Nye farver til 2022

Nye farver til 2022

Nyt farvekort fra LADY – TOGETHER

Nyt farvekort fra LADY – TOGETHER

Jotun LADY lancerer et nyt farvekort til 2022! Farvekortet TOGETHER indeholder tre unikke farvepaletter, der skaber rum, hvor det er ekstra rart at være sammen. – Lær de nye farver at kende!  (Scroll til bunden af ​​sagen for farverne på billedet ovenfor)

Smukke farver skaber en god atmosfære, hvor det er rart at være sammen.

Nyt farvekort fra LADY – mange, nye farver!

Når mennesker mødes, opstår der unik stemning. Det samme kan siges om farver. – Hos Jotun er vi fascinerede af, hvordan de farver, vi omgiver os med, påvirker vores sanser og former hverdagen,” siger Lisbeth Larsen, global farvechef hos Jotun.

– Ved at bruge nye farver kan vi skabe en skøn, ny atmosfære i hjemmet. En farve løftes altid af en anden farve. Det udforsker vi i vores nye farvekort TOGETHER, siger Larsen.

Lisbeth-Larsen_Playful-palett

Lisbeth Larsen, global farvechef hos Jotun. Farven i baggrunden er LADY Pure Color 0125 Palmetto. Farverne på billedet til højre er fra PLAYFUL paletten – bord: LADY Supreme Finish 6384 Wish, væg: LADY Pure Color 3377 Slate Lavender. 

Vi knyttes sammen

Mennesker er sociale væsener og trives bedst i selskab med andre. Den tid, vi tilbringer sammen med familie og venner, er god for både krop og sjæl. Behovet for at møde andre har sjældent været større end lige nu. For gode samtaler, latter, lidt sladder eller blot et øjeblik i venskabelig stilhed. Bare at være sammen kan give humøret et løft og inspirere til nye ideer.

Farver har en tilsvarende effekt – de kan få os til at slappe eller give os ny energi, rense sindet eller kickstarte kreativiteten. – Årets farvepaletter er designet til at afspejle og fremhæve forskellige aspekter af personlige behov og livsstil. Farverne er beregnet til at give dig mulighed for skabe den stemning, du ønsker for dig og dine. Rum med en atmosfære, hvor det er ekstra rart at være sammen.

Jotun LADY - TOGETHER

TOGETHER – afspejler vores behov for at leve et socialt liv og være sammen med mennesker, der betyder noget for os.

Afstemte farvepaletter i nyt farvekort

Jotuns globale farveteam under ledelse af Lisbeth Larsen har udviklet et væld af nye farver og sammensat de smukke farvepaletter. – Jotun har et stort farveteknisk laboratorium, der forvandler vores kreative farvekoncepter til unikke farveopskrifter, fortæller hun stolt. Hver farve får sin egen opskrift, der er tilpasset Jotuns produkter. Det betyder, at du kan være sikker på, at farven, der blandes til dig i en LADY-maling, svarer til farveprøverne på farvekortet.

Jotun LADY fargepalett - Embrace

Farverne i temaet Embrace omfatter flere nye farver, og paletten er omhyggeligt sammensat af Lisbeth og hendes team. Ved at vælge et Jotun-produkt kan du være sikker på at få et perfekt resultat med den farve, du har valgt.

 LADY Pure Color

LADY Pure Color

 • Supermat, eksklusivt udseende
 • Unik farveoplevelse
 • Slidstærk
 • Garanti for dækkeevne

Farverne er beregnet til at give dig mulighed for skabe den stemning, du ønsker for dig og dine.

Unikke farver

I alt indeholder farvekortet TOGETHER 28 smukke farver – 12 af farverne er helt nye og præsenteres sammen med udvalgte nuancer fra Jotuns righoldige arkiv. Farverne er grupperet i tre smukke farvepaletter: EMBRACE, PLAYFUL og CHERISH. Hvert tema har sin helt egen stemning og vil hjælpe dig med at finde de farver, der passer til din personlige smag. De tre paletter giver dig tips til gode og karakteristiske farvekombinationer til dit hjem. Du kan også finde dine egne favoritter og kombinere farverne på tværs af paletterne.

Læs mere om den enkelte farvepalet:EMBRACE, PLAYFUL og CHERISH.

