NYT FARVEKORT FRA LADY – FIRE NYE FARVEHISTORIER

NYT FARVEKORT FRA LADY – FIRE NYE FARVEHISTORIER

Vi genopdager tidløse farvenuancer og opdager nye farver i nyt farvekort fra LADY. Farvekortet REDISCOVER omfatter fire farvepaletter til 2021 samt en række nye, smukke farver. Læs alt om de nye farver og paletterne! Farverne på dette billede kan findes længere nede.

NYT FARVEKORT FRA LADY – FIRE NYE FARVEHISTORIER

Det nye farvekort fra LADY har titlen REDISCOVER. Her præsenterer vi en række nye farver kombineret med udvalgte nuancer fra Jotuns righoldige farvearkiv.

Jotuns globale farvechef Lisbeth Larsen og hendes internationale team har endnu en gang vendt blikket fremad og udviklet et nyt globalt farvekort med smukke farver og paletter, der afspejler tidsånden.

LADY Pure Color 4894 Ocean Air.

LADY Pure Color 4894 Ocean Air.

FARVER, DER AFSPEJLER TIDSÅNDEN

Vi er inde i en tid, hvor mange af os overvejer livsstilsændringer, der vil være til gavn for os selv, vores hjem og den verden, vi lever i. Tendenserne har længe peget i retning af et mere bæredygtigt forbrug, og den nye verdenssituation har forstærket denne tendens.

Jotuns globale farvechef, Lisbeth Larsen.

– I usikre tider bliver vores hjem endnu vigtigere, siger Lisbeth Larsen. Vi vil gerne føle os trygge og beskyttede, og med farver kan vi skabe den livgivende atmosfære, vi har brug for. Vores behov kan skifte fra dag til dag og fra rum til rum. Med smukke farver og tidssvarende farvekombinationer skabes et hjem med en gennemført stil, hvor der er plads til både æstetik og hverdagsliv.

Farverne på den luftige blå palet er inspireret af naturens kontraster. Med disse farver bringes en smuk atmosfære af rå natur ind i hjemmet.

Læs alt om paletten her!

LADY 12124 Natural Clay er en af farverne på den rustikke farvepalet. Bordet er malet med LADY Supreme Finish Mat 12124 Natural Clay og væggen med LADY Pure Color i samme farve.

BLØDE NEUTRALE FARVER TIL AFKLARING OG RO

– LADY har mange supersmukke neutrale nuancer i arkivet, så mange at det er næsten umuligt at designe flere, spøger Lisbeth. – Men, fortsætter hun, vi lancerer en helt ny dæmpet brun nuance, Belgian Brown, der passer perfekt sammen med disse neutrale farver – og giver de bløde nuancer en renæssance.

Læs mere om temaet med neutrale farver her!

LADY 10385 Belgian Brown – en farve, der smukt kan kombineres med mange neutrale farver!

LADY Pure Color 1303 Observe – en af vores nye neutrale farver!

DRØMMEAGTIGE PASTELLER

Det sidste af de fire temaer består af en magisk, smuk palet, der gør det muligt at skabe et personligt udtryk i hjemmet. Brug disse farver, hvis du drømmer om et inspirerende hjem med opløftende rum og kreativt spillerum!

Læs alt om paletten her!

NYT FARVEKORT!

Samlet set omfatter det nye farvekort REDISCOVER 29 smukke LADY-farver. Fælles for alle farverne er, at de er nøje udvalgt og tilpasset til brug på store overflader.

Lad de fire paletter guide dig til smukke farvekombinationer og vælg de farver, du bedst kan lide. – Vores hjem er, ligesom livet, hvad vi gør det til. Uanset hvilke farver du vælger, vil et smukt hjem med en gennemført stil altid være en varm og tryg havn, slutter Lisbeth Larsen.

Nyt farvekort fra LADY!  Hovedfarven på forsiden er LADY Pure Color 12120 Desert Pink. Listerne (i forgrunden) er malet med LADY Supreme Finish Mat 12118 Hummus, og væggen foran er malet med LADY Pure Color 12118 Hummus. Vindueskarm: LADY Supreme Finish Halvblank 12120 Desert Pink. Bænk: LADY Supreme Finish Halvblank 20167 Welcoming Red. Loft: LADY Perfection 12120 Desert Pink.

LADY 12118 Hummus.LADY 12120 Desert Pink.LADY 20167 Welcoming Red.

Barbro
Barbro

Barbro – Digital Redaktør

Barbro har lang tids erfaring med interiør og farver. Hun arbejder med udviklingen af Jotuns mange farvekort. Via forskelligt samarbejde om design, messer og renoveringsprogrammer skaber hun inspiration til fornyelse af dit hjem.

Naturlige farvekombinationer med nabofarver

Det nye farvekort CANVAS fra Jotun LADY indeholder nye, inspirerende farvetoner og gode tips til, hvordan du kan skabe behagelige…

Tilfør rummet karakter med komplementær-farver

Det nye farvekort fra Jotun LADY – CANVAS – indeholder nye, smukke farvenuancer, der er inspireret af naturen!  Her kan…

Monokrom farveharmoni

Det nye farvekort fra Jotun LADY – CANVAS – indeholder mange flotte, nye farvekombinationer og gode tips til, hvordan du…

Nyt farvekort fra LADY – CANVAS!

Jotun LADY lancerer nyt globalt farvekort til 2024 med titlen CANVAS. Her kan du gå på opdagelse i de forskellige…

Dette er farverne for 2023

Skønt soveværelse med nymalede vægge, der er malet med farven LADY 1520 Cheerful Peach. Planlægger eller drømmer du om at…

Inde

Tidløs og herskabelig elegance hos Ida

Den danske indretningsarkitekt Ida Dalgaard-Thestrup har renoveret et herskabeligt hus fra 1907. Kom ind, og lad dig inspirere af de…