Smuk fornyelse af interiøret

Smuk fornyelse af interiøret

Inspiration til smuk fornyelse. Væg: LADY Pure Color 8118 Løvsal, panel: LADY Supreme Finish Superblank 6379 Cityscape, skabsdøre: LADY Supreme Finish Halvblank 6379 Cityscape.

Skab et inspirerende hjem

Vi er inde i en tid, hvor vi bliver stadig mere kritiske over for højt forbrug, og vi er begyndt at gå mere op i at passe på vores ting og genopdage værdien af det, vi har. Nye smukke farver kombineret med farvenuancer fra fortiden afspejler denne tankegang. Med vores nye farvekort REDISCOVER vil vi gerne inspirere til smuk fornyelse, men samtidig udvise respekt og ydmyghed over for vores historie.

LADY 12123 Contemporary White / LADY 10246 Velvet

Bordet er malet med LADY Supreme Finish mat 10246 Velvet. Væggene er malet med LADY Pure Color 12123 Contemporary White.

 LADY Supreme Finish

LADY Supreme Finish

 • Suveræn finish – også på døre og lister
 • Ekstremt slidstærk
 • Suveræn sammenflydning
 • Mat, silkemat, halvblank, superblank

Vigtig med valg af rigtige produkter

Med sine gode egenskaber er LADY Supreme Finish supergod til fornyelse af møbler. Den suveræne flydenhed gør det let at opnå en glat og smuk overflade uden penselstriber. Da den desuden er ekstrem slidstærk, egner den sig fremragende til overflader, der bruges meget, f.eks. køkkenskabe, borde og stole, og er god til at give gamle skatte nyt liv. – Med sine unikke påføringsegenskaber gør LADY Supreme Finish det let at opnå et smukt resultat, selv ved noget mere krævende maleropgaver.

LADY 6378 Iconic

En gammel Jotun-skat i nye klæder: Denne stol har i mange år stået på Jotuns gamle museum i Sandefjord. Vi tog den med til en fotosession og iklædte den LADY Supreme Finish Superblank i farven 10245 Ginseng.

Leg med glansgraderne

LADY Supreme Finish fås i fire glansgrader: mat, silkemat, halvblank og superblank. Farveoplevelsen varierer alt efter den valgte glansgrad. Jo blankere en maling er, desto mere lys reflekteres, og dermed opstår der både genskin og skyggevirkninger. Det er grunden til, at mange vælger blanke overflader på lister og vinduer.

Den blanke, glatte overflade fremhæver de ting i rummet, du virkelig er stolt af. For eksempel en gammel dør eller smukke udskæringer. Maling af vinduer i samme farve som væggen, men i forskellig glansgrad, giver rummet et spændende helhedsudtryk.

LADY Supreme Finish 6378 Iconic

Smuk farve på vægge  og vinduer; LADY 6378 Iconic. Her males vindueskarmene med LADY Supreme Finish halvblank. Væggene er malet med LADY Pure Color. 

 LADY Supreme Finish

LADY Supreme Finish

 • Suveræn finish – også på døre og lister
 • Ekstremt slidstærk
 • Suveræn sammenflydning
 • Mat, silkemat, halvblank, superblank

 LADY Pure Color

LADY Pure Color

 • Supermat, eksklusivt udseende
 • Unik farveoplevelse
 • Slidstærk
 • Garanti for dækkeevne

Bevidst farvevalg

Vores valg af farver fortæller, hvem vi er, og hvordan vi opfatter verden omkring os. – Brug farverne til at skabe et inspirerende hjem, der giver fantasien frit spil! Denne palet er fra det fjerde tema i det nye farvekort REDISCOVER og viser nogle af vores drømmeagtige pasteller i dæmpede nuancer. Læs mere om disse nuancer her. 

Panelet tilbage som trendy interiør

Hjemmet er et sted, som vi kan sætte et personligt præg på gennem de ting, vi omgiver os med, og de farver og teksturer, vi vælger. Flotte paneler og matte overflader skaber en skøn atmosfære og hjælper desuden med til at understrege det unikke i dit hjem.

LADY 8118 Løvsal og LADY 6379 Cityscape

Væg: LADY Pure Color 8118 Løvsal. Panel: LADY Supreme Finish superblank 6379 Cityscape. Skabsdøre: LADY Supreme Finish halvblank 6379 Cityscape. 

LADY 8118 Løvsal / LADY 10246 Velvet / LADY 12123 Contemporary White

Piedestal i venstre side: LADY Supreme Finish Superblank 12123 Contemporary White. Piedestal i højre side: LADY Supreme Finish Superblank 10246 Velvet. Væg: LADY Pure Color 8118 Løvsal

Camilla Skjelberg
Camilla Skjelberg

Camilla Skjelberg – Regional Digital Marketing Manager Scandinavia

Camilla har stor erfaring med branding og kommunikation. I samarbejde med Jotuns farveeksperter, anerkendte stylister og samarbejdspartnere deler hun nyheder, tendenser og inspirerende tips med dig.

Inde

Årets farver 2022 – her er farvetendenserne!

Hvad bliver årets farver i 2022? Vi har spurgt Jotuns skandinaviske farvechef, Nina Klæboe Mørkve, hvilke tendenser hun ser i…

Inde

Nye farver i LADY Minerals Kalkmaling

 – Nu fås der mange nye farver i LADY Minerals kalkmaling og LADY Minerals Revive! – Se alle farverne her! Billede ovenfor:…

Inde

Rustikke, rå og ærlige farver

Rustikke farver og overflader omslutter os i farvetemaet “EMBRACE”.  En farvepalet i perfekt balance. Den er dæmpet og jordnær og…

Inde

Beroligende farver i smukt samspil

Beroligende farver giver plads til refleksion og samhørighed. Farvepaletten “CHERISH” inspirerer til bløde kombinationer. Billede ovenfor: Væg: LADY Wonderwall 12182…

Inde

Nyt farvekort fra LADY – TOGETHER

Jotun LADY lancerer et nyt farvekort til 2022! Farvekortet TOGETHER indeholder tre unikke farvepaletter, der skaber rum, hvor det er…

Inde

Et bad – tre stilarter!

Se, hvordan et badeværelse får tre helt forskellige stilarter, når man vælger forskellige farver! – Her er der malet med…