NUANCES – nyt farvekort fra LADY!

NUANCES – nyt farvekort fra LADY!

De smukke nuancer i livet handler lige så meget om de små øjeblikke i hverdagen som om de store og afgørende begivenheder! Det samme gælder for farver; både kulørstærke og svage nuancer i vores liv berører os, uden at vi altid er klar over det. Jotuns nye globale farvekort NUANCES fejrer disse nuancer – de små ting, der skaber atmosfære og gør et rum til et hjem. Med en kollektion af 30 farver, designet til at inspirere til personlige farvevalg, finder du nuancerne, der klæder livet i dit hjem.

Livets små øjeblikke og farvernes kraft

Det nye globale farvekort fra Jotun, NUANCES, præsenterer en farvekollektion med 30 farver i toner af blåt, gråt, fersken, gult, beige og grønt. Hver nuance viser et varierende spektrum af intensitet med tilhørende accenttoner. Farvekortet er selvfølgelig til inspiration, men kan også bruges som et nyttigt værktøj, så du kan finde de perfekte nuancer, der skaber den atmosfære, du ønsker!

Væggen er malet med LADY Pure Color i farven 7718 Secret Green. Listerne er malet med LADY Supreme Finish i samme farve.

 LADY Pure Color

LADY Pure Color

  • Supermat, eksklusivt udseende
  • Unik farveoplevelse
  • Slidstærk
  • Garanti for dækkeevne

 LADY Supreme Finish

LADY Supreme Finish

  • Endnu smukkere finish – selv på døre og lister
  • Ekstremt slidstærk
  • Suveræn sammenflydning
  • Pure Mat, Silkemat, Halvblank, Superblank

Farver påvirker os, både bevidst og ubevidst. De kan berolige os, løfte os, gøre os eftertænksomme eller inspirere til handling.

Farver til hverdagslivet

Verden er ustabil og kan for nogle virke skræmmende, derfor føler vi et større behov for at bringe lyse og legende farver ind i vores hjem. I det nye farvekort NUANCES finder du et væld af friske og pastelagtige varianter af både gult, grønt og blåt. Vi har naturligvis også brug for beroligende farver, så vi præsenterer et smukt udvalg af fersken- og terrakottatoner. Derudover vil du se mørkere og dæmpede nuancer af blåt og brunt. Blandt de neutrale farver findes både køligere gråtoner samt varme beige og greige malingsfarver.

Farvekortet NUANCES præsenterer farverne på en måde, der gør det nemt for dig at skabe harmoniske tone-i-tone-paletter. Farverækkefølgen er desuden sorteret efter graden af farvestyrke, så du kan sammensætte en palet, der går på tværs af farvetoner, men som alligevel vil være smuk og afbalanceret.

Nyheden LADY 6236 Darjeeling er en dæmpet blå med grønne undertoner. Væggen er malet med LADY Balance; – perfekt til soveværelset.. 

 LADY Balance

LADY Balance

  • Mat, smukt udseende
  • Dokumenteret god for indeklimaet
  • Lugter minimalt
  • Garanti for dækkeevne

De farver, vi vælger til hjemmet, kan påvirke, hvordan vi føler os hver dag.

Udforsk accentfarverne

Til hver af rækkefølgerne med hovedfarver i farvekortet NUANCES præsenteres der til sidst en tilhørende accentfarve. Accentfarver tilfører hovedfarverne et unikt og personligt udtryk, men er også utroligt smukke alene! Glæd dig til at udforske disse spændende farver nærmere!

LADY 20217 Muted Coral

LADY 20217 Muted Coral er en gylden koralrød farve, enestående alene, men står også fantastisk til de ferskenfarvede nuancer i farvekortet NUANCES

Velvalgte farver kan løfte selv de mindste øjeblikke, som et måltid eller en samtale rundt om bordet. Dæmpede, neutrale nuancer og lyse, grønne toner virker både forfriskende og beroligende, mens stærke accentfarver tilfører legende elementer. Naturens palet af nuancer kan genskabes i interiøret, fra dybe grønne accenter til subtile, blå toner!

