REFORM x JOTUN

REFORM x JOTUN

Reform har valgt at male deres smukke showrooms i både København og Århus med maling fra Jotun.

Væggene er malet med farven LADY 8094 Dunkel, som er en kølig grå nuance.

Køligt og skandinavisk

I forbindelse med at køkkenleverandøren, Reform, skulle opgradere sine showrooms, tog de kontakt til Jotun for finde den perfekte farve.

Valget faldt på den grå farve, Dunkel 8094, som er både stemningsfuld, dyb og tidsløs, og komplementerer mange forskellige stilarter og hjem. Farven er nem at kombinere med andre farver og materialer, og passer perfekt til den skandinaviske stil, hvor der er en forkærlighed for kølige og dæmpede farver. Den grå farve er derfor et tidsløst valg, som du kan have i mange år uden at blive træt af den. Derudover er farven er med til give et råt men roligt udtryk til et sted, hvor der til daglig sker meget.

Dunkel gråtone

8094 Dunkel er en svag kølig gråtone med undertoner af grøn, og bør derfor kombineres med helt hvide farver som 9918 Klassisk Hvit for ikke at miste sin friskhed. Dunkel er ikke så mørk at den bliver tung – og ikke så lys, at den bliver kedelig. Den er super flot som en kontrast til gyldne metaller som messing og kobber.

Matchende farvekombinationer: 8282 Hvit Pepper, 8470 Smooth White og 7354 Sort Pepper.

Dunkel er også god at kombinere sammen med grøn, blå og brændte røde toner. Nogen af vores favoritter er 5249 Linblå, 5030 St. Pauls Blue og 4744 Sophisticated Blue, de dæmpede gråblå farver med svage undertoner i grøn passer godt til Dunkel og den blåsorte, Sophisticated Blue, er også god til grå.

Dunkel passer også godt til 7613 Northern Mystic – og den er super flot til varme kontraster som 2993 Kilim.

Læs mere om vores bedste grå nuancer her.

Lækre nymalede lokaler

I Reforms showrooms er væggene er malet med LADY Pure Color, som giver et flot, eksklusivt og supermat udseende. Udover at opnå et mat udseende, så giver LADY Pure Color en rengøringsvenlig overflade med høj slidstyrke, så det smukke udseende bevares, og passer derfor perfekt til væggene i et køkken. Med LADY Pure Color opnår man en god dækkeevne og vaskbarhed.

 LADY Pure Color

LADY Pure Color

  • Supermat eksklusivt udseende
  • Unik farveoplevelse
  • Slidstærk
  • Dækgaranti

Tidsløst køkkendesign

Det siges, at køkkenet er hjertet i et hjem. Med dette som udgangspunkt har Reform i samarbejde med de bedste danske og internationalt anerkendte arkitekter om at reformere køkkener – og dermed også hverdagen – med godt design.

Et Reform-køkken starter med en basis ingrediens – IKEAs køkkenelementer. Herefter tilføjes arkitekttegnede fronter, sokler, gavle og bordplade for at skabe en æstetisk og individuel stil, der kombinerer kvalitet, funktion og tidsløst design.

 

LADY Supreme Finish

  • Ekstrem slidstærk
  • Mat, Silkemat, Halvblank, Superblank
  • Suveræn finish – selv på døre og lister

Træværket er malet med LADY Supreme Finish, som giver lister, møbler, døre og vindueskarme en ensartet og smuk overflade. Resultatet fremstår med en suveræn finish. En unik teknologi giver en hård, vaskbar og robust overflade, der holder sig smuk i lang tid. LADY Supreme Finish findes i fire forskellige glansgrader: mat, silkemat, halvblank og superblank.

Silje
Silje

Silje

Silje har i mange år arbejdet i den kreative branche, og vil i samarbejde med anerkendte farveeksperter, stylister og designere skabe indhold, som vil være med til at inspirere dig, som er interesseret i interiør, farver og design.

Dejligt forfriskende med blågrønt!

LADY 5489 Free Spirit – en optimistisk og harmonisk farve! Se, hvor god den er i kombination med detaljer omkring…

Nyt farvekort – Få smukke betonagtige vægge!

Se alle farverne i det nye farvekort! LADY Minerals Revive 8252 Green Harmony.  Sådan får du glatte vægge med betonlook…

Se den store forvandling af værelset!

Endelig blev drømmen om glatte vægge opfyldt! Se den enorme forvandling her! LADY Minerals Revive 6352 Evening Green. Da vi flyttede…

Ny lejlighed i lune farver

Den nyistandsatte stue fik farven LADY Pure Color i farven 10678 Space. Tsutsumi og Alexandra Hoang er søstre, og med-grundlæggere af…

Vores smukkeste farver – nyt farvekort!

Dyb blå og lækker! LADY 5455 Industrial Blue har fået plads i vores nye farvekort. Vi ved at mange af jer elsker…

Interiørnyheder og trends for 2019

Neutrale og sobre nuancer og fokus på materialevalg, er vigtige interiørtendenser som kommer i 2019. Moment – balance og tryghed Besøgende…

Go to top