Nyt farvekort fra LADY! Nu er 2019 farverne her

Nyt farvekort fra LADY! Nu er 2019 farverne her

Vores globale farvechef, Lisbeth Larsen, har gjort det igen! I 2019 farvekortet har hun udnyttet sin indsigt i trends og tendenser – og sammen med sit team forvandlet dette til et nyt farvekoncept. LADY IDENTITY gør det nemmere at udtrykke sig med farver. Hjemmet er historien om, hvem vi er. Fortalt igennem ting og farverne, som vi omgiver os med.

Jotuns Globale Fargesjef

Lisbeth Larsen, Global Colour Manager, Jotun

Det handler om tanksæt og livsstil

Det nye farvekort præsenterer 28 tidsrigtige farver, som viser trends og tendenser inden for moderne og urbane livsstile. Farvekortet indeholder tre temaer – tre historier om personligheder og tankesæt, fortalt med farver.

Calm

LADY 12078 Comfort Grey

Væg: LADY Pure Color 12078 Comfort Grey 

Identiteten CALM værdsætter mening fremfor kvantitet. Fokusset ligger på det smukke og det enkle, nordisk minimalisme og zen-inspireret atmosfære. CALM-palettens bløde og neutrale nuancer og subtile kontraster viser netop dette.

LADY Farvekort 2019 | CALM-paletten

Refined

LADY 7629 Antique Green

Væg: LADY Pure 7629 Antique Green

REFINED-hjemmet har et udtryk hvor vintageskatte, sjældne designobjekter og kunst vidner om udsøgt sans for æstetik. Palettens gule og grønne nuancer og harmoniske accentfarver lader detaljerne komme til sin ret, og fremhæver indretningens stil.

LADY Farvekort 2019 | REFINED-paletten

Raw

LADY 20120 Organic Red

Væg: LADY Pure Color 20120 Organic Red.

Identiteten RAW er jordnær og værdsætter det ærlige og ægte. Hjemmet afspejler håndverk, en sans for natur og kreativ genbrug. Palettens varme jordfarver og neutrale grå nuancer underbygger den rustikke stil.

LADY Farvekort 2019 | RAW-paletten

Lav din personlige farvepalette

-Vi ønsker, at dem som bruger farvekortet selv skal mixe og matche farverne, så de får de farver i hjemmet de ønsker, siger Lisbeth Larsen. Når alt kommer til alt, så kan rummene i et hjem afspejle diverse facetter af én og samme identitet. I det nye digitale farvekort kan du selv sammensætte din egen farvepalette baseret på forslag fra vores farvechef. Udforsk det her!

Fleksibelt farvekoncept

Farvekortet giver frihed og fleksibilitet til at skabe en personlig farvepalette. En palette af smukke og tidsrigtige farver, som udtrykker, hvem du er, og viser din sande identitet.

LADY fargekart 2019

Farvekortet indeholder diverse grupper af farver; tidsrigtige accentfarver, moderne neutrale farver og kulørte farvefamilier.

Personlig stil

Uanset om du ønsker en tone-i-tone eller en kontrastrig farvepalette, så vil farvekortet hjælpe dig med at skabe harmoniske farvekombinationer.

LADY 20120 Organic Red

Farveharmoni: Når du kombinerer nuancer fra én farvefamilie, så skabes smukke og delikate omgivelser.

Væg: LADY Pure Color 20120 Organic Red. Bord: LADY Supreme Finish Mat 2024 Senses.

Spennende kombinasjoner i grønt

Precision: Udforsk nye farvekombinationer og skab spændende kontraster

Væg: LADY Pure Color 7613 Northern MysticDør og lister: LADY Supreme Finish Mat 7613 Northern Mystic.

Spennende ny beige farge

Nye neutrale farver: Neutrale nuancer i perfekt balance giver en afslappende atomosfære

Væg: LADY Pure Color 12076 Modern Beige.

Tidsriktig aksentfarge

Tidsrigtige accenter: Giv hjemmet en tydelig karakter med vores accentfarver.

Væg: LADY Pure Color 12074 Peachy. Bord: LADY Supreme Finish Mat 12074 Peachy.

Farvekortet er udviklet i samarbejde med fotograf  Line Thit Klein, og Jotuns faste og internationalt anerkendte stylist-duo: Kråkvik & D´Orazio.

Mere end et farvekort

IDENTITY er mere end et farvekort. Det er essensen af en omfattende og dybdegående trendundersøgelser, og viser hvordan vores indre liv kan påvirke og forme vores ydre omgivesler.

Stor farveguide til LADY IDENTITY farvekort!

Nytt fargekart fra LADY

Væg: LADY Pure Color 7628 Treasure. Plate: LADY Pure Color 12084 Dusky Peach.

– Vores mål er, at et farvekort kan være en praktisk guide og et unikt værktøj, når det kommer til at skabe et ægte hjem, siger Lisbeth Larsen, som opfordrer dig til at vælge farver, som afspejler din personlighed, og som fortæller din historie.

Se farvekortet som pdf eller bestill det her.

Find den nærmeste forhandler af LADY

 

Avatar
Avatar

Silje

Silje har i mange år arbejdet i den kreative branche, og vil i samarbejde med anerkendte farveeksperter, stylister og designere skabe indhold, som vil være med til at inspirere dig, som er interesseret i interiør, farver og design.

Inde

Supermatte vægge gør hele forskellen!

Supermatte og smukke vægge: Dette fantastiske soveværelse er malet med den gyldenbrune LADY Pure Color 10963 Golden Bronze. Loftet er malet med…

Inde

Smuk fornyelse af interiøret

Inspiration til smuk fornyelse. Væg: LADY Pure Color 8118 Løvsal, panel: LADY Supreme Finish Superblank 6379 Cityscape, skabsdøre: LADY Supreme Finish Halvblank…

Inde

NYE, SMUKKE FARVER I LADY KALKMALING

– Nu fås der mange nye farver i LADY Minerals kalkmaling og LADY Minerals Revive! Farven på billedet er LADY…

Inde

3 DAYS OF DESIGN – DESIGN-EVENT I KØBENHAVN

Design-eventen 3 Days of Design finder sted i København i begyndelsen af september. Den er kendt som et mekka for…

Inde

NYT FARVEKORT FRA LADY – FIRE NYE FARVEHISTORIER

Vi genopdager tidløse farvenuancer og opdager nye farver i nyt farvekort fra LADY. Farvekortet REDISCOVER omfatter fire farvepaletter til 2021…

Inde

Dæmpede og drømmeagtige pasteller

Dæmpede pasteller og en ikonisk trappe sætter standarden for dette farvetema. Væggen er malet med supermat LADY Pure Color 6378…

Go to top