Stilfuldt kontor med sjæl

Stilfuldt kontor med sjæl

Kreativt kontorfællesskab i nye, fine omgivelser! Her holder designstudioet Bielke&Yang, Edited og fotograf Lasse Fløde til.

Kreativt kontorfællesskab

Da Bielke&Yang skulle finde nye kontorer, ledte de efter lokaler med sjæl og identitet, som passede til deres sans for både æstetik og kvalitet. Bielke&Yang lejer også kontorer ud til Edited og fotograf Lasse Fløde. Edited er en kreativ hub som består af en gruppe herlige og kreative mennesker, som arbejder med grafisk design, foto, tekst- og konceptudvikling.

Edited

Mødeværelset er blevet malet med kalkmalingen LADY Minerals i farven 1877 Valmuefrø.

Lang renoveringsproces

– Vi havde været på udkig efter nye lokaler i et halvt års tid, før disse dukkede op, fortæller Christian Bielke hos Bielke&Yang. Kostumeafdelingen i Centralteateret havde lokaler her tidligere på tredje etage, men de sidste par år har disse lokaler stået tomme. Det så utrolig slidt ud! Vi har brugt to måneder på at åbne op og fjerne vægge, tapet, tre lag med linoleumsgulv og ca. 10.000 søm, griner Christian

– Vi har slæbet gulvene for at fremhæve alle de mærkelige men fine detaljer. Mange kontorer på denne størrelse i Oslo mangler sjæl og identitet, men dette fandt vi overfor det gamle teater i Akersgata. Nu sidder vi ca. 10 stykker her, og der er stadig plads til flere.

Edited

Vi faldt som det første for trappen op til køkkenet og de fine messinggreb i de gamle vinduer – så der er stadig nogen ting, som vi har ladet blive i sin originale stand.

Neutral base

Tanken bag arbejdsrummet var at skabe et stort åbent rum med flere zoner, fortæller Christian videre. Vi har et stort mødelokale, som er malet med LADY Minerals kalkmaling i farven 1877 Valmuefrø. Vi ønskede en farvepalette i mødelokalet, som skulle skabe en varm og behagelig stemning.

Se flere farver fra LADY Minerals her.

Edited

På det største kontor er væggene malet med LADY Pure Color 1024 Tidløs, og væggen bag designerne er malet med kalkmaling i farve 1877 Valmuefrø. Både dem som arbejder med design til daglig, og fotograf Lasse Fløde, ønskede neutrale farver, hvor de sidder og arbejder.

Varm farvepalette

For at skabe en rolig baggrund blev der valgt en neutral base med farver. Valget faldt på de gullige grå toner 1024 Tidløs og 1877 Valmuefrø og den friske og gyldne rosatone 20047 Blushing Peach, som var et frisk indslag af farve i køkkenet.

Frisk og rosa i køkkenet

Køkkenvæggene er malet med 20047 Blushing Peach, da vi ønskede noget mere blødt og frisk mod det sorte køkken. Det er utrolig fascinerende, da rummet ændrer farve hver time afhængig af, hvor solen står, eller om det er overskyet, sier Christian Bielke.

Edited

Edited

LADY 20047 Blushing Peach mod det sorte køkken giver en blød og fin kontrast.

Foto: Inger Marie Grini. 

Avatar
Avatar

Silje

Endnu mattere glansgrad – til træ og paneler!

Endnu mattere glansgrad til træ og paneler! Nyheden LADY Supreme Finish Pure Matt er blevet fornyet med bedre påføringsegenskaber og…

Inde

Årets farver 2022 – her er farvetendenserne!

Hvad bliver årets farver i 2022? Vi har spurgt Jotuns skandinaviske farvechef, Nina Klæboe Mørkve, hvilke tendenser hun ser i…

Sådan gør du, når du er færdig med at male!

Pas godt på maleudstyret, når du er færdig med at male! Her males vindueskarmene med LADY Supreme Finish 6378 Iconic, halvblank….

Inde

Nye farver i LADY Minerals Kalkmaling

 – Nu fås der mange nye farver i LADY Minerals kalkmaling og LADY Minerals Revive! – Se alle farverne her! Billede ovenfor:…

Inde

Rustikke, rå og ærlige farver

Rustikke farver og overflader omslutter os i farvetemaet “EMBRACE”.  En farvepalet i perfekt balance. Den er dæmpet og jordnær og…

Inde

Beroligende farver i smukt samspil

Beroligende farver giver plads til refleksion og samhørighed. Farvepaletten “CHERISH” inspirerer til bløde kombinationer. Billede ovenfor: Væg: LADY Wonderwall 12182…