Luftige blå nuancer og tidløse kontraster

Luftige blå nuancer og tidløse kontraster

Himmel og hav, hvor vi dog elsker luftige blå nuancer! Væggen er malet med LADY Pure Color 5503 Natural Blue og loftet med LADY Perfection 1024 Tidløs. En dæmpet grå nuance på loftet tilfører rummet ekstra varme.

 LADY Perfection

LADY Perfection

 • Enkel å påføre – uten drypp og søl
 • Vakkert og skjoldfritt resultat
 • Stort fargeutvalg
 • Dekkgaranti

OPLØFTENDE OG LUFTIGE BLÅ NUANCER

Den klassiske nordiske farvepalet med dæmpede blå nuancer er altid aktuel! I LADY REDISCOVER-farvekortet har vi sammensat farverne i en skøn, ny kombination, som virkelig mange vil elske.

Nordiske farvekombinationer bringer en smuk atmosfære af rå natur ind i hjemmet.

LADY Pure Color 4894 Ocean Air – en af vores nye og luftige blå nuancer i dette års farvekort.

RO I HORISONTEN

Synet af himmel og hav virker opløftende. Det får os til at rette tankerne mod det ukendte og uendelige og mærke den ro, der findes i et uberørt kystlandskab eller en fjern horisont.

Væg: LADY Pure Color 1024 Tidløs. Lister: LADY Supreme Finish Silkemat 1624 Letthet.

Hvis du ønsker en lidt dybere blå nuance, vil Coastal Blue muligvis være noget for dig! Væggen er malet med supermat LADY Pure Color 5504 Coastal Blue, der giver et perfekt og eksklusivt look.

TIDLØSE FARVER I NATURENS HARMONI

I en hverdag med konstante distraktioner kan smukke naturlige grønne farver og grå nuancer skabe en fornemmelse af tidløshed og ro. Dette er en palet til de af os, der ønsker at være mere til stede i nuet og gribe øjeblikket. Med disse farver kan du skabe varme og harmoniske omgivelser. De giver dig lyst til at forvandle hjemmet til en indbydende havn, hvor du kan genoplade batterierne.

Væg: LADY Pure Color 1973 Antikkgrå. Bænken er malet med LADY Supreme Finish Halvblank 8469 Green Leaf. 

 LADY Supreme Finish

LADY Supreme Finish

 • Suveren finish – selv på dører og lister
 • Ekstremt slitesterk
 • Suveren flyt
 • Matt, Silkematt, Halvblank, Superblank

MED UDSIGT TIL HAVET

Havets gråblå nuancer, bølgernes hvide skumtoppe og de grå klipper – det er farverne, der kendetegner det nordiske kystlandskab. Steder, vi gerne tager hen, når vi trænger til at mærke naturens stilhed og ro.

Luftige blå nuancer og dæmpede farver afspejler himlens og havets toner.

Væg: LADY Pure Color 1973 Antikkgrå. Loft: LADY Perfection 1973 Antikkgrå. Loftspaneler og lister: LADY Supreme Finish Mat 1624 Letthet.

 LADY Supreme Finish

LADY Supreme Finish

 • Suveren finish – selv på dører og lister
 • Ekstremt slitesterk
 • Suveren flyt
 • Matt, Silkematt, Halvblank, Superblank

DEN LUFTIGE BLÅ OG NATURLIGE FARVEPALET

Lige fra spektakulære, smukke fjorde til rå enkelhed. Farverne på denne palet er inspireret af naturens kontraster og fylder alle sanser med ny glæde.

En perfekt, gylden kontrast til de grå nuancer! Væggene har fået farven LADY Pure Color 10963 Golden Bronze.

SE HELE FARVEPALETTEN!

Barbro
Barbro

Barbro – Digital Redaktør

Barbro har lang tids erfaring med interiør og farver. Hun arbejder med udviklingen af Jotuns mange farvekort. Via forskelligt samarbejde om design, messer og renoveringsprogrammer skaber hun inspiration til fornyelse af dit hjem.

Nyt farvekort fra LADY — STORIES

LADY lancerer nyt globalt farvekort til 2023! Farvekortet med navnet STORIES indeholder tre inspirerende farvepaletter, der bidrager til at skabe…

NATURALLY GROUNDED – Frodig farveharmoni

Rustikke og jordnære farveharmonier er i fokus i farvehistorien NATURALLY GROUNDED fra LADYs nye farvekort STORIES. Gå på opdagelse i…

SERENE PRESENCE – Dæmpede pasteller

Det nye farvekort STORIES indeholder tre nye farvepaletter til 2023 og mange nye, smukke farver. I paletten SERENE PRESENCE bliver…

CURATED LIVING – sofistikeret farvenostalgi

Farvepaletten CURATED LIVING fra det nye globale farvekort STORIES er kendetegnet ved sofistikeret nostalgi, moderne neutrale farver og spændende accentfarver….

Inde

Brystpanel så let som en leg!

Vil du gerne have et smukt brystpanel? Få tips til, hvordan du gør! Udsmyk væggene Vil du gerne have en…

Inde

Hjemme hos stylisterne Jannicke og Alessandro

Stylisterne Jannicke Kråkvik og Alessandro D’Orazio har renoveret lejligheden med de matteste, sobre overflader. Dørene er malet med den nye…