Stilfuldt kontor med sjæl

Stilfuldt kontor med sjæl

Kreativt kontorfællesskab i nye, fine omgivelser! Her holder designstudioet Bielke&Yang, Edited og fotograf Lasse Fløde til.

Kreativt kontorfællesskab

Da Bielke&Yang skulle finde nye kontorer, ledte de efter lokaler med sjæl og identitet, som passede til deres sans for både æstetik og kvalitet. Bielke&Yang lejer også kontorer ud til Edited og fotograf Lasse Fløde. Edited er en kreativ hub som består af en gruppe herlige og kreative mennesker, som arbejder med grafisk design, foto, tekst- og konceptudvikling.

Edited

Mødeværelset er blevet malet med kalkmalingen LADY Minerals i farven 1877 Valmuefrø.

Lang renoveringsproces

– Vi havde været på udkig efter nye lokaler i et halvt års tid, før disse dukkede op, fortæller Christian Bielke hos Bielke&Yang. Kostumeafdelingen i Centralteateret havde lokaler her tidligere på tredje etage, men de sidste par år har disse lokaler stået tomme. Det så utrolig slidt ud! Vi har brugt to måneder på at åbne op og fjerne vægge, tapet, tre lag med linoleumsgulv og ca. 10.000 søm, griner Christian

– Vi har slæbet gulvene for at fremhæve alle de mærkelige men fine detaljer. Mange kontorer på denne størrelse i Oslo mangler sjæl og identitet, men dette fandt vi overfor det gamle teater i Akersgata. Nu sidder vi ca. 10 stykker her, og der er stadig plads til flere.

Edited

Vi faldt som det første for trappen op til køkkenet og de fine messinggreb i de gamle vinduer – så der er stadig nogen ting, som vi har ladet blive i sin originale stand.

Neutral base

Tanken bag arbejdsrummet var at skabe et stort åbent rum med flere zoner, fortæller Christian videre. Vi har et stort mødelokale, som er malet med LADY Minerals kalkmaling i farven 1877 Valmuefrø. Vi ønskede en farvepalette i mødelokalet, som skulle skabe en varm og behagelig stemning.

Se flere farver fra LADY Minerals her.

Edited

På det største kontor er væggene malet med LADY Pure Color 1024 Tidløs, og væggen bag designerne er malet med kalkmaling i farve 1877 Valmuefrø. Både dem som arbejder med design til daglig, og fotograf Lasse Fløde, ønskede neutrale farver, hvor de sidder og arbejder.

Varm farvepalette

For at skabe en rolig baggrund blev der valgt en neutral base med farver. Valget faldt på de gullige grå toner 1024 Tidløs og 1877 Valmuefrø og den friske og gyldne rosatone 20047 Blushing Peach, som var et frisk indslag af farve i køkkenet.

Frisk og rosa i køkkenet

Køkkenvæggene er malet med 20047 Blushing Peach, da vi ønskede noget mere blødt og frisk mod det sorte køkken. Det er utrolig fascinerende, da rummet ændrer farve hver time afhængig af, hvor solen står, eller om det er overskyet, sier Christian Bielke.

Edited

Edited

LADY 20047 Blushing Peach mod det sorte køkken giver en blød og fin kontrast.

Foto: Inger Marie Grini. 

Silje
Silje

Silje

Silje har i mange år arbejdet i den kreative branche, og vil i samarbejde med anerkendte farveeksperter, stylister og designere skabe indhold, som vil være med til at inspirere dig, som er interesseret i interiør, farver og design.

Dejligt forfriskende med blågrønt!

LADY 5489 Free Spirit – en optimistisk og harmonisk farve! Se, hvor god den er i kombination med detaljer omkring…

Nyt farvekort – Få smukke betonagtige vægge!

Se alle farverne i det nye farvekort! LADY Minerals Revive 8252 Green Harmony.  Sådan får du glatte vægge med betonlook…

Se den store forvandling af værelset!

Endelig blev drømmen om glatte vægge opfyldt! Se den enorme forvandling her! LADY Minerals Revive 6352 Evening Green. Da vi flyttede…

Ny lejlighed i lune farver

Den nyistandsatte stue fik farven LADY Pure Color i farven 10678 Space. Tsutsumi og Alexandra Hoang er søstre, og med-grundlæggere af…

Vores smukkeste farver – nyt farvekort!

Dyb blå og lækker! LADY 5455 Industrial Blue har fået plads i vores nye farvekort. Vi ved at mange af jer elsker…

Interiørnyheder og trends for 2019

Neutrale og sobre nuancer og fokus på materialevalg, er vigtige interiørtendenser som kommer i 2019. Moment – balance og tryghed Besøgende…

Go to top