Friske grønne farver

Grønne rum skaber friske omgivelser – og farvenyheden LADY 7718 Secret Green er den lyseste af de grønne nuancer i farvekortet NUANCES. Vores grønne toner skaber en smuk baggrund for et interiør, der både er forfriskende og beroligende! En anden spændende grøn nyhed er LADY 0470 Avocado Green. Den er frisk, modig og smuk alene, men står også fantastisk sammen med lyse, neutrale farver.

Vinduer og dør er malet med LADY Supreme Finish 7718 Secret Green. Væggen er malet med LADY Pure Color i samme farve.

Farven LADY 0470 Avocado Green finder I på væg, lister, brystpanel og dør. For et supermat og eksklusivt udseende kan I male glatte vægge med LADY Pure Color. Træværk og paneler males med LADY Supreme Finish, som fås i fire glansgrader. 

 LADY Supreme Finish

LADY Supreme Finish

  • Endnu smukkere finish – selv på døre og lister
  • Ekstremt slidstærk
  • Suveræn sammenflydning
  • Pure Mat, Silkemat, Halvblank, Superblank

Med den smukkeste væg som bagtæppe: LADY Pure Color i farven LADY 7040 Cypress

 LADY Pure Color

LADY Pure Color

  • Supermat, eksklusivt udseende
  • Unik farveoplevelse
  • Slidstærk
  • Garanti for dækkeevne
Her er den grønne palet fra NUANCES:

Fra grønt til blåt

Mange af os elsker blåt! Glæd jer til at se nærmere på den smukke LADY 6167 Spring Breeze. En frisk, grønlig blå nuance, som mange vil forelske sig i! Den er lækker sammen med flere grønne farver, såsom her kombineret med LADY 8596 Sunny Green.

Listerne er malet med LADY Supreme Finish 8596 Sunny Green. Væggen er malet med LADY Pure Color 6167 Spring Breeze

Den mest kulørstærke blandt de blå toner i farvekortet NUANCES er den grønlig-blå tone LADY 6128 Athenian Blue. Den tilfører dybde til rummet og er fantastisk smuk på væggen. Men hvorfor ikke også male detaljer eller køkkenindretningen i denne skønne tone?

Køkkenskabene i dette køkken er malet med LADY Supreme Finish i farven LADY 6128 Athenian Blue. Væggen er malet med den slidstærke LADY Wonderwall i farven LADY 1931 Kokos

 LADY Wonderwall

LADY Wonderwall

  • Varigt smukt, mat udseende
  • Ekstremt slidstærk
  • Meget smudsafvisende

 LADY Supreme Finish

LADY Supreme Finish

  • Endnu smukkere finish – selv på døre og lister
  • Ekstremt slidstærk
  • Suveræn sammenflydning
  • Pure Mat, Silkemat, Halvblank, Superblank

Væggen er malet med den dæmpede og særdeles smukke LADY Pure Color i nyheden LADY 6236 Darjeeling

Her er den blå palet fra NUANCES:

Den gule farvefamilie

Gule farver lyser op i rummet – og gult er selvfølgelig en del af nuancerne i NUANCES. LADY 8583 Earthy Yellow lancerede vi for nogle sæsoner siden, og den gule farvefamilie er bygget op omkring netop denne farve, som blev så godt modtaget.

Væggen i dette køkken er malet med den svagt kulørte gule farve LADY 8124 Malmø; en farve, som er hentet frem fra Jotuns arkiv. Væggen er malet med LADY Wonderwall

LADY 8583 Earthy Yellow – allerede en favorit – er en gylden og naturlig gul tone med et let grønligt hint i undertonen. 

Væggen er malet i den herlige nyhed LADY 11228 Forest Light

Her er den gule palet fra NUANCES:

Skalaen af gråt

Farvekortet NUANCES præsenterer, udover smukke kulørte toner, en perfekt række af grå nuancer. En af de spændende nyheder er LADY 12314 Grey Touch. Dette er en gylden grå drøm af en farve, som fungerer perfekt til både lyst og mørkt træværk.

Væggen er malet med LADY Pure Color i den smukke grå nyhed LADY 12314 Grey Touch.

De rette farvevalg skaber gode zoner i hjemmet, hvor balance, ro og fokus genfindes.

LADY 12306 Tender Greige er også en smuk nyhed og er den mørkeste af de grå toner. Med den skønne LADY 4666 Silky Blue som en vidunderlig accentfarve kan du skabe et interessant og unikt interiør.

