SERENE PRESENCE – Dæmpede pasteller

SERENE PRESENCE – Dæmpede pasteller

Det nye farvekort STORIES indeholder tre nye farvepaletter til 2023 og mange nye, smukke farver. I paletten SERENE PRESENCE bliver vi mødt af bløde, optimistiske farver, der føles som om, de omslutter os.

Farver på billedet ovenfor: Væggen er malet med LADY Pure Color i 1520 Cheerful Peach, skrivebordet er malet med LADY Supreme Finish Pure Matt 2489 Bella, loftet er malet med LADY Perfection 1520 Cheerful Peach. Skulptur fra Vitra, lampe fra Julie B. Strange, tæppe fra KUSINER Carpets, stol fra BONNI BONNE

Vi påvirkes af de farver, vi omgiver os med – sommetider uden selv at være klar over det. Beroligende farver, bløde pasteller og forårsagtige grønne toner kan skabe en frisk atmosfære, som klarer hjernen og styrker koncentrationen.

SERENE PRESENCE – Dæmpede farver til et liv i balance

I SERENE PRESENCE, der er den første farvehistorie fra det nye LADY-farvekort STORIES, lader vi os inspirere af en blød og helende minimalisme, der giver et afslappet farveudtryk i hjemmet. Det er paletten til dig, der dyrker det ryddelige og rene.

Jotuns dygtige farveteam under ledelse af vores globale farvechef Lisbeth Larsen har sammensat en palet af bløde, blide og meditative farver – der dog stadig kan tilføre et rum karakter og et personligt præg. Den naturlige sammensætning af bløde toner i pastel, kølige lavendelnuancer og friske grønne farver giver en behagelig atmosfære, der skaber øget velvære i hverdagen.

Pasteller fra fargepaletten SERENE PRESENCE

SERENE PRESENCE, der er den første farvehistorie fra farvekortet STORIES, byder på dæmpede toner i pastel, friske grønne farver og strejf af gyldne og varme orange toner.

Hjemmet skal være et sted, hvor man kan lade batterierne op. Et sted, hvor man kan lade roen falde på sig, og hvor tiden kan stå stille. Farver har stor betydning for, hvordan vi opfatter et rum – de sætter stemningen og bringer os glæde.

Vegg malt med LADY 8087 Vårluft

Væggen er malet med LADY Pure Color 8087 VÅRLUFT. Det er en frisk og venlig grøn tone, der er med til at give et rum et køligt udtryk. Kombiner gerne med planter og andre elementer fra naturen for at skabe din oase.

Sanselige rum med karakter

De bløde og pastelfarvede toner i SERENE PRESENCE suppleres af varme orange toner, som på deres unikke måde vil vække os og inspirere til socialt samvær og kreative stunder. Paletten er rolig og behagelig med afstemte farver, men indeholder også gyldne lysglimt, såsom den smukke LADY 2489 BELLA, der giver ny energi.

Bord malt i LADY 2489 BELLA

Orange farvetoner er imødekommende og inkluderende – og de overrasker altid med en god dosis dejlig, positiv energi. