MY BEIRUT – en ny og gylden farve

MY BEIRUT – en ny og gylden farve

Bliv bekendt med 20116 MY BEIRUT, en frisk og gylden ferskentone.

I april lancerede Jotun en ny farve, 20116 My Beirut i samarbejde med designeren Nada Debs. Farven blev lanceret i forbindelse med Milano-messen. Se mere og bliv inspireret af den eksotiske farve!

20116 My Beirut, ny farge fra Jotun

Jotun deltog for fjerde år i træk med nye farver i den vigtige design-uge i Milano, hvor den nye farve 20116 My Beirut blev lanceret. Dette billede er fra Nada Debs studio i Beirut.

Lancerede ny farve i Milano

Under Milan Design Week i april fik den nye farve sin debut. Design- og møbeltrends stod på agendaen for et internationalt designpublikum – og Jotun deltog for fjerde år i træk med lancering af nye farver under messeugen. I det unikke studio; Rossana Orlandi Gallery, blev farven markeret. Her blev en ny farvetone internationalt lanceret, da galleriet for første gang viste den nye og skræddersyede 20116 My Beirut.

20116 My Beirut, ny farge fra Jotun

Den nye og gyldne ferskentone My Beirut blev skræddersyet til udstillingen i galleriet, og passer godt til brændte røde toner.

Nada Debs og 20116 My Beirut

Billedet over og under er fra udstillingen i Milano.

Nada Debs og 20116 My Beirut

I samarbejde med designeren Nada Debs

Den nye farve blev skabt igennem et samarbejde mellem Jotun og den kendte designer Nada Debs, og blev vist frem for første gang som bagtæppe til hendes nye kollektion, som eksklusivt blev præsenteret på Rossana Orlandi Gallery. Stedet er forvandlet fra en slipsefabrik til et anerkendt galleri for design og kunst.

– Jotuns nyeste farver og signaturfarven My Beirut 20116 illustrerer bredden af indretningsstile som Jotun har skabt, og blev til en fængende udstilling i galleriet. Milan Design Week er den perfekte anledning til at vise frem Jotuns engagement for designscenen over hele verden, siger Claudio Iurilli, Regional Marketing Director, Jotun i Mellemøsten, India og Afrika.

Jotun 20116 My Beirut vises av Nada Debs

Under Milano-messen i april blev den nye farve, 20116 My Beirut, lanceret i samarbejde med designeren Nada Debs.

En friskere ferskenfarve

My Beirut er en del mere gul og frisk end  20047 Blushing Peach – og er cool sammen med dybe brændte rødtoner som 2993 Kilim, den dæmpede gråhvide 1376 Frostrøyk og hvide lister og karme i 1624 Letthet. Dette er opskriften på, hvordan du kan bruge den varme farve for at give rummet en mere eksotisk atmosfære.

Nada Debs og 20116 My Beirut

Savner du en varm og gylden farve, som både er frisk og passer godt til de brændte farvetoner? 

Find flotte kombinationer

Kombiner også gerne farven lune grønne toner som 7613 Northern Mystic og 8252 Green Harmony. Du kan få en mere dæmpet atmosfære, hvis du kombinerer den med gyldne gråtoner som 8470 Smooth White og 1877 Valmuefrø. Sammen med farver som LADY Pure Nature 9044 Kullsort eller den varmere rødbrune 9048 Mokka er den meget smuk. Fungerer også rigtig godt sammen med hvidtoner som 1624 Letthet, 1001 Egghvit og 1453 Bomull.

Jotun Northern Mystic

My Beirut kan med stor fordel kombineres sammen med lune grønne toner som 7613 Northern Mystic.

Jotun 2993 Kliim

Den nye farve er ekstra flot sammen med brændte rødtoner som 2993 Kilim.

Jotun 1877 Valmuefrø

For en mere dæmpet atmosfære kombiner da My Beirut med gyldne gråtoner som 1877 Valmuefrø.

De dybere brændte rødtoner som 0737 Mahogny og 2149 Kaffe er også super flotte til 20116 My Beirut!

Silje
Silje

Silje

Silje har i mange år arbejdet i den kreative branche, og vil i samarbejde med anerkendte farveeksperter, stylister og designere skabe indhold, som vil være med til at inspirere dig, som er interesseret i interiør, farver og design.

Dejligt forfriskende med blågrønt!

LADY 5489 Free Spirit – en optimistisk og harmonisk farve! Se, hvor god den er i kombination med detaljer omkring…

Den perfekte grå farve!

Det tager tid at finde den rigtige farve, men når man endelig lander på en farve, som fungerer, er det…

Bliv inspireret af Ninas bevidste farvevalg!

Nina Lunde er interiørjournalist og bor i Villa Floris, en flot klassisk villa på Nordstrand, som hun og manden har…

Nyt farvekort – Få smukke betonagtige vægge!

Se alle farverne i det nye farvekort! LADY Minerals Revive 8252 Green Harmony.  Sådan får du glatte vægge med betonlook…

Se den store forvandling af værelset!

Endelig blev drømmen om glatte vægge opfyldt! Se den enorme forvandling her! LADY Minerals Revive 6352 Evening Green. Da vi flyttede…

Ny lejlighed i lune farver

Den nyistandsatte stue fik farven LADY Pure Color i farven 10678 Space. Tsutsumi og Alexandra Hoang er søstre, og med-grundlæggere af…

Go to top