Vores smukkeste farver – nyt farvekort!

Vores smukkeste farver – nyt farvekort!

Dyb blå og lækker! LADY 5455 Industrial Blue har fået plads i vores nye farvekort.

Vi ved at mange af jer elsker farvekortet “Vores smukkeste farver” – og vi håber at I vil sætte pris på de forbedringer vi har lavet i denne sæson. Her kan du lade dig inspirere – og virkelig dykke ned i alle detaljer og tips som du finder i farvekortet!

Våre vakreste farger

Suveræn guide til rigtig farve på væggen

Det kan være overvældende at skulle bare vælge en farve blandt tusindvis af farver.. Og hvordan skal de kombineres? De fleste af os har nok følt behovet for tips og gode råd! Dette farvekort består af et stort udvalg af gode, og trygge farver, som vi garanteret bliver smukke på store vægflader. Farvekortet har et unikt værktøj, som er udviklet til både den professionelle farveekspert, men også for den som ønsker mere hjælp! Lad os hjælpe dig med at finde en god som farve, som fungerer perfekt hjemme hos DIG!

Våre vakreste farger

En af vores aller smukkeste rosatoner, som du nu finder i farvekortet, er LADY Pure Color 2782 Deco Pink. Øverste del af væggen har fået den hvide nuance 1624 Letthet.

Mange nye farver!

Farvekortet “Vores smukkeste farver” skal altid genspejle de aller bedste og mest tidsrigtige LADY farver. Det betyder, at farvekortet forbedres jævnligt med nye farver, og vi giver plads til nye nuancer hvert år. Denne sæson har vi lavet en stor opgradering af farvekortet, da hele 23 nye farver er taget med. Disse er nøje udvalgt af Jotuns farveeksperter. De nye farver på markedet igennem vores trendfarvekort, og har etableret sig som store favoritter!

Våre vakreste farger

Blågrønne favoritter

Grøn er en af de virkelig store favoritter for tiden, og denne gang har vi taget hele ni nye nuancer med i farvekortet. Dette er virkelig gode farver at bruge i hjemmet, som er blevet meget populære. Farverne fungerer perfekt på væggen – og vi danskere elsker simpelthen de blågrønne nuancer.

Våre vakreste farger!
En af vores blågrønne bedstsælgere er LADY Pure Color 6352 Evening Green.

Frisk grøn

Flere av de nye grønne farver svinger i en lidt gylden grøn retning. Fra den dusede pastel 8281 Pale Linden – til den dybe, dejlige 8494 Organic Green – eller hvad med den friske 8493 Green Tea? Valget er dit….!

Våre vakreste farger!

8472 Pale Green – behagelig, frisk og frodig!

Mærkning af farver

Både brug af flere farver i loft og maling med kalkmaling er store tendenser i tiden! Jotun udvider derfor kontinuerligt sortimentet af farver, som kan blandes i LADY Perfection og LADY Minerals. Totalt har vi næsten 80 farver tilgængelig i LADY Minerals! I farvekortet «Vores smukkester farver» er over 40 af disse repræsenteret – og markeret med en lille stjerne. På denne måde er det let at se, hvilke farver i dette kort som også findes i vores kalkmaling.

Alle farverne som er mærket med en lille cirkel, kan blandes i loftmalingen LADY Perfection. Totalt har Jotun over 100 farver som kan blandes i loftmalingen!Våre vakreste farger

Alle disse fire farver er mærket med en cirkel, og kan blandes i loftsmalingen LADY Perfection. Blåis, Dusky Blue og Nordic Breeze er mærket med en stjerne, og derfor kan blandes i LADY Minerals kalkmaling.

 LADY Perfection

LADY Perfection

  • Dækgaranti
  • Stort farveudvalg
  • Smukt og ensartet resultat
  • Enkel at påføre – ingen dryp eller rullesprøjt

 LADY Minerals

LADY Minerals

  • Levende kalkmat overflade
  • Unikt farveudtryk
  • Dækgaranti

Rosa nuancer – også til loftet!

Hvorfor ikke vælge den samme farve til både væg og loft? Se hvor varmt og fint rummet bliver!

Våre vakreste farger

LADY 20047 Blushing Peach er en af de over 100 farver, du kan få blandet i LADY Perfection til loftet!

Der er tre nye rosanuancer i farvekortet – og de fungerer udemærket både på vægge eller i loftet for den mere modige type.

