Interiørnyheder og trends for 2019

Interiørnyheder og trends for 2019

Neutrale og sobre nuancer og fokus på materialevalg, er vigtige interiørtendenser som kommer i 2019.

Moment – balance og tryghed

Besøgende på Oslo Design Fair kunne opleve et varieret program og få en masse inspiration, da messen gik af stablen sidst i august. Temaet var denne gang MOMENT – med henvisning til både den norske og engelske betydning af ordet. I dette moment eller i øjeblikket – så har vi helt nye betingelser for, hvordan vi lever vores liv. Den teknologiske udvikling og digitalisering af samfundet, har en enorm betydning for vores hverdagsliv. Dagens unge tilpasser sig ny teknologi – og kender ikke til et liv uden stadige ændringer, men er samtidig tryghedssøgende. I hjemmet ønsker vi, at balancere alle de indtryk vi oplever i livet. Vi vil føle stabilitet og tryghed.

Oslo Design Fair

Den sanselige tendensudstilling var lavet af Kirsten Visdal. Hun havde valgt gode og trygge materialer i træ, ler, hør, sten og keramik, som understøtter vores søgen efter de varige værdier. Smukke og neutrale nuancer, 0394 Varmgrå og 12075 Soothing Beige fra LADY, dannede en blød baggrund i indretningen.

Sanselige materialer

Objekterne som var valgt, var en kombination af håndlavede genstande, kunst og design med bløde former. Med fokus på de gode materialer og den sanselige oplevelse, så bliver hjemmet en tryg modvægt til det omskiftende samfund, som vi lever i nu. Dette giver genklang med hvad Jotuns egen trendekspert, Listbeth Larsen, siger i forbindelse med præsentationen af LADYs nye farvekort.

Jeg mener, at det er meget vigtigt, at folk evner selv at skabe deres egen stil, og er tro mod sin egen identitet. Er man det, så vil man i langt større grad klare, at slappe af i de omgivelser man bor i.

Oslo Design Fair

Træværet er varsomet bejset med LADY Pure Nature White, for at beholde det naturlige udtryk. Med træ og hør som baggrund fremhæves den tidsløse og smukke Lamella fra Le Klint, designet af Hallgeir Homstvedt og Jonah Takagi. Stole fra Fogia – Spisolini designet af Andreas Engesvik, Oslo.

Foto af tendensudstillingen på Oslo Design Fair: Inger Marie Grini. 

 LADY Pure Nature White

LADY Pure Nature White

  • Enkel at påføre og drypper ikke – perfekt til lofter
  • Giver lyst og smukt træ
  • Bevarer udseende over tid
  • Til ubehandlet træ

Kan du lide de smukke neutrale nuancer? Læs mere om CALM-temaet i LADYs nye farvekort!

Norsk design og håndværk

Tonning & Stryn præsenterede flere nyheder på messen. Her snakker vi om ægte norsk håndværk – og norsk design!

Oslo Design Fair

Andreas Engesvik, Oslo, har designet flere af produkterne for den norske producent, balndet andet skabet Dal, og Linde soft sofa på billedet over. Farven på væggen er den lune LADY Pure Color 10342 Kalkgrå. Styling: Hege Barnholt, Nyanser.no.

Oslo Design Fair

Skrivebordet Vår og den klassiske spisestol Vang. Smuk udførelse i gode materialer af træ som vil holde i flere generationer fremover.

Frama – og nye LADY farver

Frama | Kollekted by havde også en smuk stand på messen! Dansk design, iscenesat af den norsk-italienske superduoen bak Kollekted by, Jannicke Kråkvik og Alessandro D’Orazio. Læs mere om Kollekted by og deres lækre butik her!

Oslo Design Fair

Frama har kastet sin kærlighed på LADY Minerals – og maler mange af sine udstillinger med netop denne kalkmaling! Her er to af de aller nyeste LADY farver brugt; 12077 Sheer Grey og 7628 Treasure i en smagfuld kombination.

Læs mere om hvordan du bruger LADY Minerals kalkmaling.

Norske designnyheder

Buene Studio var et nyt bekendtskab for os på messen i år! Vi synes deres koncept var så godt – og ville ikke have noget imod at denne fine YOKE-lampe hang over vores seng! En superfin kombination af personlig læselys og en lille hylde. Minimalistisk og funktionelt design – udformet i træ.

Oslo Design Fair Oslo Design Fair

Den elegante lampe findes også i denne model, som hænger over hylden. Udstillingen var malet med LADY Pure Color i den varme farve 10981 Norwegian Wood

 LADY Pure Color

LADY Pure Color

  • Supermat eksklusivt udseende
  • Unik farveoplevelse
  • Slidstærk
  • Dækgaranti

Sanseligt stentøj

Den nye og lækre stentøjsserie Nella Vita, designet af Aina Sollie Steen for Lama, blev også lanceret under messen. Produkterne har et rustikt udtryk og dejlige organiske former, og er lavet på en lille keramikfabrik i Italien. Hele serien giver umiddelbare associationer til et italiensk madbord – og er ovenikøbet både praktisk og funktionelt designet, da man både kan putte det ind i en opvaskemaskine og mikroovn.

Oslo Design Fair

Udstillingen har fået farven LADY 8422 Green Marble, som passer perfekt til den rustikke og italienske stil!

Foto af messestand: Bjørn Johan Stenersen, Nyanser.no.

Avatar
Avatar

Silje

Nyt farvekort fra LADY – CANVAS!

Jotun LADY lancerer nyt globalt farvekort til 2024 med titlen CANVAS. Her kan du gå på opdagelse i de forskellige…

Nye LADY Balance – endnu smukkere og lige så god for indeklimaet!

Hos Jotun tilbyder vi en række interiørmalinger, der passer til forskellige ønsker og behov. Den nye LADY Balance er vores…

Dette er farverne for 2023

Skønt soveværelse med nymalede vægge, der er malet med farven LADY 1520 Cheerful Peach. Planlægger eller drømmer du om at…

Inde

Tidløs og herskabelig elegance hos Ida

Den danske indretningsarkitekt Ida Dalgaard-Thestrup har renoveret et herskabeligt hus fra 1907. Kom ind, og lad dig inspirere af de…