Nye LADY Balance – endnu smukkere og lige så god for indeklimaet!

Nye LADY Balance – endnu smukkere og lige så god for indeklimaet!

Hos Jotun tilbyder vi en række interiørmalinger, der passer til forskellige ønsker og behov. Den nye LADY Balance er vores allerbedste maling til dig, der gerne vil have et godt indeklima – kombineret med smukke, matte vægge! På billedet ovenfor vises den dæmpede grønne nuance 7038 Dusk Green og den smukke, lyse beige nuance 1931 Kokos.

Når matte, smukke vægge og godt indeklima kombineres

De fleste af os ved, hvor vigtigt et godt indeklima er – især nu i de mørke vintermåneder, hvor vi tilbringer ekstra meget tid inden for husets fire vægge. Lige siden lanceringen i 2014 har LADY Balance været det foretrukne valg for alle, der gerne vil have et godt indeklima og høj luftkvalitet. Med lanceringen af den nye LADY Balance tilbyder vi et produkt, der er lige så godt for indeklimaet som tidligere – men giver dig et endnu smukkere og mattere resultat!

LADY 1520 Cheerful Peach

I en travl hverdag, hvor hjemmet er vores anker, er det godt at vide, at den maling, du vælger, både kan være smuk og dokumenteret god for indeklimaet. Den nye LADY Balance lugter minimalt – hvilket gør den til et naturligt valg i soveværelset. Dette smukke soveværelse er malet med farven 1520 Cheerful Peach fra temaet Serene Presence i vores nyeste farvekort STORIES.

 LADY Balance

LADY Balance

Smuk, mat og god for indeklimaet
 • Mat, smukt udseende​
 • Dokumenteret god for indeklimaet​
 • Lugter minimalt
 • Garanti for dækkeevne

Hvorfor er det vigtigt med et godt indeklima?

Et godt indeklima er afgørende for vores sundhed, trivsel og indlæringsevne. Hvis indeklimaet er dårligt i lang tid, kan det faktisk medføre nedsat livskvalitet. Høj luftkvalitet i hjemmet er især vigtigt det for alle, der lider af astma, allergi eller overfølsomhed overfor stærke lugte. Den nye LADY Balance lugter kun lidt og har ingen skadelig emission, så her kan du sagtens male rummet og flytte ind samme dag – helt uden at blive overvældet af en stærk lugt af maling.

Jotun LADY 20186 Lavender Touch

Med den nye LADY Balance får du ikke kun smukke, forårsagtige farvetoner, men kan også vide dig helt tryg ved, at produktet er et godt valg for indeklimaet og dit helbred. Væggen ovenfor og nedenfor er malet med den grålige lavendelfarvede tone 20186 Lavender Touch, som tilfører rummet et lidt svalt og køligt udtryk.

Hvis indeklimaet er dårligt i lang tid, kan det faktisk medføre nedsat livskvalitet.

JOtun LADY 20186 Lavender Touch

Mal trygt i børneværelset med LADY Balance

Børn vokser og udvikler sig hurtigt – og ved hjælp af hurtige og smarte maletricks kan børneværelset vokse med barnet. Den nye LADY Balance er en vandfortyndet akrylmaling med et ekstra grundigt renset bindemiddel. Det gør malingen til det naturlige valg for dig, der skal bruge foråret på at forny børneværelset.

LADY 12083 DEVINE

Den nye LADY Balances formel sikrer nem påføring og bedre slidstyrke – helt perfekt til børneværelset. Dette lyse og rare værelse er malet med farven LADY 12083 Devine.

Tips: Et børneværelse er ofte forholdsvist lille, og når væggene males med en smuk farve, kræves der ikke særlig meget interiør, før det er færdigindrettet.

LADY Balance er så at sige lugtfri. Det skyldes, at produktet indeholder minimalt med stoffer, der fordamper. Når du maler med LADY Balance, undgår du derfor en ubehagelig og stærk lugt af maling – både under og efter påføring.

 LADY Balance

LADY Balance

Smuk, mat og god for indeklimaet
 • Mat, smukt udseende​
 • Dokumenteret god for indeklimaet​
 • Lugter minimalt
 • Garanti for dækkeevne

LADY Balance fås i alle de smukke LADY-farver

Sammen med harmoniske farvenuancer fra det nye LADY-farvekort STORIES kan du skabe smukke rum, hvor der er rart at være. Den nye LADY Balances formel, som sikrer et mat farveudtryk, får rummet til at fremstå roligere og blødere – og lader de naturlige, harmoniske nuancer spille hovedrollen.

Jotun LADY 7038 Dusk Green

En mat overflade vil fremhæve farverne på en helt speciel måde – og farverne vil opleves som både blødere og mere afbalancerede. Væggen ovenfor er malet med farven 7038 Dusk Green.

LADY 8087 Vårluft

Du genkender måske rummet ovenfor fra forsiden af vores nye farvekort – og farven 8087 Vårluft – en frisk, gylden, grøn tone fuld af liv og energi. Den vil fylde rummet med forårsagtige og syrlige gulgrønne stråler.

 LADY Balance

LADY Balance

Smuk, mat og god for indeklimaet
 • Mat, smukt udseende​
 • Dokumenteret god for indeklimaet​
 • Lugter minimalt
 • Garanti for dækkeevne

LADY Balance er godkendt af Eurofins Indoors Air Comfort Gold. Denne standard dækker alle europæiske mærkers emissionskrav i et og samme mærke. Udover at være godkendt af Eurofins er produktet også svanemærket.

Husk også, at Jotun Farvetryghed betyder, at alle farver fra Jotun er udviklet med opskrifter, der er specielt tilpasset Jotuns produkter. Farveopskrifterne er også tilpasset den nye LADY Balance, og du kan derfor være helt sikker på, at den farve, LADYs farveprøver har hos din forhandler, vil være den samme farve, som du får på dine nymalede vægge derhjemme.

Camilla Skjelberg
Camilla Skjelberg

Camilla Skjelberg – Regional Digital Marketing Manager Scandinavia

Camilla har stor erfaring med branding og kommunikation. I samarbejde med Jotuns farveeksperter, anerkendte stylister og samarbejdspartnere deler hun nyheder, tendenser og inspirerende tips med dig.

Nyt farvekort fra LADY – CANVAS!

Jotun LADY lancerer nyt globalt farvekort til 2024 med titlen CANVAS. Her kan du gå på opdagelse i de forskellige…

Dette er farverne for 2023

Skønt soveværelse med nymalede vægge, der er malet med farven LADY 1520 Cheerful Peach. Planlægger eller drømmer du om at…