Et rent og naturligt hjem

Et rent og naturligt hjem

Trappen er lavet af kinesisk poppel, og det er Nadias kæreste, som har tegnet og bygget den.
– Egentligt var det planlagt at have et rum indeni trappen, men vi havde ikke hjerte til at skære i det fine materiale. Det er min favorit! 

Nadia Norskott er fotograf med øje for detaljer og naturligt lys.
– Det er vigtigt for mig, at det er harmonisk rundt mig med rene linjer, meget lidt støj og uden loftslys.

Hun kan godt lide at være omgivet af naturmaterialer, og har næsten ingen ting, som er lavet af plastik. Men har en svaghed for smukke ting.

Kjøkken Lady 8282 Hvit pepper
Nadia er optaget af at have det harmonisk rundt sig med rene linjer. Hun faldt for LADY 8282 Hvit Pepper som en rolig basisfarve i lejligheden.

Nadia Norskott kjøkken
– Jeg er meget tilfreds med køkkenet, indrømmer Nadia Norskott. Køkkenet er fra IKEA. Væggen er malt med LADY 7163 Minty Breeze.

LADY 7163 Minty Breeze

En grålig og lidt beskidt mintfarve. Ikke pastel, men heller ikke dæmpet og diskret. Flot til både lysere mintfarver, samt de smukker farver 6325 Balance og 5180 Oslo. Prøv den gerne sammen med dæmpede beige farver som 1016 Blek Sand, 10249 Mohair og 10249 Sober. Farven fremstår lidt mere cool i kombination med hvidere hvidfarver som 7236 Chi og 9918 Klassisk Hvit, end 1001 Egghvit og 1453 Bomull.

Planlagde et minimalistisk hjem

– Jeg er ikke så vild med for skarpe farver, da jeg bedre kan lidt tonerne lidt med støvede. Da jeg flyttede ind planlagde jeg et minimalistisk hjem, men jeg måtte bare indse, at jeg har en svaghed for smukke ting, og er alt for tit på loppemarkeder, fortæller Nadia. Hun brugte meget tid på at planlægge og skabe sine egne løsninger til lejligheden i Bodø.

Leiligheten til Nadia Norskott
Valget faldt på  LADY 2992 Delightful Pink, ikke for stærk, men dus og varm.
2992 Delightful Pink
– Jeg tænkte meget på, hvordan lyset og skyggerne ville forandre sig i de forskellige årstider. Kontoret er malet med LADY Pure Color 2992 Delightful Pink.

Helheden i samme farve blev et godt valg

Jeg valgte disse farver efter en lang proces. Alt for lang ifølge min kæreste. Farverne blev prøvemalet i alle værelser for at se, hvordan farverne ville passe sammen, også når dørene stod åbne. Jeg tænkte meget på, hvordan lyset og skyggerne ville forandre sig i de forskellige årstider.
– Loftet og vindueskarmerne blev malet i samme farve, og det er nok en af de bedste beslutninger, jeg har taget. I stuen er der fem meter til loftet, så der blev jeg nødt til at vælge en helt lys farve så skyggerne ikke ville blive for dominerende i det store værelse til vinter.

LADY 8282 Hvit pepper er en fantastisk farve, som opfattes helt hvid men giver en smule varme til rummet, så farven ikke opfattes trættende i stærkt sollys.
Badet hos Nadia Norskott er malt i LADY Hvit Pepper
Badeværelset er lækkert og lyst, og malet med  LADY Aqua 8282 Hvit Pepper, samme farve som i flere værelser i lejligheden.
Lady 6352 Evening Green
–Jeg valgte disse farver efter en lang proces. Alt for lang ifølge min kæreste. På soveværelset har Nadia valgt LADY Pure Color 6352 Evening Green.

Tager billeder af interiør og livsstil

Nadia arbejder som fotograf med fokus på reklame og interiør. Nogen af kunderne er bl.a. IKEA, Jordan, Bo Bedre og D2, med fokus på indretning og livsstil.
– Mit største øjeblik i min karriere var da jeg kom på forsiden af det kinesiske ELLE, fortæller Nadia. Hun rejser meget med sit arbejde, og bliver inspireret af litteratur, TED-talks, venner, natur og iværksættere.

Nadia Norskott jobber som fotograf
Nadia Norskott bliver inspireret af det rene og enkle. Hun arbejder som interiør- og reklamefotograf for flere store brands.
Foto: Nadia Norskott
Avatar

Silje

Silje har i mange år arbejdet i den kreative branche, og vil i samarbejde med anerkendte farveeksperter, stylister og designere skabe indhold, som vil være med til at inspirere dig, som er interesseret i interiør, farver og design.

3 DAYS OF DESIGN – DESIGN-EVENT I KØBENHAVN

Design-eventen 3 Days of Design finder sted i København i begyndelsen af september. Den er kendt som et mekka for…

NYT FARVEKORT FRA LADY – FIRE NYE FARVEHISTORIER

Vi genopdager tidløse farvenuancer og opdager nye farver i nyt farvekort fra LADY. Farvekortet REDISCOVER omfatter fire farvepaletter til 2021…

Dæmpede og drømmeagtige pasteller

Dæmpede pasteller og en ikonisk trappe sætter standarden for dette farvetema. Væggen er malet med supermat LADY Pure Color 6378…

Luftige blå nuancer og tidløse kontraster

Himmel og hav, hvor vi dog elsker luftige blå nuancer! Væggen er malet med LADY Pure Color 5503 Natural Blue…

Bløde, neutrale farver i sanselig harmoni

Skab smuk harmoni ved at kombinere forskellige neutrale farver. Væggen i forgrunden har farven LADY Pure Color 1276 Soft  og…

Hyggelig atmosfære med varme og rustikke farver

Med en samlende og social palet af varme, rustikke farver får du et interiør med en jordnær og hyggelig atmosfære….

Go to top