GRØNNE NUANCER I EN FORFRISKENDE HARMONI

GRØNNE NUANCER I EN FORFRISKENDE HARMONI

Kombiner skønne, lyse grønne nuancer for at skabe et smukt harmonisk udtryk. Facaden er malet med DEMIDEKK Infinity i farven 7053 Lärdal og bordet med DEMIDEKK Infinity Details i farven 8413 Herrgårdsgrön. Terrassen er behandlet med DEMIDEKK Terrasslasyr i farven 90029 Naturligt Silvergrå.

Grønne favoritter

Grønne farver opfattes som forfriskende og behagelige. De skaber levende og farverige kvarterer. Grøn findes i uendeligt mange nuancer. Lige fra de dybe, gyldne og traditionelle til de mere dæmpede og moderne såsom vores helt nye nuancer 7653 Stockholmsgrön og 8426 Dewy Green.

Jotun 8426 Dewy Green

Stemningsfuld facade. 8426 Dewy Green er en helt nyudviklet, moderne og samtidig tidløs grøn nuance. Den vil kunne holde i mange år!

JOTUN 8426 Dewy Green

En dæmpet, grøn nuance. Dette er en sløret, lys mellemtone, – udviklet til et friskt pust og dejlige kombinationer med den mørkere udgave 7653 Stockholmsgrønn.

En dæmpet grålig grøn farve. Dette er en lys mellemtone, der virker frisk og flot kombineret med den mørkere version 7653 Stockholmsgrön.

 DEMIDEKK Infinity

DEMIDEKK Infinity

 • Holder længst af alle Jotuns træbeskyttelser
 • Beskytter huset længst*
 • Overlegen glans- og farveholdbarhed*
 • Ser nymalet ud længst
 • Selvrensende
 • Unik INFINITY-teknologi – holder længst!

*DEMIDEKK Infinity holder længst af alle Jotuns træbeskyttelser.

Jotun 7653 Stockholmsgrön

En ny klassiker?

Vi tror, at vores nye farve 7653 Stockholmsgrön vil kunne ses på adskillige huse i fremtiden. Den er tilpas farvestærk og tilpas dæmpet.

Jotun DEMIDEKK Infinity Details i farven 1908 Sisal

Stolen er et smukt blikfang. Den er malet med DEMIDEKK Infinity Details i farven 1908 Sisal.

JOTUN 7653 Stockholmsgrønn

En dæmpet grøn nuancee. Denne grønne nuance har et skær af noget gråligt over sig, og den fremstår som en sofistikeret og elegant grøn farve. Farvetonen fremstår noget køligere end de traditionelle gyldne, grønne nuancer, vi er vant til.

 DEMIDEKK Infinity Details

DEMIDEKK Infinity Details

 • Vores allerbedste vindues- og detaljemaling
 • Hurtig tørretid – regnsikker efter 1 time**
 • Overlegen glans og farveholdbarhed*
 • Ser nymalet ud længst*
 • Selvrensende

*DEMIDEKK Infinity holder længst af alle Jotuns træbeskyttelser.
** Ved 23 grader og 50% luftfugtighed (RH)

TONE-I-TONE

Grønne facader kan smukt kombineres med grønne nuancer inden for samme farvetema. Det vil sige lysere eller mørkere varianter af facadefarven. Det giver et mere afdæmpet og harmonisk helhedsudtryk. Grålige og gullige hvide toner er også smukke kombineret med en grøn facade. I vores nye farvekort får du gode og sikre anbefalinger, når det gælder matchende farver til hele huset. En smuk og helhedsorienteret farvepalet giver sammen med vores produkter af høj kvalitet et evigt smukt hus. Og gør desuden farvevalget lettere for dig.

DEMIDEKK Infinity i farven 7053 Lärdal

Vær ikke bange for at sætter kulør på detaljerne udendørs. Her er facaden malet med 7053 Lärdal, der kombineres med 8413 Herrgårdsgrön, som bordet er malet med. Med DEMIDEKK Infinity Details kan du let forny møblerne udendørs.

Naturens påvirkning

Når du vælger en grøn nuance til facaden, er det vigtigt, at du tager højde for husets placering og omgivelser. Sørg for, at huset harmonerer med miljøet og farverne i nærheden.

Jotun 0745 Grön Umbra

Mørkere nuancer opfattes som roligere og blødere, såsom 0745 Grön Umbra. Hvis du maler med DEMIDEKK Infinity, sikrer du, at huset beskyttes og fremstår nymalet længst muligt*.

En mørk gullig grøn tone. Passer sammen med 1037 Sandsten, 8413 Herrgårdsgrön, 1491 Slipsten.

 DEMIDEKK Infinity

DEMIDEKK Infinity

 • Holder længst af alle Jotuns træbeskyttelser
 • Beskytter huset længst*
 • Overlegen glans- og farveholdbarhed*
 • Ser nymalet ud længst
 • Selvrensende
 • Unik INFINITY-teknologi – holder længst!

*DEMIDEKK Infinity holder længst af alle Jotuns træbeskyttelser.

Nyt farvekort

Vi arbejder konstant for at skabe en farvesammensætning udendørs, der giver et smukt helhedsudtryk. Se vores nye udendørsfarver i vores nye farvekort, som også omfatter anbefalede kombinationsfarver til hele huset. Læs mere her.

Alle Jotuns produkter til udendørs brug testes under ekstreme forhold, før de godkendes og lanceres på markedet. Produkterne gennemgår også omfattende test i vores forskningslaboratorium og opfylder en række strenge krav, så de altid yder optimal beskyttelse af dit hus under alle forhold.

Camilla Skjelberg
Camilla Skjelberg

Camilla Skjelberg – Regional Digital Marketing Manager Scandinavia

Camilla har stor erfaring med branding og kommunikation. I samarbejde med Jotuns farveeksperter, anerkendte stylister og samarbejdspartnere deler hun nyheder, tendenser og inspirerende tips med dig.

Ude

FRISK HUSET OP MED NYE, INSPIRERENDE DETALJEFARVER

Detaljefarverne hjælper dig med at skabe farverige blikfang og giver huset og uderummet et moderne løft. Med enkle midler kan…

Ude

DÆMPEDE OG SARTE BLÅ TONER

Roligt og naturligt farvemix. Udendørsmøbler i træ fremstår ekstra smukke sammen med dæmpede blå toner. Her er væggen malet med…

Ude

DETALJEFARVER, DER GØR EN STOR FORSKEL

Er det ikke dejligt, når man mødes af en farvesammensætning med helhedsudtryk udendørs? Her er facadefarven og detaljerne på døren…

Ude

SMUK OKKERGUL NUANCE TIL FACADEN

Lær vores nye farve Jotun 10168 Muted Yellow at kende. Som navnet siger, er dette en dæmpet gul nuance. Det er…

Ude

GRØNNE NUANCER I EN FORFRISKENDE HARMONI

Kombiner skønne, lyse grønne nuancer for at skabe et smukt harmonisk udtryk. Facaden er malet med DEMIDEKK Infinity i farven 7053 Lærdal og bordet…

Ude

DEMIDEKK SLØRET SORT SÆTTER ET SMUKT PRÆG PÅ ALTANEN

Nu er det endelig forår, og tiden er inde til at gøre terrassen klar til brug. Med en lille indsats…