Denne væg er malet med LADY Pure Color 12306 Tender Greige.

Hvis du ønsker et indslag af en mørk farve, uden at den skal blive for overvældende, anbefaler vi, at du maler med LADY Pure Color. Resultatet bliver eksklusivt, dæmpet og elegant.

 LADY Pure Color

LADY Pure Color

  • Supermat, eksklusivt udseende
  • Unik farveoplevelse
  • Slidstærk
  • Garanti for dækkeevne

Rummet foran er malet i farven LADY 4666 Silky Blue. Rummet bagved i LADY 12341 Grey Touch. Husk, at farverne opført som accentfarver i farvekortet NUANCES også er utroligt smukke som hovedfarver! Billedet ovenfor er bevis på det! 

Her er den grå palet fra NUANCES:

Dejlige beige nuancer

Den beige farverække i vores nye farvekort starter med en for mange velkendt farve, LADY 1931 Kokos. Den fungerer smukt alene, men er også skøn sammen med de andre farver, den er præsenteret med.

Væggen er malet med LADY Balance i farven 1931 Kokos

 LADY Balance

LADY Balance

  • Mat, smukt udseende
  • Dokumenteret god for indeklimaet
  • Lugter minimalt
  • Garanti for dækkeevne

Beige nuancer fylder rummet med blødhed og varme og er derfor perfekte til rum, der handler om afslapning og hvile.

LADY 1939 Sandbeige er en tone, der er særdeles smuk sammen med lyse møbler og trædetaljer. Væggen er naturligvis malet med den smukkeste af vores malinger til glatte vægge; LADY Pure Color.

 LADY Pure Color

LADY Pure Color

  • Supermat, eksklusivt udseende
  • Unik farveoplevelse
  • Slidstærk
  • Garanti for dækkeevne

Den rustikke ferskenfarve LADY 12085 Rural er helt vidunderlig og fungerer som en smuk accent til de andre toner i den beige farverække. 

Den rette vægfarve giver kraft og fokus, selv til de enkleste ting. Nuancer af beige fylder rummet med varme og blødhed, hvilket gør dem ideelle til soveværelser og afslapningsområder. Minimalistiske farvevalg skaber et frirum uden stress og forstyrrelser, hvor balance og ro kan genfindes.

Her er den beige palet fra NUANCES:

Farver af fersken

Rustikke rosatoner, fersken og terrakotta giver hjemmet en følelse af stabilitet og elegance. LADY 12074 Peachy er allerede kendt af mange, og nu kan I glæde jer til at tage et nærmere kig på nyheden LADY 10411 Shams. Rødligt fersken passer perfekt til sandfarver og dæmpede neutrale toner; som billedet nedenfor beviser! Og med accentfarven LADY 20217 Muted Coral er rækken af ferskenfarver komplet.

Den inderste væg er malet med LADY Pure Color i farven 10411 Shams. Den næste væg er malet i farven LADY Pure Color 11175 Adventure. Væggen i midten er malet i farven LADY 12074 Peachy. Frontvæggen er malet i LADY Pure Color 1939 Sandbeige

Skab gode overgange ved at male med forskellige nuancer i det samme rum eller fra rum til rum. Dette tilføjer dimension og dybde.

Dette smukke flisebelagte badeværelse har fået toppen af væggen og loftet malet i vores farvefavorit LADY 12074 Peachy. En farve, der både er rustik og frisk! Loft og væg er malet med LADY Aqua.

 LADY Aqua

LADY Aqua

  • Fugtbestandig
  • Silkemat
  • Garanti for dækkeevne

Soveværelset nedenfor er malet i samme farve, men med LADY Minerals Kalkmaling. På den måde har du mulighed for at skabe dit eget unikke og personlige udtryk på væggen. Farverne, der er tilgængelige i LADY Minerals i farvekortet NUANCES, er markeret med en stjerne.

LADY Minerals 12074 Peachy

LADY Minerals giver væggene et mineralsk og betonagtigt udseende. LADY 12074 Peachy er en dæmpet, gul ferskentone, som skaber en let og afslappet atmosfære. 

