NYT FARVEKORT FRA LADY – FIRE NYE FARVEHISTORIER

NYT FARVEKORT FRA LADY – FIRE NYE FARVEHISTORIER

Vi genopdager tidløse farvenuancer og opdager nye farver i nyt farvekort fra LADY. Farvekortet REDISCOVER omfatter fire farvepaletter til 2021 samt en række nye, smukke farver. Læs alt om de nye farver og paletterne! Farverne på dette billede kan findes længere nede.

NYT FARVEKORT FRA LADY – FIRE NYE FARVEHISTORIER

Det nye farvekort fra LADY har titlen REDISCOVER. Her præsenterer vi en række nye farver kombineret med udvalgte nuancer fra Jotuns righoldige farvearkiv.

Jotuns globale farvechef Lisbeth Larsen og hendes internationale team har endnu en gang vendt blikket fremad og udviklet et nyt globalt farvekort med smukke farver og paletter, der afspejler tidsånden.

LADY Pure Color 4894 Ocean Air.

LADY Pure Color 4894 Ocean Air.

FARVER, DER AFSPEJLER TIDSÅNDEN

Vi er inde i en tid, hvor mange af os overvejer livsstilsændringer, der vil være til gavn for os selv, vores hjem og den verden, vi lever i. Tendenserne har længe peget i retning af et mere bæredygtigt forbrug, og den nye verdenssituation har forstærket denne tendens.

Jotuns globale farvechef, Lisbeth Larsen.

– I usikre tider bliver vores hjem endnu vigtigere, siger Lisbeth Larsen. Vi vil gerne føle os trygge og beskyttede, og med farver kan vi skabe den livgivende atmosfære, vi har brug for. Vores behov kan skifte fra dag til dag og fra rum til rum. Med smukke farver og tidssvarende farvekombinationer skabes et hjem med en gennemført stil, hvor der er plads til både æstetik og hverdagsliv.

Farverne på den luftige blå palet er inspireret af naturens kontraster. Med disse farver bringes en smuk atmosfære af rå natur ind i hjemmet.

Læs alt om paletten her!

LADY 12124 Natural Clay er en af farverne på den rustikke farvepalet. Bordet er malet med LADY Supreme Finish Mat 12124 Natural Clay og væggen med LADY Pure Color i samme farve.

BLØDE NEUTRALE FARVER TIL AFKLARING OG RO

– LADY har mange supersmukke neutrale nuancer i arkivet, så mange at det er næsten umuligt at designe flere, spøger Lisbeth. – Men, fortsætter hun, vi lancerer en helt ny dæmpet brun nuance, Belgian Brown, der passer perfekt sammen med disse neutrale farver – og giver de bløde nuancer en renæssance.

Læs mere om temaet med neutrale farver her!

LADY 10385 Belgian Brown – en farve, der smukt kan kombineres med mange neutrale farver!

LADY Pure Color 1303 Observe – en af vores nye neutrale farver!

DRØMMEAGTIGE PASTELLER

Det sidste af de fire temaer består af en magisk, smuk palet, der gør det muligt at skabe et personligt udtryk i hjemmet. Brug disse farver, hvis du drømmer om et inspirerende hjem med opløftende rum og kreativt spillerum!

Læs alt om paletten her!

NYT FARVEKORT!

Samlet set omfatter det nye farvekort REDISCOVER 29 smukke LADY-farver. Fælles for alle farverne er, at de er nøje udvalgt og tilpasset til brug på store overflader.

Lad de fire paletter guide dig til smukke farvekombinationer og vælg de farver, du bedst kan lide. – Vores hjem er, ligesom livet, hvad vi gør det til. Uanset hvilke farver du vælger, vil et smukt hjem med en gennemført stil altid være en varm og tryg havn, slutter Lisbeth Larsen.

Nyt farvekort fra LADY!  Hovedfarven på forsiden er LADY Pure Color 12120 Desert Pink. Listerne (i forgrunden) er malet med LADY Supreme Finish Mat 12118 Hummus, og væggen foran er malet med LADY Pure Color 12118 Hummus. Vindueskarm: LADY Supreme Finish Halvblank 12120 Desert Pink. Bænk: LADY Supreme Finish Halvblank 20167 Welcoming Red. Loft: LADY Perfection 12120 Desert Pink.

LADY 12118 Hummus.LADY 12120 Desert Pink.LADY 20167 Welcoming Red.

Barbro

Barbro – Digital Redaktør

Barbro har lang fartstid innen interiør og farger. Hun jobber med utvikling av Jotuns mange fargekart. Gjennom ulike designsamarbeid, messer og oppussingsprogrammer, skaper hun inspirasjon til fornyelse av ditt hjem.

Luftige blå nuancer og tidløse kontraster

Himmel og hav, hvor vi dog elsker luftige blå nuancer! Væggen er malet med LADY Pure Color 5503 Natural Blue…

Bløde, neutrale farver i sanselig harmoni

Skab smuk harmoni ved at kombinere forskellige neutrale farver. Væggen i forgrunden har farven LADY Pure Color 1276 Soft  og…

Hyggelig atmosfære med varme og rustikke farver

Med en samlende og social palet af varme, rustikke farver får du et interiør med en jordnær og hyggelig atmosfære….

Morgenmad på sengen

Nyd morgenmaden i påsken! Den lyse, grålig-gule farve danner den perfekte ramme om en stille morgenstund – LADY Wonderwall 11173…

Forårets skønhed med en rosa stue

Dagene er blevet længere, og vi nyder lyset, der er tilbage efter vinter og mørke. Det giver dig måske den…

Her er farverne der gælder i foråret 2020!

Gyldne muligheder – forår 2020 Nyt år og nye muligheder! Måske har du planer om at male med nye farver…

Go to top