MY BEIRUT – en ny og gylden farve

MY BEIRUT – en ny og gylden farve

Bliv bekendt med 20116 MY BEIRUT, en frisk og gylden ferskentone.

I april lancerede Jotun en ny farve, 20116 My Beirut i samarbejde med designeren Nada Debs. Farven blev lanceret i forbindelse med Milano-messen. Se mere og bliv inspireret af den eksotiske farve!

20116 My Beirut, ny farge fra Jotun

Jotun deltog for fjerde år i træk med nye farver i den vigtige design-uge i Milano, hvor den nye farve 20116 My Beirut blev lanceret. Dette billede er fra Nada Debs studio i Beirut.

Lancerede ny farve i Milano

Under Milan Design Week i april fik den nye farve sin debut. Design- og møbeltrends stod på agendaen for et internationalt designpublikum – og Jotun deltog for fjerde år i træk med lancering af nye farver under messeugen. I det unikke studio; Rossana Orlandi Gallery, blev farven markeret. Her blev en ny farvetone internationalt lanceret, da galleriet for første gang viste den nye og skræddersyede 20116 My Beirut.

20116 My Beirut, ny farge fra Jotun

Den nye og gyldne ferskentone My Beirut blev skræddersyet til udstillingen i galleriet, og passer godt til brændte røde toner.

Nada Debs og 20116 My Beirut

Billedet over og under er fra udstillingen i Milano.

Nada Debs og 20116 My Beirut

I samarbejde med designeren Nada Debs

Den nye farve blev skabt igennem et samarbejde mellem Jotun og den kendte designer Nada Debs, og blev vist frem for første gang som bagtæppe til hendes nye kollektion, som eksklusivt blev præsenteret på Rossana Orlandi Gallery. Stedet er forvandlet fra en slipsefabrik til et anerkendt galleri for design og kunst.

– Jotuns nyeste farver og signaturfarven My Beirut 20116 illustrerer bredden af indretningsstile som Jotun har skabt, og blev til en fængende udstilling i galleriet. Milan Design Week er den perfekte anledning til at vise frem Jotuns engagement for designscenen over hele verden, siger Claudio Iurilli, Regional Marketing Director, Jotun i Mellemøsten, India og Afrika.

Jotun 20116 My Beirut vises av Nada Debs

Under Milano-messen i april blev den nye farve, 20116 My Beirut, lanceret i samarbejde med designeren Nada Debs.

En friskere ferskenfarve

My Beirut er en del mere gul og frisk end  20047 Blushing Peach – og er cool sammen med dybe brændte rødtoner som 2993 Kilim, den dæmpede gråhvide 1376 Frostrøyk og hvide lister og karme i 1624 Letthet. Dette er opskriften på, hvordan du kan bruge den varme farve for at give rummet en mere eksotisk atmosfære.

Nada Debs og 20116 My Beirut

Savner du en varm og gylden farve, som både er frisk og passer godt til de brændte farvetoner? 

Find flotte kombinationer

Kombiner også gerne farven lune grønne toner som 7613 Northern Mystic og 8252 Green Harmony. Du kan få en mere dæmpet atmosfære, hvis du kombinerer den med gyldne gråtoner som 8470 Smooth White og 1877 Valmuefrø. Sammen med farver som LADY Pure Nature 9044 Kullsort eller den varmere rødbrune 9048 Mokka er den meget smuk. Fungerer også rigtig godt sammen med hvidtoner som 1624 Letthet, 1001 Egghvit og 1453 Bomull.

Jotun Northern Mystic

My Beirut kan med stor fordel kombineres sammen med lune grønne toner som 7613 Northern Mystic.

Jotun 2993 Kliim

Den nye farve er ekstra flot sammen med brændte rødtoner som 2993 Kilim.

Jotun 1877 Valmuefrø

For en mere dæmpet atmosfære kombiner da My Beirut med gyldne gråtoner som 1877 Valmuefrø.

De dybere brændte rødtoner som 0737 Mahogny og 2149 Kaffe er også super flotte til 20116 My Beirut!

Avatar
Avatar

Silje

Naturlige farvekombinationer med nabofarver

Det nye farvekort CANVAS fra Jotun LADY indeholder nye, inspirerende farvetoner og gode tips til, hvordan du kan skabe behagelige…

Tilfør rummet karakter med komplementær-farver

Det nye farvekort fra Jotun LADY – CANVAS – indeholder nye, smukke farvenuancer, der er inspireret af naturen!  Her kan…

Monokrom farveharmoni

Det nye farvekort fra Jotun LADY – CANVAS – indeholder mange flotte, nye farvekombinationer og gode tips til, hvordan du…

Nyt farvekort fra LADY – CANVAS!

Jotun LADY lancerer nyt globalt farvekort til 2024 med titlen CANVAS. Her kan du gå på opdagelse i de forskellige…

Nye LADY Balance – endnu smukkere og lige så god for indeklimaet!

Hos Jotun tilbyder vi en række interiørmalinger, der passer til forskellige ønsker og behov. Den nye LADY Balance er vores…

Dette er farverne for 2023

Skønt soveværelse med nymalede vægge, der er malet med farven LADY 1520 Cheerful Peach. Planlægger eller drømmer du om at…