Her er paletten med ferskenfarver fra NUANCES:

Farvernes uendelige muligheder

En enkelt farve kan skabe utallige muligheder, når den bruges i forskellige grader af intensitet. Nuancerne af én og samme farve kan altså anvendes på væg, lister, loft og i tilstødende rum. Dette skaber en smuk og sømløs atmosfære. Andre gange ønsker man, at rummene har hver sin unikke personlighed og farve, men at de alligevel harmonerer godt sammen. I farvekortet NUANCES har farveteamet hos Jotun sammensat fremragende kombinationsfarver, både inden for og på tværs af nuancer! Så er du garanteret et harmonisk resultat.

Farver løfter hverdagen! Loftet er malet med LADY Perfection i farven 8124 Malmø. Væggen er malet med LADY Pure Color i farven 6167 Spring Breeze

Jotuns Lidenskab for Farver

At udvikle farver er Jotuns store lidenskab. Med mange års erfaring og et avanceret farveteknisk laboratorium skaber Jotun farver, der ikke kun dækker godt, men også holder længe. Jotuns farvegaranti sikrer, at den farve, du vælger, er den farve, du får, takket være de bedste ingredienser og avancerede blandingsteknikker. Vores nye farvekort NUANCES er tilgængeligt i butikkerne fra uge 35, og du kan se det på vores hjemmeside her, og derudover kan det også downloades her.

LADY fargekart NUANCES

Over: Frontvæg malet med LADY Pure Color 8596 Sunny Green. Lister i front: LADY Supreme Finish 8596 Sunny Green. Loft: LADY Perfection 9918 Klassisk Hvid. Væg: LADY Pure Color 6167 Spring Breeze. Dør og lister: LADY Supreme Finish 8596 Sunny Green. Væg: LADY Pure Color 7718 Secret Green. Vindue: LADY Supreme Finish 7718 Secret Green.

Vælg Jotuns farver og malinger for at skabe smukke, varige rum med visuel komfort!

Foto: Anders Schønnemann

Styling:  Kråkvik/D’Orazio

 LADY Pure Color

LADY Pure Color

  • Supermat, eksklusivt udseende
  • Unik farveoplevelse
  • Slidstærk
  • Garanti for dækkeevne

 LADY Supreme Finish

LADY Supreme Finish

  • Endnu smukkere finish – selv på døre og lister
  • Ekstremt slidstærk
  • Suveræn sammenflydning
  • Pure Mat, Silkemat, Halvblank, Superblank

 LADY Wonderwall

LADY Wonderwall

  • Varigt smukt, mat udseende
  • Ekstremt slidstærk
  • Meget smudsafvisende
  • Garanti for dækkeevne

 LADY Perfection

LADY Perfection

  • Nem at påføre – uden dryp og sprøjt
  • Smukt og ensartet resultat
  • Stort farveudvalg
  • Garanti for dækkeevne

 

Camilla Skjelberg
Camilla Skjelberg

Camilla Skjelberg – Regional Digital Marketing Manager Scandinavia

Camilla har stor erfaring med branding og kommunikation. I samarbejde med Jotuns farveeksperter, anerkendte stylister og samarbejdspartnere deler hun nyheder, tendenser og inspirerende tips med dig.

Inde

Friske, klare, legende, men også bløde og rare. Her er farvetendenserne i 2024!

Et nyt år med mange nye muligheder og ikke mindst mange blanke sider. Glæd dig til at se, hvilke farver…

Inde

Skøn minimalisme med neutrale nuancer

Det nye farvekort CANVAS fra Jotun LADY indeholder nye, smukke farvenuancer! Her kan du læse mere om, hvordan du skaber…

Tilfør rummet karakter med komplementær-farver

Det nye farvekort fra Jotun LADY – CANVAS – indeholder nye, smukke farvenuancer, der er inspireret af naturen!  Her kan…

Nye LADY Balance – endnu smukkere og lige så god for indeklimaet!

Hos Jotun tilbyder vi en række interiørmalinger, der passer til forskellige ønsker og behov. Den nye LADY Balance er vores…

Dette er farverne for 2023

Skønt soveværelse med nymalede vægge, der er malet med farven LADY 1520 Cheerful Peach. Planlægger eller drømmer du om at…

Inde

Tidløs og herskabelig elegance hos Ida

Den danske indretningsarkitekt Ida Dalgaard-Thestrup har renoveret et herskabeligt hus fra 1907. Kom ind, og lad dig inspirere af de…