NYE, SMUKKE FARVER I LADY KALKMALING

NYE, SMUKKE FARVER I LADY KALKMALING

– Nu fås der mange nye farver i LADY Minerals kalkmaling og LADY Minerals Revive! Farven på billedet er LADY Minerals kalkmaling i den nye farve 1563 Mørk Strandstrand.

Enestående LADY-farger

Når LADY lancerer nye farver og nyt farvekort, er der altid udviklet mange smukke, nye farver til LADY Minerals kalkmaling og vægfornyeren LADY Minerals Revive. Se alle nyhederne her!

Smukke vægge med LADY Minerals 1392 Gul Antikk. Sofaen og bordet er fra Tine K, døren er fra Rabens Saloner, spejlet fra Gubi, lampen fra Casa Shop/Cole & Son og stolen fra Ferm Living. 

Smukke kalkede vægge

LADY Minerals Kalkmaling er hentet i naturen for at skabe rum med smukke, kalkede vægge og et unikt farveudtryk. Væggene får en velfortjent rolle i rummet, og resultatet er både mat, blødt og varmt. Det lidt rustikke, uperfekte og flotte tilfører rummet karakter.

“LADY Minerals Kalkmaling fås nu i mange nye og smukke LADY-farver!”

LADY Minerals 1392 Gul Antikk. Den hvide taburet er fra Paustian, vasen og genstanden i sten er fra Kaja Skytte.

De farver, vi har valgt, er trygge, gode og velkendte nuancer, der ser smukke ud på en væg. Teksturen er tidssvarende mat og danner grundlag for et råt, industrielt og tidløst udtryk. En perfekt kulisse for design og håndværk i keramik og lækre træsorter.

 LADY Minerals

LADY Minerals

  • Levende, kalkmat udseende
  • Unikt farveudtryk
  • Nem at male med
  • Garanti for dækkeevne

Brug din kreativitet!

Det handler om at slippe kreativiteten løs, og her byder LADY Minerals på uanede muligheder! Husk, at det, der er særligt godt ved dette produkt, er, at du har mulighed for at sætte dit helt personlige præg på væggene, da du maler på kryds og tværs og op og ned med pensel.

“Med lange strøg får du en rolig effekt, mens kortere strøg giver et mere intenst udtryk.”

Der er malet med LADY Minerals 1392 Gul Antikk og LADY Pure Color i samme farve i vindueskarmen. Ved at bruge samme farve i både kalkmaling og maling til en glat væg, får du et spændende, men alligevel roligt interiør.

Sådan maler du med kalkmaling

LADY Minerals er let at påføre. Da det er det personlige udtryk, der er i fokus, anbefaler vi dog, at maleteknikken først afprøves på en lille prøveflade. Dermed er du sikker på at finde frem til netop det udtryk, du ønsker på din væg.

Nye farver i LADY Minerals

Vi lancerer hele 16 nye farver i LADY Minerals kalkmaling. Se også hele farveudvalget af kalkmaling på vores nye hjemmeside.

Forandring fryder på ujævne tapeter!

De fleste har et rum, hvor renoveringen synes så tidskrævende, at det hele tiden bliver udsat. Det kan være rum med mønstret glasvæv eller andre ujævne overflader, der nærmest skriger på fornyelse! Mange vil gerne have et mere moderne udtryk, men hvordan får man bugt med det ujævne og gamle glasvæv? Heldigvis findes der effektive produkter, der kan hjælpe dig!

LADY Minerals Revive er en vægfornyer, der forvandler vægge med mønstret glasvæv og andre ujævne underlag til smukke, glatte vægge med et mineralsk udseende. En supergod løsning til dig, der gerne vil fjerne gammelt tapet på en smart måde!

“Nu kan du let male på gammelt tapet – og samtidig udglatte ujævnhederne!”

Du behøver ikke at rive det gamle glasvæv af eller fjerne lister, og her er det tilladt at skabe et personligt, råt og “perfekt uperfekt” look!

 LADY Minerals Revive

LADY Minerals Revive

  • Naturlig, mineralsk vægfornyer
  • Levende overflade med et unikt farveudtryk
  • Tidsrigtig fornyelse
  • Fås i udvalgte LADY-farver

Mange nye farver i LADY Minerals Revive

På vores nye hjemmeside kan du se en komplet oversigt over ALLE de farver, du kan få blandet i LADY Minerals Revive-vægfornyeren! Se alle farverne her:

LADY Minerals Revive fås nu i næsten 50 forskellige farver! Vi deler flere billeder på bloggen med de nye farver senere på efteråret, men tag et kig på disse smukke farver, der blev fotograferet lidt tidligere!

LADY-Minerals-Revive

LADY Minerals Revive 1462 Grå Skifer

LADY Minerals Revive 5490 Serene Blue.

Sejt resultat

LADY Minerals Revive påføres med rulle og udjævnes med en spartel. Resultatet er smukke, mineralske vægge med et unikt farveudtryk og en taktil overflade.

“TIP! Det vigtigste ved det første lag er, at du dækker underlaget godt. Det betyder, at du skal påføre rigeligt. Glat ud, så godt du kan – og vær ikke for optaget af, at resultatet bliver helt perfekt i første omgang! Det jævner du ud, når du påfører næste lag.

Sådan gør du

Hele processen kan klares på et par dage! Da dette er et helt nyt produkt, anbefaler vi, at du læser om det, før du går i gang.

Camilla Skjelberg
Camilla Skjelberg

Camilla Skjelberg – Regional Digital Manager

Camilla har lang erfaring med merkevarebygging og kommunikasjon. I samarbeid med Jotuns fargeeksperter, anerkjente stylister og samarbeidspartnere, deler hun nyheter, trender og inspirerende tips med deg.

Inde

Beroligende farver i smukt samspil

Beroligende farver giver plads til refleksion og samhørighed. Farvepaletten “CHERISH” inspirerer til bløde kombinationer. Billede ovenfor: Væg: LADY Wonderwall 12182…

Inde

Farver med energi og kreativ glæde

Farver med energi! I LADYs farvekort TOGETHER præsenterer vi farvepaletten PLAYFUL, der er både glad, selvsikker og energisk. Billede ovenfor:…

Inde

Nyt farvekort fra LADY – TOGETHER

Jotun LADY lancerer et nyt farvekort til 2022! Farvekortet TOGETHER indeholder tre unikke farvepaletter, der skaber rum, hvor det er…

Inde

Et bad – tre stilarter!

Se, hvordan et badeværelse får tre helt forskellige stilarter, når man vælger forskellige farver! – Her er der malet med…

Inde

Supermatte vægge gør hele forskellen!

Supermatte og smukke vægge: Dette fantastiske soveværelse er malet med den gyldenbrune LADY Pure Color 10963 Golden Bronze. Loftet er malet med…

Inde

Smuk fornyelse af interiøret

Inspiration til smuk fornyelse. Væg: LADY Pure Color 8118 Løvsal, panel: LADY Supreme Finish Superblank 6379 Cityscape, skabsdøre: LADY Supreme Finish Halvblank…