Morgenmad på sengen
Nyd morgenmaden i påsken! Den lyse, grålig-gule farve danner den perfekte ramme om en stille morgenstund – LADY Wonderwall 11173 Humble Yellow.
Doven start på dagen
En fridag med en langsom start på dagen er måske det eneste, du drømmer om lige nu? Er du heldig og har nogle feriedage i påsken? Så giv dig selv lov til at forkæle dig selv med en doven og dejlig påskemorgen!
At spise morgenmad på sengen kan være den rene, skære luksus. Nyd en stille stund, hvor du kan nyde en avis eller bog og en kop te
Ydmyg og afdæmpet
Til påske er det gult, der står på menuen, og på væggene bliver det ekstra flot med en grålig-gul og dæmpet nuance. Farven på væggene er LADY Wonderwall 11173 Humble Yellow.
- Vakker, matt og robust
- Varig vakkert, matt utseende
- Ekstremt slitesterk
- Meget flekkavvisende
Vegetarisk morgenmad
Prøv noget nyt til morgenmad! På vores menu er der hummus, avocadomousse, blødkogte æg, toast, rucolasalat, kokosflager og croissanter.
Tips! Tilbered hummus og frys mango til moussen ned om aftenen, så er resten hurtigt gjort om morgenen! – Hvis du ikke er heldig nok til at få din morgenmad serveret… :)
Opskrifter til morgenmaden
Hummus
- 1 dåse kikærter (ca. 400 g.)
- 2 fed hvidløg
- Ca. 1 dl olivenolie
- Saft af en citron
- 1 tsk stødt spidskommen
- 1 spsk tahin
- 1/2 tsk cayennepeber
- Salt og peber
Sådan gør du
- Skyl kikærterne grundigt og hæld dem i en blender.
- Fjern skallen fra hvidløgsfeddene, og del dem i 2-3 stykker, og læg dem så i blenderen.
- Hæld halvdelen af olien, halvdelen af citronen, samt de øvrige ingredienser i blenderen og bland det hele.
- Tilsæt lidt olie ad gangen, indtil du opnår den ønskede konsistens. Konsistensen kan minde om rørt kagedej.
- Smag til med citron, salt og peber.
Avokado-mousse
- 1 avocado
- ½ mango
- 3 dl kvark
- 1 spsk citronsaft
- Friskkværnet peber
- Knuste pistacienødder som topping
Sådan gør du
- Skræl mangoen og del den i små terninger. Læg terningerne på en tallerken og læg dem i fryseren i ca. 1 time – eller gør det aftenen før.
- Del avocado i halve og tag stenen ud. Tag frugtkødet ud med en ske.
- Anbring avocado, citronsaft, frossen mango og kvark i en foodprocessor og bland, indtil moussen er glat.
- Smag godt til med peber og lidt salt.
- Drys med hakkede pistacienødder og lidt friskkværnet peber.
Serveres med det samme.
Skjorte, keramik og æggebægre / alt fra Object etc.
Foto og styling: Annette Nordstrøm – Model: Phoebe
Foto og styling: Annette Nordstrøm, modell: Phoebe