Gyldne og brune nuancer

Vi har taget fem nye gyldne og brune nuancer med i farvekortet – som alle har forskellige egenskaber. Fra den bløde og gyldne camelfarve 10961 Raw Canvas – til den farvestærke 10001 Dijon Yellow, som popper ud og skaber orientalsk stemning. Hvilken stemning vil du have?

Våre vakreste farger

To smukke farver som har fået en plads blandt vores smukkeste farver er LADY 10965 Hipster Brown (forrest) og 10961 Raw Canvas (på køkkenvæggen). Se flere billeder af de sidste brune og gyldne nuancer her.

LADY 10961 Raw Canvas.LADY 10963 Golden Bronze.LADY 10965 Hipster Brown.LADY 10001 Dijon Yellow.LADY 10428 Masala.

Delikate farvekombinationer

Farverne i farvekortet er nøje udvalgt og grupperet, sådan så du enkelt kan finde den passende kombination. Kortet giver dig en god oversigt over nuancer; fra de hvide og lyse nuancer til de mere mørke og kulørte farver. Farveeksperterne har hele tiden fokus på, at farven skal være flot på en stor væg, og at farven skal gøre dit hjem behagelig at være i.
Før du vælger farve, er det smart at vurdere lysforhold og andre elementer i indretningen, som kan have påvirkning på farverne. Vi anbefaler derfor at man altid man får en stor farveprøve eller maler et område på en væg, i det rum du skal male.

Test fargene!

Et godt tip er at male en farveprøve på en væg derhjemme! Så kan du se hvordan farven ser ud i de rigtige omgivelser hjemme hos dig. 

Find farveprøver i Jotun Farvecenter

Samtlige farver i farvekortet «Vores Smukkeste Farver» findes i større farveprøver hos de aller fleste af Jotuns forhandlere! Og hele 62 af disse præsenteres også på ekstra store farveprøver i A3-format. Dette giver dig et ekstra godt udgangspunkt for rigtig farvevalg.

Tips! Bag på alle farveprøverne finder du også anbefalede kombinationsfarver fra vores farvedesignere.

Våre vakreste farger

Se jotun.dk for at finde din nærmeste forhandler.

Find rigtig maling

Når du endelig har valgt den perfekte farvenuance er det på tide at finde det bedste produkt til dit malerarbejde! Uanset om du skal igang med et stort eller lille projekt, så er der nogen egenskaber der er vigtige for den maling, der skal bruges indendørs. Den skal være let at påføre, give en jævn og god dækning, og den må ikke sprøjte for meget – og produktet skal selvfølgelig give dig den farve, som du har valgt. Når du vælger maling fra Jotun kan du være sikker på, at produktet leverer disse nævnte egenskaber. I farvekortet finder du mange tips til, hvilken maling som dækker efter dine behov.

Kunsten i at lave farver

Farvesikkerhed er et nøglelord for alle Jotuns malinger. Bruger du Jotuns produkter blandet på Jotuns blandemaskiner, kan du være helt sikker på at malingsfarven du vælger er den samme, som den du finder i farvekortet.

Vil du vide mere om hvordan vi udvikler vores farver? Ta’ et lille kig på denne film!

Farvekortet finder du hos din nærmeste Jotun forhandler, eller du kan bestille det her.

Held og lykke med farvevalget!

Avatar
Avatar

Silje

Naturlige farvekombinationer med nabofarver

Det nye farvekort CANVAS fra Jotun LADY indeholder nye, inspirerende farvetoner og gode tips til, hvordan du kan skabe behagelige…

Tilfør rummet karakter med komplementær-farver

Det nye farvekort fra Jotun LADY – CANVAS – indeholder nye, smukke farvenuancer, der er inspireret af naturen!  Her kan…

Monokrom farveharmoni

Det nye farvekort fra Jotun LADY – CANVAS – indeholder mange flotte, nye farvekombinationer og gode tips til, hvordan du…

Nyt farvekort fra LADY – CANVAS!

Jotun LADY lancerer nyt globalt farvekort til 2024 med titlen CANVAS. Her kan du gå på opdagelse i de forskellige…

Nye LADY Balance – endnu smukkere og lige så god for indeklimaet!

Hos Jotun tilbyder vi en række interiørmalinger, der passer til forskellige ønsker og behov. Den nye LADY Balance er vores…

Dette er farverne for 2023

Skønt soveværelse med nymalede vægge, der er malet med farven LADY 1520 Cheerful Peach. Planlægger eller drømmer du om at…