Moderne neutrale farver

Moderne neutrale farver

Med et dejligt touch af fersken! LADY 10290 Soft Touch er en af de nye smukke nuancer. 

Nyt farvekort fra LADY! Nu er 2019 farverne her

De nye neutrale nuancer

LADY farvekortet IDENTITY byder på en ny gruppe med smukke grå og beige toner, som afspejler den neutrale tendens vi ser rundt om os nu. Et hint af farve kan være det, som er med til at skabe en behagelig og stemningsfuld følelse i et rum.

Nøytrale nyanser

 Leder du efter en god beige tone, som passer til mange andre farver, så er 10678 Space en neutral nuance du bør overveje! Bordet er malet med LADY Supreme Finish Silkemat 10678 Space.

De neutrale nuancer består af gyldne beigetoner og lune gråtoner. Når man kombinerer neutrale farver fra samme række i farvekortet, så skabes en delikat og monokrom farveoplevelse.

Her er de gyldne beigefarver vist øverst, og de lune grå toner fra farvekortet er vist nederst.

Skab en lun stemning

Neutrale nuancer skaber en lun stemning og balance i en minimalistisk indretning. Her er både vægge og loft malet med den gyldne beige tone 12075 Soothing Beige. Ved at have helt matte overflader bliver rummet behageligt og harmonisk.

Et lunt soverom!

Matte og bløde vægge med LADY Pure Color 12075 Soothing Beige. Loftet er malet i samme nuance med LADY Perfection. Gulvlisterne er malet i en mat glansgrad med LADY Supreme Finish 1024 Tidløs. 

 LADY Pure Color

LADY Pure Color

  • Supermat eksklusivt udseende
  • Unik farveoplevelse
  • Slidstærk
  • Dækgaranti

 LADY Perfection

LADY Perfection

  • Dækgaranti
  • Stort farveudvalg
  • Smukt og skjoldfrit resultat
  • Enkel at male med – uden dryp

De nye nøytrale nyansene

LADY 12076 Modern Beige er den mørkeste af de nye gyldne beige toner.

Lune grå neutrale nuancer

Når livet haster afsted drages vi mod det rolige og enkle. Neutrale nuancer i perfekt balance giver en afslappende atmosfære.

Nøytrale nyanser

Væggen i trappen har fået den lyse grå nuance 12078 Comfort Grey, og de øvrige vægge er malet med den svage grålige hvidtone 1622 Refleksjon. Alle vægge er malet med LADY Pure Color. Læs hvilke nye favoritter Stylizimo har i det nye farvekort!

De nye nøytrale nyansene

Den nye lyse grå LADY 12077 Sheer Grey er hverken beige eller blågrå i udtrykket – og er dermed den perfekte nuance for mange! Bordet er malet med LADY Supreme Finish 1622 Refleksjon.

Nøytrale nyanser

LADY 0394 Varmgrå er en af vores aller bedste og mest populære grå nuancer! Den er helt vildt smuk i mat med LADY Pure Color!

Kombinationer med accentener

Ved at kombinere de neutrale nuancer og træværk med en ny og tidsrigtig accentfarve, så skabes et spændende udtryk. Med den smukke ferskenfarve, LADY Pure Color 12074 Peachy på væggen, så kommer det smukke træværk og de organiske former på møblerne til sin ret!

12074 Peachy

LADY Pure Color 12074 Peachy – meget flot sammen med neutrale nuancer!  

Lys og dæmpet rosa

En sart og dæmpet rosa er flot sammen med varme og grå neutrale nuancer. Samtidig kan den nye LADY 20119 Transparent Pink også nævnes som en af de “nye neutrale nuancer”. Et lille hint af rosa giver en god og varm glød. For et perfekt resultat kombineres 20119 Transparent Pink med hvide nuancer som 9918 Klassisk Hvit eller 7236 Chi.

De nye nøytrale nyansene

En sart lys rosa kan være en smuk basefarve i rummet! Den nye LADY 20119 Transparent Pink er en lækker nuance!

Kan du lide alle de neutrale nuancer? Så lad dig inspirere af alle farverne i temaet CALM i det nye LADY farvekort!

Foto: Line Thit Klein. Styling: Kråkvik & D’Orazio

Find den nærmeste forhandler af LADY

Digitalt farvekort

Avatar
Avatar

Silje

Naturlige farvekombinationer med nabofarver

Det nye farvekort CANVAS fra Jotun LADY indeholder nye, inspirerende farvetoner og gode tips til, hvordan du kan skabe behagelige…

Tilfør rummet karakter med komplementær-farver

Det nye farvekort fra Jotun LADY – CANVAS – indeholder nye, smukke farvenuancer, der er inspireret af naturen!  Her kan…

Monokrom farveharmoni

Det nye farvekort fra Jotun LADY – CANVAS – indeholder mange flotte, nye farvekombinationer og gode tips til, hvordan du…

Nyt farvekort fra LADY – CANVAS!

Jotun LADY lancerer nyt globalt farvekort til 2024 med titlen CANVAS. Her kan du gå på opdagelse i de forskellige…

Nye LADY Balance – endnu smukkere og lige så god for indeklimaet!

Hos Jotun tilbyder vi en række interiørmalinger, der passer til forskellige ønsker og behov. Den nye LADY Balance er vores…

Dette er farverne for 2023

Skønt soveværelse med nymalede vægge, der er malet med farven LADY 1520 Cheerful Peach. Planlægger eller drømmer du om at…