Nyt farvekort fra LADY — STORIES

Nyt farvekort fra LADY — STORIES

LADY lancerer nyt globalt farvekort til 2023! Farvekortet med navnet STORIES indeholder tre inspirerende farvepaletter, der bidrager til at skabe personlige rum med unikke atmosfærer. Gå på opdagelse i vores farvehistorier her.

Tiden er inde til nye valg, og de bedste farvevalg gøres, når du følger dit hjerte

Nyt farvekort fra LADY med kreative og jordnære farvepaletter

“Farver har en iboende kraft til at udtrykke vores værdier og skabe gode rammer for vores liv.” Det siger Lisbeth Larsen, global farvechef hos Jotun. Sammen med Jotuns internationale farveteam har hun atter engang udviklet et inspirerende farvekort med paletter og farvenuancer, der afspejler den tid, vi lever i.

“For mange er tiden inde til refleksion, og vi gør os tanker om, hvad vi værdsætter mest. Farver kan være en god måde at udtrykke disse værdier på og samtidig minde os om dem i hverdagen,” siger Lisbeth Larsen.

Tre smukke farvehistorier — og mange nye farver

De farver, vi omgiver os med, betyder mere end nogensinde – både hvad de fortæller om os, og hvordan de beriger stemningen i hjemmet. Det nye farvekort fra LADY består af tre smukke og unikke farvepaletter, der designet til at skabe nye historier i vores hjem: SERENE PRESENCE, NATURALLY GROUNDED og CURATED LIVING.

“Glæd dig over tidløse nuancer og nye farver, der skaber positive atmosfærer og kreative stemninger. Sammen skaber farverne noget helt unikt — et nyt kapitel og nye omgivelser, som du og dine nærmeste kan trives i og glæde jer over i lang tid,” siger Lisbeth Larsen.

Vegg malt med LADY 1520 Cheerful Peach

Skab en inspirerende og afslappet atmosfære med farverne fra den nye palet SERENE PRESENCE. Væggen er malet med LADY Pure Color i 1520 Cheerful Peach, skrivebordet er malet med LADY Supreme Finish Pure Matt 2489 Bella, loftet er malet med LADY Perfection 1520 Cheerful Peach. Skulptur fra Vitra, lampe fra Julie B. Strange, tæppe fra KUSINER Carpets, stol fra BONNI BONNE

 LADY Pure Color

LADY Pure Color

 • Supermat, eksklusivt udseende
 • Unik farveoplevelse
 • Slidstærk
 • Garanti for dækkeevne

 LADY Supreme Finish

LADY Supreme Finish

 • Suveræn finish – også på døre og lister
 • Ekstremt slidstærk
 • Suveræn sammenflydning
 • Mat, silkemat, halvblank, superblank

 LADY Perfection

LADY Perfection

 • Nem at male med – sprøjter og drypper ikke
 • Smukt og ensartet resultat
 • Stort farveudvalg
 • Garanti for dækkeevne

På det seneste har hjemmets rolle, og hvad vi forventer af det, ændret sig. Fra at være det sted, vi vendte tilbage til for samle nye kræfter, er hjemmet blevet et sted, hvor vi arbejder, leger, slapper af og er sammen. Vores nye globale farvekort afspejler dette ved at opfordre alle til at lade hjemmet udtrykke det, der betyder mest for dem. Til at vælge de farver, der inspirerer dem, uanset hvad et rum skal bruges til. Til at træde et skridt tilbage og følge hjertet.

Bord malt i LADY 2489 BELLA

 

Paletten SERENE PRESENCE byder på bløde pasteller i skønt samspil med friske og glødende lysglimt. Orange toner overrasker altid med en god dosis dejlig, positiv energi. Bordet er malet med LADY Supreme Finish Pure Matt 2489 BELLA.

Kreative og unikke farvekombinationer

Farvekortet introducerer en række nye farver i smukt samspil med udvalgte nuancer fra Jotuns righoldige farvearkiv. Hver palet har en unik stemning og vil hjælpe dig med at finde farver, der passer til din personlige smag.

Vegg malt med LADY 10430 Dempet Savanne

Moderne neutrale farver bidrager til at skabe et sofistikeret udtryk. Væggen er malet med LADY Pure Color 10430 DEMPET SAVANNE fra den smukke farvepalet CURATED LIVING. Kunstplakat fra Hein Studio, lampe fra Elias/Elias, vase fra dbkd og stol fra Lokaal Objects.

Farverne i hver palet beriger hinanden og kan bruges til at skabe gode og unikke farvekombinationer til dit hjem. Du kan også udvælge dine egne favoritter og kombinere farverne på tværs af paletterne.

