Udryk dig med farver

Udryk dig med farver

Personlige farvevalg til hjemmet

Det nye farvekort LADY IDENTITY viser tre tendenser indenfor den moderne og urbane livsstil. Farvekortet er designet sådan, at du kan skabe din egen personlige farvepalette. En palette af smukke og tidsrigtige farver som udtrykker, hvem du er, og som viser din identitet.

Uttrykk deg med farger

I det nye farvekort finder du blandt andet nogen helt nye og neutrale farver. En af disse farver er LADY 12078 Comfort Grey – en lun gråtone.

Personlige fargevalg

Kombinationen af nuancer i en og samme farve skaber en delikat og monokrom farveoplevese. Her er LADY 2024 Senses kombineret med LADY 20120 Organic Red – en dæmpet rødrosa tone.

Nye nøytraler

Neutrale nuancer giver en afslappende atmosfære, som her med LADY 12076 Modern Beige.

Det handler om livsstil

Jotun har identificeret tre distinkte temaer med globale farvereferencer. Hvert tema udtrykker individuelle tankesæt og livsstile – tre historier om personligheder fortalt med farver.

LADY Identity

IDENTITY – nyt farvekort fra LADY!  

Calm

I CALM-paletten finder du bløde neutrale nuancer og varme subtile kontraster. Hver farve og hvert objekt vidner om kvalitet, håndværk og personlighed. Et fokus på det smukke og enkle, som skaber tidsløse rum præget med klarhed og frihed.

Finn roen i lyse omgivelser

Find roen i lyse og luftige omgivelser. Væggen er malet med den svage fersken tone LADY 10290 Soft Touch. Supermatte LADY Pure Color give en helt unik farveoplevelse.

Refined

Refined er en livlig og moderne palette betående af gule og grønne nuancer, smukke neutrale og kontrastfulde accenter. Omgiv dig med farver og skab stemningsfulde omgivelser, som udtrykker din identitet.

Refined er en livlig og moderne palett,

Når væggene males i en ny og smuk farve, så forvandles både stilen og følelsen i rummet. Stuen er malet med LADY Pure Color i farven LADY 7628 Treasure – en dæmpet grøn tone.

Raw

I RAW-paletten finder du varme jordfarver, grå nuancer og brændte rødrosa toner. Sammen danner de en raffineret og rustik stil med en afslappende atmosfære.

Rustikk og avslappende atmosfære

Varme jordfarver som LADY 20120 Organic Red styrker forbindelsen til det jordnære og ægte.

28 tidsrigtige farver

Det nye farvekort præsenterer 28 farver. De vises samlet på et opslag, og giver dig friheden til at skabe en personlig farvepalette. Udforsk de nye farvekombinationer og skab en personlig stil med supermatte vægge og nymalede lister, vinduer eller døre.

LADY fargekart 2019

På øverste række finder du fire tidsrigtige accent farver, som tilfører indretningen spændende kontraster. På række to og tre kan du se vores moderne neutrale farver, og på række 4, 5, 6 og 7 følger den smukke kulørte farvefamilie.

Vores smukkeste maling

Farvekortet giver konkrete tips til hvordan du med LADY farver og produkter, kan skabe harmoniske farvekombinationer og en personlig indretning.

LADY sikrer et vakkert resultat

Med LADY Pure Color og LADY Supreme Finish er du sikret et smukt resultat. De nye grønne farver er så flotte. Her ser du LADY 7629 Antique Green i kombination med accent farven LADY 7613 Northern Mystic.

Din personlige stil

Uanset om du ønsker tone-i-tone eller en kontrastrig palette, vil farvekortet hjælpe dig frem til et smukt resultat. Vælg farver som udtrykker, hvem du er, og som viser din sande identitet. På den måde skaber du en smuk indretning med din personlige stil!

Jotuns Globale Fargesjef

Global farvechef i Jotun, Lisbeth Larsen, har sammen med sit team brugt sin indsigt i trends og tendenser til at skabe en smuk farvepalette med 28 nuancer, som udgør LADY farvekollektionen IDENTITY.  

Silje
Silje

Silje

Silje har i mange år arbejdet i den kreative branche, og vil i samarbejde med anerkendte farveeksperter, stylister og designere skabe indhold, som vil være med til at inspirere dig, som er interesseret i interiør, farver og design.

Varmende og jordnært med Grounded Red

LADY 20144 Grounded Red skaber en lun og beskyttende atmosfære. Tryg forankring derhjemme I en hektisk hverdag er det nemt…

Dejligt forfriskende med blågrønt!

LADY 5489 Free Spirit – en optimistisk og harmonisk farve! Se, hvor god den er i kombination med detaljer omkring…

En hyldest til farverne! Nyt farvekort fra LADY

Et nyt årti markerer ofte en større ændring – og det er for mange et tidspunkt til refleksion over fremtiden….

Den perfekte grå farve!

Det tager tid at finde den rigtige farve, men når man endelig lander på en farve, som fungerer, er det…

Bliv inspireret af Ninas bevidste farvevalg!

Nina Lunde er interiørjournalist og bor i Villa Floris, en flot klassisk villa på Nordstrand, som hun og manden har…

Nyt farvekort – Få smukke betonagtige vægge!

Se alle farverne i det nye farvekort! LADY Minerals Revive 8252 Green Harmony.  Sådan får du glatte vægge med betonlook…

Go to top