GRØNNE NUANCER I EN FORFRISKENDE HARMONI

GRØNNE NUANCER I EN FORFRISKENDE HARMONI

Kombiner skønne, lyse grønne nuancer for at skabe et smukt harmonisk udtryk. Facaden er malet med DRYGOLIN Nordic Extreme i farven 7053 Lärdal og bordet med DRYGOLIN Nordic Extreme Vindue og dør i farven 8413 Herrgårdsgrön. Terrassen er behandlet med DEMIDEKK Terrasslasyr i farven 90029 Naturligt Silvergrå.

Grønne favoritter

Grønne farver opfattes som forfriskende og behagelige. De skaber levende og farverige kvarterer. Grøn findes i uendeligt mange nuancer. Lige fra de dybe, gyldne og traditionelle til de mere dæmpede og moderne såsom vores helt nye nuancer 7653 Stockholmsgrön og 8426 Dewy Green.

Jotun 8426 Dewy Green

Stemningsfuld facade. 8426 Dewy Green er en helt nyudviklet, moderne og samtidig tidløs grøn nuance. Den vil kunne holde i mange år!

JOTUN 8426 Dewy Green

En dæmpet, grøn nuance. Dette er en sløret, lys mellemtone, – udviklet til et friskt pust og dejlige kombinationer med den mørkere udgave 7653 Stockholmsgrønn.

En dæmpet grålig grøn farve. Dette er en lys mellemtone, der virker frisk og flot kombineret med den mørkere version 7653 Stockholmsgrön.

 DRYGOLIN Nordic Extreme

DRYGOLIN Nordic Extreme

Extreme-teknologi – holder længst!
 • Overlegen beskyttelse – tåler mest
 • Ekstrem farve- og glansholdbarhed
 • Selvrensende
 • Vandafvisende – regnsikker efter 1 time
 • Smukt hus i mange år

Jotun 7653 Stockholmsgrön

En ny klassiker?

Vi tror, at vores nye farve 7653 Stockholmsgrön vil kunne ses på adskillige huse i fremtiden. Den er tilpas farvestærk og tilpas dæmpet.

Jotun DEMIDEKK Infinity Details i farven 1908 Sisal

Stolen er et smukt blikfang. Den er malet med DRYGOLIN Nordic Extreme Vindue og Dør i farven 1908 Sisal.

JOTUN 7653 Stockholmsgrønn

En dæmpet grøn nuancee. Denne grønne nuance har et skær af noget gråligt over sig, og den fremstår som en sofistikeret og elegant grøn farve. Farvetonen fremstår noget køligere end de traditionelle gyldne, grønne nuancer, vi er vant til.

 DRYGOLIN Nordic Extreme Vindue & Dør

DRYGOLIN Nordic Extreme Vindue & Dør

Vores suverænt bedste til vinduer og døre
 • Overlegen beskyttelse
 • Ekstrem farve- og glansholdbarhed
 • Selvrensende
 • Vandafvisende – regnsikker efter 1 time
 • Suveræne påførings-egenskaber

TONE-I-TONE

Grønne facader kan smukt kombineres med grønne nuancer inden for samme farvetema. Det vil sige lysere eller mørkere varianter af facadefarven. Det giver et mere afdæmpet og harmonisk helhedsudtryk. Grålige og gullige hvide toner er også smukke kombineret med en grøn facade. I vores nye farvekort får du gode og sikre anbefalinger, når det gælder matchende farver til hele huset. En smuk og helhedsorienteret farvepalet giver sammen med vores produkter af høj kvalitet et evigt smukt hus. Og gør desuden farvevalget lettere for dig.

DEMIDEKK Infinity i farven 7053 Lärdal

Vær ikke bange for at sætter kulør på detaljerne udendørs. Her er facaden malet med 7053 Lärdal, der kombineres med 8413 Herrgårdsgrön, som bordet er malet med. 

Naturens påvirkning

Når du vælger en grøn nuance til facaden, er det vigtigt, at du tager højde for husets placering og omgivelser. Sørg for, at huset harmonerer med miljøet og farverne i nærheden.

Jotun 0745 Grön Umbra

Mørkere nuancer opfattes som roligere og blødere, såsom 0745 Grön Umbra. Hvis du maler med DRYGOLIN Nordic Extreme, sikrer du, at huset beskyttes og fremstår nymalet længst muligt*.

En mørk gullig grøn tone. Passer sammen med 1037 Sandsten, 8413 Herrgårdsgrön, 1491 Slipsten.

 DRYGOLIN Nordic Extreme

DRYGOLIN Nordic Extreme

Extreme-teknologi – holder længst!
 • Overlegen beskyttelse – tåler mest
 • Ekstrem farve- og glansholdbarhed
 • Selvrensende
 • Vandafvisende – regnsikker efter 1 time
 • Smukt hus i mange år

Nyt farvekort

Vi arbejder konstant for at skabe en farvesammensætning udendørs, der giver et smukt helhedsudtryk. Se vores nye udendørsfarver i vores nye farvekort, som også omfatter anbefalede kombinationsfarver til hele huset. Læs mere her.

Alle Jotuns produkter til udendørs brug testes under ekstreme forhold, før de godkendes og lanceres på markedet. Produkterne gennemgår også omfattende test i vores forskningslaboratorium og opfylder en række strenge krav, så de altid yder optimal beskyttelse af dit hus under alle forhold.

Camilla Skjelberg
Camilla Skjelberg

Camilla Skjelberg – Regional Digital Marketing Manager Scandinavia

Camilla har stor erfaring med branding og kommunikation. I samarbejde med Jotuns farveeksperter, anerkendte stylister og samarbejdspartnere deler hun nyheder, tendenser og inspirerende tips med dig.

Ude

Smukke farver til udendørs brug med supermat glansgrad

Hvis du vælger et supermat farveudtryk, får boligen et dybere og mere eksklusivt udseende. Her kan du se, hvilke af…