Tidsløst hos arkitekt Andreas Martin Löf

Tidsløst hos arkitekt Andreas Martin Löf

Læs med og se den prisbelønnede arkitekt Andreas Martin Löfs nye lejlighed malet med LADY 1024 Tidløs fra det nye LADY Farvekort – IDENTITY.

Hjemme hos Andreas Martin Löf

I forbindelse med lanceringen af det nye LADY farvekort – IDENTITY i Sverige, havde vi glæden af at få lov til at se den prisbelønnede arkitekt Andreas Martin Löfs kontor og lejlighed ved Riddarfjärden i Stockholm. Lokalerne er på 400 kvadratmeter, ligger højt oppe og har vinduer mod tre sider, hvilket skaber et fantastisk lysindfald i lejligheden hele dagen.

Læs om det nye farvekort fra LADY her.

Arkitekt Andreas Martin Löf i sin lejlighed som er malet med LADY Pure Color i farven LADY 1024 Tidløs. De opmalede farveprøver bag Andreas er farverne LADY 20118 Amber Red og LADY 20120 Organic Red.

Tidsløs med forsigtig renovering

Huset er bygget i 1936, og Andreas fortæller, at man har lavet en forsigtig renovering, og revet nogen vægge ned så rummene ville egne sig bedre som kontor. – Vi har i princippet lavet sømløse overgange med orginalarkitekturen, så de fleste tror, at det altid har været, som det er nu, fortæller Andreas.

Væggene i hele lejligheden er malet med LADY 1024 Tidløs. Lister, døre og vinduer er malet med LADY 8470 Smooth White.

Væggene er malet med LADY Pure Color i farven 1024 Tidløs. Træværk er malet med LADY Supreme Finish, som findes i fire forskellige glansgrader, i farven LADY 8470 Smooth White.

LADY 1024 Tidløs

En gullig gråhvid tone. Denne farve vil bryde med hvide lister, døre og vinduer, så væggen får et hint af grå over sig. Prøv den sammen med andre gråtoner som 1391 Lys Antikkgrå, 1926 Snedråpe, 1973 Antikkgrå, 1032 Grå Harmoni, 1877 Valmuefrø, 1462 Grå Skifer eller 1434 Elegant. Tidløs passer også godt til grønne toner som Green Harmony og Green Leaf, 8302 Laurbær eller til de rå blågrå farver 5031 St. Pauls Blue, 5055 Blåis eller 5200 Dusky Blue. 1024 Tidløs passer også godt til dæmpede gyldne farver som 10961 Raw Canvas og 10962 Sandy. Fungerer til hvide toner som 1624 Letthet, 1001 Egghvit, 1453 Bomull.

Væggene er malet med LADY Pure Color i farven 1024 Tidløs. Træværket er malet med LADY Supreme Finish i  8470 Smooth White.

Som en lys tåge…

– Jeg ville gere, at væggene skulle føles som en lys tåge samtidig med, at det var vigtigt, at træværket var markeret i forhold til væggene. Løsningen blev derfor at male træværket med LADY 8470 Smooth White. – Den er så smuk mod vindueskarmen som er i grøn marmor – og det blev også en let men stadig synlig kontrast til væggen, siger Andreas.

 LADY Pure Color

LADY Pure Color

  • Supermat eksklusivt udseende
  • Unik farveoplevelse
  • Slidstærk
  • Dækgaranti

 LADY Supreme Finish

LADY Supreme Finish

  • Ekstremt slidstærk
  • Mat, Silkemat, Halvblank, Superblank
  • Perfekt sammenflydning
  • Perfekt finish –selv på døre og lister

Opmalede farveprøver fra LADY farvekortet – IDENTITY – se alle farverne her. Væggene er malet med LADY Pure Color i farven 1024 Tidløs. Træværket er malet med LADY Supreme Finish i  8470 Smooth White

Fra farveprøve til færdigt resultat

– Og det blev lige, som Andreas havde forestillet sig, selvfølgelig. Han kan sit arbejde! – Det blev faktisk lige, som jeg havde forestillet mig, og det er jo altid spændende at se det færdige resultat sammenlignet med en farveprøve. Det var også sjovt at se, at farven faktisk fungerer godt i alle rum og i alle vejrforhold, fortæller Andreas videre.

Det er jo først, når farven kommer op på alle fire vægge i et rum, at man får følelsen af, hvad en farvenuance kan gøre med et rum.

Et smukt dækket bord med en “tåget” baggrund, lige som arkitekten ønskede sig. Væggene er malet med LADY 1024 Tidløs.

Andre kombinationer med 1024 Tidløs

LADY 1024 Tidløs er en meget anvendelig farve. Den kan fint kombineres med en masse forskellige farver. Den er for eksempel lækker i kombination med 12077 Sheer Grey og 7628 Treasure, men også med 12075 Soothing Beige eller 12083 Devine.

Se flere smukke kombinationer og udforsk vores digitale farvekort her! 

Så smukt og tidsløst!

Vægge malet med LADY Pure Color i farven 1024 Tidløs. Træværk malet med LADY Supreme Finish i farven LADY 8470 Smooth White.

Farven blev virkelig flot hos Andreas Martin Löf. Hele etagen bader nu i en lys, stemningsfuld og elegant tåge i form af LADY 1024 Tidløs, som lader lyset spejle igennem rummene fra tidlig morgen til sen aften. Smukt og tidsløst!

Tak, Andreas, for at vi fik muligheden for at se og besøge din fantastiske bolig!

Arkitekt Andreas Martin Löf

Foto: Frida Mölle

Styling: Kråkvik & D’Orazio

Avatar
Avatar

Silje

Naturlige farvekombinationer med nabofarver

Det nye farvekort CANVAS fra Jotun LADY indeholder nye, inspirerende farvetoner og gode tips til, hvordan du kan skabe behagelige…

Tilfør rummet karakter med komplementær-farver

Det nye farvekort fra Jotun LADY – CANVAS – indeholder nye, smukke farvenuancer, der er inspireret af naturen!  Her kan…

Monokrom farveharmoni

Det nye farvekort fra Jotun LADY – CANVAS – indeholder mange flotte, nye farvekombinationer og gode tips til, hvordan du…

Nyt farvekort fra LADY – CANVAS!

Jotun LADY lancerer nyt globalt farvekort til 2024 med titlen CANVAS. Her kan du gå på opdagelse i de forskellige…

Nye LADY Balance – endnu smukkere og lige så god for indeklimaet!

Hos Jotun tilbyder vi en række interiørmalinger, der passer til forskellige ønsker og behov. Den nye LADY Balance er vores…

Dette er farverne for 2023

Skønt soveværelse med nymalede vægge, der er malet med farven LADY 1520 Cheerful Peach. Planlægger eller drømmer du om at…