JOTUN_LADY_12182-Gentle-Whisper_Antique-Brass_Frostroyk

Skab varme og hygge med smukke farver. Det unikke vintagebord blev forvandlet til et smykke i rummet ved hjælp af ny farve! Bordet er malet med LADY Supreme Finish Silkemat 2011 Antique Brass. Væg: LADY Wonderwall 12182 Gentle Whisper, loft: LADY Perfection 1376 Frostrøyk.

 LADY Supreme Finish

LADY Supreme Finish

 • Suveræn finish – også på døre og lister
 • Ekstremt slidstærk
 • Suveræn sammenflydning
 • Mat, silkemat, halvblank, superblank

 LADY Wonderwall

LADY Wonderwall

 • Varigt smukke, matte vægge
 • Ekstremt slidstærk
 • Meget smudsafvisende
 • Garanti for dækkeevne

Skab et udtryk, der holder

Vælg smukke farver, der holder, med LADYs farvepaletter og vores mest holdbare malinger LADY Pure Color, LADY Supreme Finish og LADY Wonderwall. Smukke, afstemte farvepaletter og kvalitetsmalinger fra LADY gør det let at forny hjemmet og passe på det, du har.

JOTUN_LADY_12179-Embrace_5516-Iron-Blue

Nyt farvekort og nye farvekombinationer! Væg og piedestal: LADY 5516 Iron Blue. Klodsen på toppen er malet med LADY 12179 Embrace.

JOTUN_LADY_2040-Lys-Granitt_Frostrøyk

Væg: LADY Pure Color 2040 Lys Granitt, og hylderne er malet i samme farve med en mat glans i LADY Supreme Finish Matt. Væggen til venstre: LADY Pure Color 1376 Perle

Farver på forsiden af ​​farvekortet

LADY_6384-Wish_6383-Imagine

Væg: LADY Pure Color 6384 Wish, hylde: LADY Supreme Finish Matt 6384 Wish. – Væggen til højre er malet med den lidt lysere farve, 6383 Imagine. Loftet, som er synligt på forsidebilledet helt øverst, er malet med LADY Perfection 6383 Imagine.

 LADY Pure Color

LADY Pure Color

 • Supermat, eksklusivt udseende
 • Unik farveoplevelse
 • Slidstærk
 • Garanti for dækkeevne

 LADY Supreme Finish

LADY Supreme Finish

 • Suveræn finish – også på døre og lister
 • Ekstremt slidstærk
 • Suveræn sammenflydning
 • Mat, silkemat, halvblank, superblank

Læs mere om Embrace paletten med de rustikke og rå farver.

Læs mere om Playful den energiske og farverige farvepalet.

Læs mere om Cherish paletten med beroligende pasteller og varme neutrale.

Barbro
Barbro

Barbro – Digital Redaktør

Barbro har lang tids erfaring med interiør og farver. Hun arbejder med udviklingen af Jotuns mange farvekort. Via forskelligt samarbejde om design, messer og renoveringsprogrammer skaber hun inspiration til fornyelse af dit hjem.

Naturlige farvekombinationer med nabofarver

Det nye farvekort CANVAS fra Jotun LADY indeholder nye, inspirerende farvetoner og gode tips til, hvordan du kan skabe behagelige…

Tilfør rummet karakter med komplementær-farver

Det nye farvekort fra Jotun LADY – CANVAS – indeholder nye, smukke farvenuancer, der er inspireret af naturen!  Her kan…

Monokrom farveharmoni

Det nye farvekort fra Jotun LADY – CANVAS – indeholder mange flotte, nye farvekombinationer og gode tips til, hvordan du…

Nyt farvekort fra LADY – CANVAS!

Jotun LADY lancerer nyt globalt farvekort til 2024 med titlen CANVAS. Her kan du gå på opdagelse i de forskellige…

Nye LADY Balance – endnu smukkere og lige så god for indeklimaet!

Hos Jotun tilbyder vi en række interiørmalinger, der passer til forskellige ønsker og behov. Den nye LADY Balance er vores…

Dette er farverne for 2023

Skønt soveværelse med nymalede vægge, der er malet med farven LADY 1520 Cheerful Peach. Planlægger eller drømmer du om at…