LADY Farvekort 2019 | RAW-paletten

LADY Farvekort 2019 | RAW-paletten

For at illustrere hvordan forskellige farvekombinationer kan formidle forskellige identiteter, har vi identificeret tre distinkte temaer med globale referencer. Hvert tema udtrykker individuelle tankesæt og livsstile – tre historier om personligheder fortalt med farver.

RAW-temaet

I RAW-paletten fra det nye LADY-farvekort finder du varme jordfarver, neutrale grå nuancer og brændte rødrosa toner. Sammen danner de grundlaget for en raffineret stil og en rustik og afslappende atmosfære. Væggene i dette tema har fået et blødt, supermat og eksklusivt udseende med LADY Pure Color. Vores smukkeste maling nogensinde giver en unik farveoplevelse og et sobert og sanseligt udtryk. Kombiner farverne i paletten, og vær sikker på at nuancerne harmonerer med hinanden, og giver et delikat resultat.

Jotun LADY Fargekart 2019

Væg: LADY Pure Color 20118 Amber Red og 12075 Soothing Beige. Gulvlister: LADY Supreme  Finish Silkemat 1622 Refleksjon

Sanselige farver

En urban livsstil giver et behov for at styrke forbindelsen til det jordnære og ægte. Varme jordfarver og neutrale grå nuancer skaber netop denne stemning. Kombiner gerne farverne med rustikke overflader i mørkt træ. Sådan skabes et moderne hjem – som både er behageligt for sjæl og sind.

Jotun LADY Fargekart 2019

Væggene her er malet med LADY Pure Color 20120 Organic Red. Gulvlisterne er malet i samme farve med LADY Supreme Finish Mat,  for at give et helhedsindtryk. Vinduerne er malet med  farven 12078 Comfort Grey. Loftet er genbrug af gamle materialer.

 

Jotun LADY Fargekart 2019

Væggen er malet supermatte med LADY Pure Color i farven 12078 Comfort Grey. Sengen er malet med LADY Supreme Finish Mat i farven 2024 Senses.

Jotun LADY Fargekart 2019

Her er træværket malet med LADY Supreme Finish Mat, markedets bedste maling til træ og paneler, i farven 7628 Treasure. Den kommer i fire forskellige glansgrader. Den er ekstremt slidstærk og den suveræne sammenflydning giver et perfekt finish. 

 LADY Supreme Finish

LADY Supreme Finish

  • Ekstremt slidstærk
  • Mat, Silkemat, Halvblank, Superblank
  • Suveræn sammenflydning
  • Suveræn finish –selv på døre og lister

Northern Mystic

I RAW-teamet finder du også den smukke grønne farve LADY 7613 Northern Mystic, som vi har udviklet i samarbejde med livsstilskonceptet Northern. Northern Mystic er en mørk og gylden grøn tone. Farven er dyb grøn og perfekt balanceret i den forstand, at den hverken er for blå og kølig eller gylden og gul. Den fungerer godt som en kontrast til mange farver som bl.a. beige, grå, grøn, gylden rosa og ferskentoner. Den er en mørk og cool kontrast til stort set alle i årets farvekort fra LADY.

Raffineret stil

Farver og materialer hentet fra naturen skaber gode og ærlige hjem. Det rå look passer godt til glatte og supermatte vægge. Varme nuancer med mineralske undertoner møder accentfarver fulde af liv. Rum som vidner om bevidste valg og kreativ genbrug, giver et moderne udtryk.

Jotun LADY Fargekart 2019

Væggene her er malet med den nye smukke farve LADY 12085 Rural. Vindue og dør: LADY Supreme Finish Mat 12078 Comfort Grey. Gulvlister: LADY Supreme finish Mat 1622 Refleksjon.

RAW-palettten

Farvepaletten består af varme jordfarver, neutraler farver, grå nuancer og brændte rødrosa toner. Her er de mest centrale farver i paletten.

Alle farverne kan du se i det digitale LADY-farvekort. Der får du også hjælp til at lave din egen farvepalette.

Silje
Silje

Silje

Silje har i mange år arbejdet i den kreative branche, og vil i samarbejde med anerkendte farveeksperter, stylister og designere skabe indhold, som vil være med til at inspirere dig, som er interesseret i interiør, farver og design.

Den perfekte grå farve!

Det tager tid at finde den rigtige farve, men når man endelig lander på en farve, som fungerer, er det…

Bliv inspireret af Ninas bevidste farvevalg!

Nina Lunde er interiørjournalist og bor i Villa Floris, en flot klassisk villa på Nordstrand, som hun og manden har…

Nyt farvekort – Få smukke betonagtige vægge!

Se alle farverne i det nye farvekort! LADY Minerals Revive 8252 Green Harmony.  Sådan får du glatte vægge med betonlook…

Se den store forvandling af værelset!

Endelig blev drømmen om glatte vægge opfyldt! Se den enorme forvandling her! LADY Minerals Revive 6352 Evening Green. Da vi flyttede…

Forårets farvetrends i 2019!

LADY 12074 Peachy er en legende ferskenfarvet accent. Den kan gøre de grønne farver som LADY 7628 Treasure og LADY…

Vores smukkeste farver – nyt farvekort!

Dyb blå og lækker! LADY 5455 Industrial Blue har fået plads i vores nye farvekort. Vi ved at mange af jer elsker…

Go to top