Statement Blue – en blå farve fuld af energi!

Statement Blue – en blå farve fuld af energi!

LADY 4863 Statement Blue – en blå farve fuld af kraft og personlighed! 

Et klart og personligt udtryk

LADY 4863 Statement Blue skaber et dristigt og personligt interiør, som oser af sofistikeret selvtillid. 4863 Statement Blue er en farve, der giver masser af energi og tilfører hjemmet en spændende karakter. Dette er en blå farve til dem, der ønsker et klart og effektfuldt farveudtryk!

4863-Statement-Blue

En klar og stærk blå nuance. LADY 4863 Statement Blue er en spændende farve med stærk karakter!

Væggen er malet supermat med LADY Pure Color. Når du vælger kraftfulde farver som denne, anbefales den supermatte finish særlig stærk. Så kommer farven virkelig til sin ret!

 LADY Pure Color

LADY Pure Color

  • Supermat eksklusivt udseende
  • Unik farveoplevelse
  • Slidstærk
  • Dækgaranti

LADY 4863 Statement Blue

Farven kan bedst beskrives som knaldblå, og mange vil nok associere til de blå nuancer, der omtales som koboltblå, når de ser den. Udtrykket bliver kraftfuldt, og der er ingen tvivl om at denne blå nuance vil fremhæve sig selv. Dette er farven for de modige! Til sammenligning er den altså noget helt andet end de kendte blå farver som 4477 Deco Blue og 4625 Nordisk Hav.

Statement Blue + Klassisk Hvit

Den mægtige LADY 4863 Statement Blue bliver både elegant og cool sammen med den rene hvide 9918 Klassisk Hvit! Her har bordet fået en suveræn og silkemat finish med LADY Supreme Finish.

 LADY Supreme Finish

LADY Supreme Finish

  • Suveræn finish – selv på døre og lister
  • Ekstremt slidstærk
  • Suveræn sammenflydning
  • Mat, Silkemat, Halvblank, Superblank

Denne kraftfulde farve giver naturlige referencer til høj himmel og åbent hav.

Neutrale kombinationer

En ren og kraftfuld blå tone, som 4863 Statement Blue, kan blive virkelig cool sammen med neutrale farver som hvid og grå. Rene hvide toner som 9918 Klassisk Hvit eller 1024 Tidløs, er for den, som vil have noget mere gråligt. Gråtoner som 1032 Grå Harmoni eller 1462 Grå Skifer er også fine kombinationer. Udtrykket bliver rent men kraftfuldt.

4863-Statement-Blue-1024 Tidløs

4863 Statement Blue er et godt match med den gråhvide 1024 Tidløs.

En ren og kraftfuld blå tone som denne kan blive virkelig cool sammen med neutrale farver som hvid og grå.

LADY 9918 Klassisk Hvit4863.LADY 4863 Statement Blue.LADY 1032 Grå Harmoni.LADY 1462 Grå Skifer.

Blandt de hvide toner, så er de rene og hvide toner, der er de fortukne kombinationer. Hvide nuancer som fungerer til Statement Blue er 7236 Chi, 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1622 Refleksjon. De gyldne hvide nuancer som 1001 Egghvit og 1453 Bomull, vil også fungere godt pga. den store kontrast mellom tonerne.

Effektfulde farvekombinationer!

Man kan også skabe en komplementær farvekombination, hvor gul kan skabe en spændende kontrast. I møde med 10001 Dijon Yellow sker der magiske ting! Vi snakker POWER. Ønsker du et mere nedtonet udtryk så er den grågule 11174 Curious Mind et alternativ.

4863 Statement Blue er også virkelig flot sammen de blågrønne farver 7637 Exhale og 5489 Free Spirit. Til den som foretrækker renere toner til samme genre så anbefales 6084 Sjøsmaragd. Ønsker man at spille på lysere blå toner så er 4017 Pilasterblå en fin og lys kontrast.

10001-Dijon-Yellow_4863-Statement-Blue

I mødet mellem 4863 Statement Blue og 10001 Dijon Yellow sker der magiske ting! Vi snakker POWER!

Statement Blue + Senses

Prøv nye og lidt usædvanlige farvekombinationer – og opnå en magisk effekt! LADY 4863 Statement Blue fungerer også godt sammen med rosatoner som 2024 Senses.

Camilla Skjelberg
Camilla Skjelberg

Camilla Skjelberg – Regional Digital Marketing Manager Scandinavia

Camilla har stor erfaring med branding og kommunikation. I samarbejde med Jotuns farveeksperter, anerkendte stylister og samarbejdspartnere deler hun nyheder, tendenser og inspirerende tips med dig.

Inde

Årets farver 2022 – her er farvetendenserne!

Hvad bliver årets farver i 2022? Vi har spurgt Jotuns skandinaviske farvechef, Nina Klæboe Mørkve, hvilke tendenser hun ser i…

Inde

Nye farver i LADY Minerals Kalkmaling

 – Nu fås der mange nye farver i LADY Minerals kalkmaling og LADY Minerals Revive! – Se alle farverne her! Billede ovenfor:…

Inde

Rustikke, rå og ærlige farver

Rustikke farver og overflader omslutter os i farvetemaet “EMBRACE”.  En farvepalet i perfekt balance. Den er dæmpet og jordnær og…

Inde

Beroligende farver i smukt samspil

Beroligende farver giver plads til refleksion og samhørighed. Farvepaletten “CHERISH” inspirerer til bløde kombinationer. Billede ovenfor: Væg: LADY Wonderwall 12182…

Inde

Nyt farvekort fra LADY – TOGETHER

Jotun LADY lancerer et nyt farvekort til 2022! Farvekortet TOGETHER indeholder tre unikke farvepaletter, der skaber rum, hvor det er…

Inde

Et bad – tre stilarter!

Se, hvordan et badeværelse får tre helt forskellige stilarter, når man vælger forskellige farver! – Her er der malet med…