

Jotun LADY lancerer et nyt farvekort til 2022! Farvekortet TOGETHER indeholder tre unikke farvepaletter, der skaber rum, hvor det er…

Inde

Supermatte vægge gør hele forskellen!

Supermatte og smukke vægge: Dette fantastiske soveværelse er malet med den gyldenbrune LADY Pure Color 10963 Golden Bronze. Loftet er malet med…

Inde

Smuk fornyelse af interiøret

Inspiration til smuk fornyelse. Væg: LADY Pure Color 8118 Løvsal, panel: LADY Supreme Finish Superblank 6379 Cityscape, skabsdøre: LADY Supreme Finish Halvblank…

Inde

NYE, SMUKKE FARVER I LADY KALKMALING

– Nu fås der mange nye farver i LADY Minerals kalkmaling og LADY Minerals Revive! Farven på billedet er LADY…