LADY Farvekort 2019 | REFINED-paletten

LADY Farvekort 2019 | REFINED-paletten

Grøn perfektion! Smukke og grønne vægge med LADY Pure Color 7629 Antique Green.

For at illustrere hvordan forskellige farvekombinationer kan formidle forskellige identiteter, har vi identificeret tre distinkte temaer med globale referencer. Hvert tema udtrykker individuelle tankesæt og livsstile – tre historier om personligheder fortalt med farver.

REFINED-temaet

REFINED-temaet i det nye LADY farvekort handler om, hvordan vores hjem er som et galleri for vores eget liv. Tingene vi giver plads til, bærer med sig forskellige historier om, hvad vi sætter pris på i vores hverdag. Farverne er en sofistikeret palette sammensat af grønne og gule nuancer med et hint af lavendel og bløde neutrale farver.

Jotun LADY Fargekart 2019

Væg: LADY Pure Color 7628 Treasure. Gulvlister: LADY Supreme Finish Mat 7628 Treasure. Loft: LADY Perfection 7236 Chi

Design og kunst

I dette tema mødes fortid og fremtid, og originalt tech-inspireret design står side om side. Farvepaletten er livlig og stimulerer sanserne. Kontrastrige materialer og overflader skaber fascinerende kombinationer og rum præget af optimisme.

Gul, en nutidig farve

Bliv bekendt med LADY 12081 Silky Yellow. En dæmpet gul tone. Farven er blød og behagelig. 12081 Silky Yellow passer godt til de lysere varianter 1442 Claro, 12079 Gleam og 10280 Soft Radiance. Den kan også bruges som en blød og elegant kontrast til grå toner som 1877 Valmuefrø og 1462 Grå Skifer, eller den mere gråbrune 10965 Hipster Brown.

Jotun LADY Fargekart 2019

Væg: LADY Pure Color 12081 Silky Yellow

Væggene har fået et blødt, supermat og eksklusivt udseende med LADY Pure Color. Vores smukkeste maling nogensinde giver en unik farveoplevelse og et sobert og sanseligt udtryk. Kombinér farverne i paletten, og vær sikker på at nuancerne harmonerer med hinanden, og giver et delikat resultat.

 LADY Pure Color

LADY Pure Color

 • Supermat eksklusivt udseende
 • Unik farveoplevelse
 • Slidstærk
 • Dækgaranti

Unikke objekter

De ting vi samler i løbet af et liv former en individuel stil med spændende kontraster. Vintagefund og sjældne designobjekter vidner om æstetisk sans med fokus på det unikke og kunstneriske. Og de smukke farver lader alt komme til sin ret!

Jotun LADY Fargekart 2019

Smuk kombination af grøn og fersken. Væggen er malet med LADY Pure Color 7628 Treasure – og pladen med LADY Pure Color 12084 Dusky Peach.

Jotun LADY Fargekart 2019

Smart og anderledes panelvæg som er lavet med lister. Malet med LADY Supreme Finish Halvblank 7629 Antique Green.

 LADY Supreme Finish

LADY Supreme Finish

 • Ekstrem slidstærk
 • Mat, Silkemat, Halvblank, Superblank
 • Suveræn sammenflydning
 • Suveræn finish –selv på døre og lister

Lun og lækker lavendel

Farver skaber kontraster og en unik stemning. En væg med en dæmpet lavendelfarve skaber dybde og karakter i sammenspil med smukke designmøbler.

Jotun LADY Fargekart 2019

Fremhæv rummets detaljer med lavendel!  Supermatte vægge med LADY Pure Color 3377 Slate Lavender. Væggen i front er malet med 12078 Comfort Grey. Gulvlisterne er malet helt matte med LADY Supreme Finish 3377 Slate Lavender. Loft: LADY Perfection 9918 Klassisk Hvit

Skab et personligt udtryk

Kreativitet er og bliver personligt. Bryd det oplagte og vælg farver som giver karakter. Asymmetri og uventede farvekombinationer giver rummet en legende elegance. Neutrale nuancer i kombination med kontrastfarver overrasker øjet. I dit hjem har du mulighed for at udforske og skabe dit personlige udtryk.

Jotun LADY Fargekart 2019

LADY Minerals kalkmaling er perfekt, hvis man vil skabe et personligt udtryk i sit hjem. Væggen er malet med hurtige strøg i LADY Minerals 0394 Varmgrå.

 LADY Minerals

LADY Minerals

 • Levende kalkmat overflade
 • Unikt farveudtryk
 • Enkelt at lykkedes med
 • Dækgaranti

REFINED-paletten

Farverne vi omgiver os med skaber stemningsfulde omgivelser, som vi trives i, og hvor alle vores små og store fund kommer til sin ret.

Udtryk dig med farver

I det digitale LADY-farvekort kan du lave din egen personlige farvepalette. Vælg en hovedfarve, få tips til matchende farver og skab en tidsrigtig farvepalette, som udtrykker din identitet.

Lav din personlige farvepalette

Alle fotos: Line Klein Studio, Styling: Kråkvik & D’Orazio

Silje
Silje

Silje

Silje har i mange år arbejdet i den kreative branche, og vil i samarbejde med anerkendte farveeksperter, stylister og designere skabe indhold, som vil være med til at inspirere dig, som er interesseret i interiør, farver og design.

Her er farverne der gælder i foråret 2020!

Gyldne muligheder – forår 2020 Nyt år og nye muligheder! Måske har du planer om at male med nye farver…

Farvekombinering med nuancelignende farver

Til venstre: LADY 11173 Humble Yellow er lys og dæmpet, men med en tydelig tilstedeværelse. Højre billede: Væggene har fået Supermat…

Farvekombinering med spændende kontraster

En herlig og frisk kombination! Væggene har fået sennepsfarven LADY Pure Color 10001 Diljon Yellow. og vinduet er malet med…

Nabofarver i god harmoni!

To gode nabofarver! LADY Pure Color 5490 Serene Blue og 20143 Lively Red. Nabofarver Ønsker man en farverig men alligevel en begrænset…

Hvordan man kombinerer tone-i-tone farver!

En farvekombination med forskellige nuancer af samme farve er virkelig lækkert! Her er væggene malet med LADY Pure Color 20143 Lively Red,…

Rå struktur giver et harmonisk soveværelse

Therese Sennerholt, Art Director, grafisk designer og stylist, viser os sit smukke soveværelse. Hun har malet med LADY Minerals Kalkmaling…

Go to top