SMUK OKKERGUL NUANCE TIL FACADEN

SMUK OKKERGUL NUANCE TIL FACADEN

Lær vores nye farve Jotun 10168 Muted Yellow at kende. Som navnet siger, er dette en dæmpet gul nuance. Det er en opdateret version af de mere traditionelle og kendte okkergule nuancer. Facaden er malet med DEMIDEKK Ultimate Træbeskyttelse. 

NY DÆMPET OKKERNUANCE

Gule facader opfattes som livlige, muntre og energifyldte. De farvestærke og rene gule nuancer vil gøre ethvert kvarter endnu skønnere. Okkergule nuancer er kendt for deres smukke samspil med natur og vegetation. Og hvis man siger Staverngul, tror vi, at mange vil huske den klassiske og berømte okkertone. Det samme gælder for eksempel Höststämning, der er en traditionel og smuk okkerfarve, som vi har haft længe. Nu har vi imidlertid udviklet en helt ny og moderne farve, som vi tror vil blive en favorit hos mange. Jotun 10168 Muted Yellow er ikke helt så farvestærk som de traditionelle okkerfarver og fremstår med et sart og nedtonet udtryk.

Ren forårsglæde! Jotun 10168 Muted Yellow fremstår mere dæmpet og diskret. Facaden er malet med DEMIDEKK Ultimate Træbeskyttelse, der giver et blødt og mat udseende. 

NYMALET LOOK, DER HOLDER LÆNGE

DEMIDEKK Ultimate Træbeskyttelse har en holdbar glans og farve, hvilket får huset til at se nymalet ud længe. Malingen giver huset ekstra beskyttelse og betyder, at man kan vente meget længere, før der skal males igen. Farven har en silkemat og dæmpet glans, der vil give facaden et sobert og nedtonet udtryk. Derudover er DEMIDEKK Ultimate Træbeskyttelse svanemærket og et godt valg for miljøet.

Sæt kulør på alle detaljer udendørs! Jotun 10168 Muted Yellow er let at kombinere med en række andre farver. En klassisk og altid aktuel farvekombination er at male stakittet med DEMIDEKK Infinity Details i farven Jotun 1284 Svolvær eller 8734 Brunsvart. Muren er malet med murmalingen Jotun DryTech i nuancen Jotun 1491 Slipesten og terrassen med DEMIDEKK Terrasseoile i farven 90028 Skyggebrun.

SKAB EN FARVEPALET UDENDØRS MED HELHEDSUDTRYK

Vi efterlyser i stigende grad en farvepalet til udendørs brug, der giver et smukt helhedsudtryk, og i vores seneste farvekort har vi samlet sikre og fine facadefarver. Husets facade skal harmonere med farven på vinduer, døre, detaljer, sokkel, terrasse og uderummet. Derfor præsenterer vi nu anbefalede farvekombinationer til hele huset på farvekortet. En smuk og helhedsorienteret farvesammensætning giver sammen med vores produkter af høj kvalitet et smukt hus.

Skab en farvesammensætning med helhedsudtryk. Tænk på hele huset og hele uderummet, når du planlægger at male om udendørs. Her er væggen behandlet med Trebitt Oljelbeis i nuancen 075  Tjærebrun. Farven Jotun 10168 Muted Yellow giver en spændende kontrast til de forskellige detaljer i uderummet. Personligt og anderledes!

Alle Jotuns eksteriørprodukter er udviklet og testet under ekstreme forhold og fremstillet i Norge. Når du vælger et produkt fra Jotun, kan du være sikker på, at huset får den bedst mulige beskyttelse.

Olivia Larsson
Olivia Larsson

Olivia Larsson – Digital Content & Product Manager

Olivia ansvarar för Jotun Sveriges digitala kanaler, samt PR och influencer marketing för Jotun LADY. I samarbete med Jotuns färgexperter, stylister och samarbetspartners delar hon nyheter, trender och nyttig information med dig.

Ude

GRØNNE NUANCER I EN FORFRISKENDE HARMONI

Kombiner skønne, lyse grønne nuancer for at skabe et smukt harmonisk udtryk. Facaden er malet med DEMIDEKK Infinity i farven 7053 Lärdal og…

Ude

FRISK HUSET OP MED NYE, INSPIRERENDE DETALJEFARVER

Detaljefarverne hjælper dig med at skabe farverige blikfang og giver huset og uderummet et moderne løft. Med enkle midler kan…

Ude

DÆMPEDE OG SARTE BLÅ TONER

Roligt og naturligt farvemix. Udendørsmøbler i træ fremstår ekstra smukke sammen med dæmpede blå toner. Her er væggen malet med…

Ude

DETALJEFARVER, DER GØR EN STOR FORSKEL

Er det ikke dejligt, når man mødes af en farvesammensætning med helhedsudtryk udendørs? Her er facadefarven og detaljerne på døren…

Ude

GRØNNE NUANCER I EN FORFRISKENDE HARMONI

Kombiner skønne, lyse grønne nuancer for at skabe et smukt harmonisk udtryk. Facaden er malet med DEMIDEKK Infinity i farven 7053 Lærdal og bordet…

Ude

DEMIDEKK SLØRET SORT SÆTTER ET SMUKT PRÆG PÅ ALTANEN

Nu er det endelig forår, og tiden er inde til at gøre terrassen klar til brug. Med en lille indsats…

Go to top