Læs mere om SERENE PRESENCE – dæmpede pasteller og helende grønne toner

Læs mere om NATURALLY GROUNDED — varme jordfarver møder solens bløde toner

Læs mere om CURATED LIVING — sofistikerede røde farver og blå accentfarver

Soverom malt med LADY 8193 Urtehage

Lad dig inspirere af de friske og frodige grønne toner i den jordnære palet NATURALLY GROUNDED. Her er væggen malet med LADY Minerals 8183 URTEHAGE, og bordet er malet med LADY Supreme Finish Silkemat 8183 URTEHAGE. Lampe fra Ingo Maurer, vægudsmykning fra Bettina Nelson, stol fra Massproductions.

 LADY Supreme Finish

LADY Supreme Finish

 • Suveræn finish – også på døre og lister
 • Ekstremt slidstærk
 • Suveræn sammenflydning
 • Mat, silkemat, halvblank, superblank

 LADY Minerals Kalkmaling

LADY Minerals Kalkmaling

 • Levende, kalkmat udseende
 • Unikt farveudtryk
 • Nem at male med
 • Garanti for dækkeevne

Gang malt med LADY 8575 Natural Green

Brug nye, jordnære farvekombinationer til at forvandle dit hjem til en rolig oase. Væggen er malet med LADY Pure Color 8575 NATURAL GREEN fra paletten NATURALLY GROUNDED. Tæppet er fra KUSINER Carpets, og bænken er fra Spacon & x.

Skab et smukt udtryk, der holder

Vælg smukke farver, der holder, med LADYs farvepaletter og vores mest holdbare malinger LADY Pure Color, LADY Supreme Finish og LADY Wonderwall. Kombinationen af smukke, afstemte farvepaletter og kvalitetsmalinger fra LADY gør det let at forny hjemmet og passe på det, du har.

LADY 5530 Collected Blue fra fargekartet STORIES

Farvepaletten CURATED LIVING byder på sofistikerede røde toner, moderne neutrale farver og elegante blå accentfarver. Væggen er malet med LADY Pure Color 5530 COLLECTED BLUE. Dør, panel og lister er malet med LADY Supreme Finish Halvblank 0486 SILKE.

 Stol fra Elias/Elias, lampe fra & Tradition, bord fra Paustian og buste fra Green Square Antique.

Sikkert valg med LADYs farver

Jotun har et stort farveteknisk laboratorium, der forvandler vores kreative farvekoncepter til unikke farveopskrifter. Det betyder at hver farve får sin egen unikke opskrift, der er tilpasset Jotuns produkter.

Dermed kan du være helt sikker på, at farven, der blandes til dig i en LADY-maling, svarer til farveprøverne på farvekortet, afslutter Lisbeth Larsen.

Læs mere om farvepaletten SERENE PRESENCE

Læs mere om farvepaletten NATURALLY GROUNDED

Læs mere om farvepaletten CURATED LIVING

Styling: Kråkvik/DÓrazio

Foto: Line Klein

Det nye farvekort er på vej ud i butikkerne – og farverne fås hos vores forhandlere fra uge 35.

Camilla Skjelberg
Camilla Skjelberg

Camilla Skjelberg – Regional Digital Marketing Manager Scandinavia

Camilla har stor erfaring med branding og kommunikation. I samarbejde med Jotuns farveeksperter, anerkendte stylister og samarbejdspartnere deler hun nyheder, tendenser og inspirerende tips med dig.

Naturlige farvekombinationer med nabofarver

Det nye farvekort CANVAS fra Jotun LADY indeholder nye, inspirerende farvetoner og gode tips til, hvordan du kan skabe behagelige…

Monokrom farveharmoni

Det nye farvekort fra Jotun LADY – CANVAS – indeholder mange flotte, nye farvekombinationer og gode tips til, hvordan du…

Nyt farvekort fra LADY – CANVAS!

Jotun LADY lancerer nyt globalt farvekort til 2024 med titlen CANVAS. Her kan du gå på opdagelse i de forskellige…

Inde

Tidløs og herskabelig elegance hos Ida

Den danske indretningsarkitekt Ida Dalgaard-Thestrup har renoveret et herskabeligt hus fra 1907. Kom ind, og lad dig inspirere af de…

NATURALLY GROUNDED – Frodig farveharmoni

Rustikke og jordnære farveharmonier er i fokus i farvehistorien NATURALLY GROUNDED fra LADYs nye farvekort STORIES. Gå på opdagelse i…

SERENE PRESENCE – Dæmpede pasteller

Det nye farvekort STORIES indeholder tre nye farvepaletter til 2023 og mange nye, smukke farver. I paletten SERENE PRESENCE bliver…