SMUK OKKERGUL NUANCE TIL FACADEN

SMUK OKKERGUL NUANCE TIL FACADEN

Lær vores nye farve Jotun 10168 Muted Yellow at kende. Som navnet siger, er dette en dæmpet gul nuance. Det er en opdateret version af de mere traditionelle og kendte okkergule nuancer. Facaden er malet med DRYGOLIN Nordic Extreme. 

NY DÆMPET OKKERNUANCE

Gule facader opfattes som livlige, muntre og energifyldte. De farvestærke og rene gule nuancer vil gøre ethvert kvarter endnu skønnere. Okkergule nuancer er kendt for deres smukke samspil med natur og vegetation. Og hvis man siger Staverngul, tror vi, at mange vil huske den klassiske og berømte okkertone. Det samme gælder for eksempel Höststämning, der er en traditionel og smuk okkerfarve, som vi har haft længe. Nu har vi imidlertid udviklet en helt ny og moderne farve, som vi tror vil blive en favorit hos mange. Jotun 10168 Muted Yellow er ikke helt så farvestærk som de traditionelle okkerfarver og fremstår med et sart og nedtonet udtryk.

Ren forårsglæde! Jotun 10168 Muted Yellow fremstår mere dæmpet og diskret. Facaden er malet med DRYGOLIN Nordic Extreme. 

NYMALET LOOK, DER HOLDER LÆNGE

DRYGOLIN Nordic Extreme har en holdbar glans og farve, hvilket får huset til at se nymalet ud længe. Malingen giver huset ekstra beskyttelse og betyder, at man kan vente meget længere, før der skal males igen. Farven har en silkemat og dæmpet glans, der vil give facaden et sobert og nedtonet udtryk.

Sæt kulør på alle detaljer udendørs! Jotun 10168 Muted Yellow er let at kombinere med en række andre farver. En klassisk og altid aktuel farvekombination er at male stakittet med DRYGOLIN Nordic Extreme Vindue og Dør i farven Jotun 1284 Svolvær eller 8734 Brunsvart. Muren er malet med murmalingen Jotun DryTech i nuancen Jotun 1491 Slipesten og terrassen med DEMIDEKK Terrasseoile i farven 90028 Skyggebrun.

SKAB EN FARVEPALET UDENDØRS MED HELHEDSUDTRYK

Vi efterlyser i stigende grad en farvepalet til udendørs brug, der giver et smukt helhedsudtryk, og i vores seneste farvekort har vi samlet sikre og fine facadefarver. Husets facade skal harmonere med farven på vinduer, døre, detaljer, sokkel, terrasse og uderummet. Derfor præsenterer vi nu anbefalede farvekombinationer til hele huset på farvekortet. En smuk og helhedsorienteret farvesammensætning giver sammen med vores produkter af høj kvalitet et smukt hus.

Skab en farvesammensætning med helhedsudtryk. Tænk på hele huset og hele uderummet, når du planlægger at male om udendørs. Her er væggen behandlet med Trebitt Oljelbeis i nuancen 075  Tjærebrun. Farven Jotun 10168 Muted Yellow giver en spændende kontrast til de forskellige detaljer i uderummet. Personligt og anderledes!

Alle Jotuns eksteriørprodukter er udviklet og testet under ekstreme forhold og fremstillet i Norge. Når du vælger et produkt fra Jotun, kan du være sikker på, at huset får den bedst mulige beskyttelse.

Olivia Larsson
Olivia Larsson

Olivia Larsson

Ude

Smukke farver til udendørs brug med supermat glansgrad

Hvis du vælger et supermat farveudtryk, får boligen et dybere og mere eksklusivt udseende. Her kan du se, hvilke af…