Supermatte vægge gør hele forskellen!

Supermatte vægge gør hele forskellen!

Supermatte og smukke vægge: Dette fantastiske soveværelse er malet med den gyldenbrune LADY Pure Color 10963 Golden Bronze. Loftet er malet med LADY Perfection 1024 Tidløs. Betonvæggen i venstre side er ubehandlet. 

Nyt farvekort og nye farvekombinationer

LADY REDISCOVER præsenterer helt nye farver kombineret med specielt udvalgte farvenuancer, der længe har været med os. – Denne klassiske nordiske farvepalet er en af de fire farvehistorier, og dæmpede blå nuancer går aldrig af mode! Takket være inspirationen fra naturens kontraster fylder paletten alle sanser! Læs mere her. 

LADY 5503 Natural Blue_LADY Perfection 1024 Tidløs

Væggen er malet med LADY Pure Color 5503 Natural Blue. Loftet er malet med LADY Perfection 1024 Tidløs.

LADY Pure Color

LADY Pure Color

 • Supermat, eksklusivt udseende
 • Unik farveoplevelse
 • Slidstærk
 • Garanti for dækkeevne

Unik farveoplevelse

Når først farven er valgt, er det rart at arbejde med en maling, der har gode påføringsegenskaber. Det er afgørende for at få et flot resultat. Med sin supermatte overflade har LADY Pure Color et næsten stofligt udtryk, der virkelig lader farvernes ægthed komme til sin ret. Det giver en eksklusiv oplevelse af farven! – Og vi går selvfølgelig op i, at væggene forbliver pæne i lang tid. LADY Pure Color har en slidstærk overflade, hvilket betyder, at man kan slappe af og have det rart i rummet. Kombinationen af en slidstærk overflade, gode påføringsegenskaber og et smukt look gør LADY Pure Color til en unik vægmaling.

Dit interiør vil få et eksklusivt udseende og rummet en helt særlig atmosfære.

LADY 8469 Green Leaf

Væggen er malet med LADY Pure Color 8469 Green Leaf. En farve, som mange genkender fra tidligere. Dette er en grøn mellemtone til alle, der gerne vil have en grøn farve med en fin dybde.

 LADY Pure Color

LADY Pure Color

 • Supermat, eksklusivt udseende
 • Unik farveoplevelse
 • Slidstærk
 • Garanti for dækkeevne

Ingen reflekser

Hvis man vælger kulørstærke farver, bliver de endnu smukkere, når man maler med en supermat maling. Med supermatte vægge, skaber lyset ikke reflekser på væggen, og derfor er denne maling utrolig velegnet til rum med for eksempel store vinduer og meget sidelys. Væggen fremtræder helt mat fra alle vinkler, og farveoplevelsen forbliver smuk hele dagen lige fra morgen til aften!

Billedet nedenfor er hentet fra farvetemaet med dybe røde og brune nuancer og rustikke terrakottanuancer. – Dette er en palet til de kreative og eventyrlystne, og farver, der vil skabe et varmt og inspirerende hjem.

jotun-lady_12124-natural-clay

Varm atmosfære med jordfarvede toner. Væggen er malet med ADY Pure Color 12124 Natural Clay

Hvis man er glad for dybe, kulørstærke farver, vil LADY Pure Colors smukke overflade tilføre rummet en følelse af ro og et behageligt udtryk.

jotun-lady_10246-velvet

Dette fantastiske rum er malet med den dæmpede gule tone LADY Pure Color 10246 Velvet.

jotun-lady_12120-desert-pink_20167-welcoming-red

Væggen er malet med LADY Pure Color 12120 Desert Pink. Listerne er malet med LADY Supreme Finish mat 12120 Desert Pink. Bænken er malet med LADY Supreme Finish halvblank 20167 Welcoming Red. Loftet er malet med LADY Perfection 12120 Desert Pink.

 LADY Pure Color

LADY Pure Color

 • Supermat, eksklusivt udseende
 • Unik farveoplevelse
 • Slidstærk
 • Garanti for dækkeevne
Camilla Skjelberg
Camilla Skjelberg

Camilla Skjelberg – Regional Digital Manager

Camilla har lang erfaring med merkevarebygging og kommunikasjon. I samarbeid med Jotuns fargeeksperter, anerkjente stylister og samarbeidspartnere, deler hun nyheter, trender og inspirerende tips med deg.

Inde

Beroligende farver i smukt samspil

Beroligende farver giver plads til refleksion og samhørighed. Farvepaletten “CHERISH” inspirerer til bløde kombinationer. Billede ovenfor: Væg: LADY Wonderwall 12182…

Inde

Farver med energi og kreativ glæde

Farver med energi! I LADYs farvekort TOGETHER præsenterer vi farvepaletten PLAYFUL, der er både glad, selvsikker og energisk. Billede ovenfor:…

Inde

Nyt farvekort fra LADY – TOGETHER

Jotun LADY lancerer et nyt farvekort til 2022! Farvekortet TOGETHER indeholder tre unikke farvepaletter, der skaber rum, hvor det er…

Inde

Et bad – tre stilarter!

Se, hvordan et badeværelse får tre helt forskellige stilarter, når man vælger forskellige farver! – Her er der malet med…

Inde

Smuk fornyelse af interiøret

Inspiration til smuk fornyelse. Væg: LADY Pure Color 8118 Løvsal, panel: LADY Supreme Finish Superblank 6379 Cityscape, skabsdøre: LADY Supreme Finish Halvblank…

Inde

NYE, SMUKKE FARVER I LADY KALKMALING

– Nu fås der mange nye farver i LADY Minerals kalkmaling og LADY Minerals Revive! Farven på billedet er LADY…