Forårets skønhed med en rosa stue

Forårets skønhed med en rosa stue

Dagene er blevet længere, og vi nyder lyset, der er tilbage efter vinter og mørke. Det giver dig måske den barnlige, kriblende følelse af omsider at kunne tage de lette sko og forårsjakken på? Dagslyset giver også mange af os inspiration til lidt fornyelse i hjemmet!

Billeder på væggen med papirdekorationer og urtepotte i keramik med pigge – det hele er fra Broste Copenhagen

Ekstra forårsenergi

Marts er den første måned i foråret, og lyset giver ny energi og lyst til at foretage nogle forandringer i hjemmet. Med en ny farve på væggene, nogle forårsagtige stoffer og friske blomster i vasen skaber du nemt en frisk og ny stil!

Glasvasen er fra Grønn cafe i Oslo – og smukke blomster fra Mester Grønn. T-shirten med pufærmer er fra HM. (Bukserne er i privat eje)

Glasvasen er fra Grønn cafe i Oslo – og smukke blomster fra Mester Grønn. T-shirten med pufærmer er fra HM. (Bukserne er i privat eje)

Den der følelse!

Der er mange bløde pasteller i tendenserne i dette forår. Hvad giver vel en bedre fornemmelse for foråret end præcis disse dejlige, lette nuancer?

Sort bord med bræt, pyntepuder, plaid og bøger; alt  er fra Objekt etc. Hvidt bort “Krosser” er fra Haver interiør– Tæppet er i privat eje – fra Marrakech

Stue i rosa kalkmaling

Rosa er en pastelfarve, som vil stadig vil se meget til i interiøret fremover. Til de store vægflader er det smart at vælge en nuance, som er lidt dæmpet, som i denne stue, der er malet med LADY 20054 Silky Pink. Det er en af vores allersmukkeste rosa nuancer! Den matte og levende overflade med LADY Minerals kalkmaling bidrager med en helt særegen varm følelse i rummet – og passer perfekt til forårets farver!

 

Sådan maler du med LADY Minerals kalkmaling

 

Byd foråret indenfor

Noget at det smukkeste, som foråret har at byde på, er måske de blomstrende magnoliatræer! Den fløjlsbløde, delikate blomst har været udgangspunkt for farvevalget og inspiration til stylingen i denne stue.

Mens vi venter på, at foråret kommer ordentligt i gang ude i nature, inviterer vi foråret indenfor i vores hjem med farver og blomster.

Foto og styling: Annette Nordstrøm – Model: Phoebe Sturk

 

Barbro
Barbro

Barbro – Digital Redaktør

Barbro har lang tids erfaring med interiør og farver. Hun arbejder med udviklingen af Jotuns mange farvekort. Via forskelligt samarbejde om design, messer og renoveringsprogrammer skaber hun inspiration til fornyelse af dit hjem.

Naturlige farvekombinationer med nabofarver

Det nye farvekort CANVAS fra Jotun LADY indeholder nye, inspirerende farvetoner og gode tips til, hvordan du kan skabe behagelige…

Tilfør rummet karakter med komplementær-farver

Det nye farvekort fra Jotun LADY – CANVAS – indeholder nye, smukke farvenuancer, der er inspireret af naturen!  Her kan…

Monokrom farveharmoni

Det nye farvekort fra Jotun LADY – CANVAS – indeholder mange flotte, nye farvekombinationer og gode tips til, hvordan du…

Nyt farvekort fra LADY – CANVAS!

Jotun LADY lancerer nyt globalt farvekort til 2024 med titlen CANVAS. Her kan du gå på opdagelse i de forskellige…

Dette er farverne for 2023

Skønt soveværelse med nymalede vægge, der er malet med farven LADY 1520 Cheerful Peach. Planlægger eller drømmer du om at…

Inde

Tidløs og herskabelig elegance hos Ida

Den danske indretningsarkitekt Ida Dalgaard-Thestrup har renoveret et herskabeligt hus fra 1907. Kom ind, og lad dig inspirere af de…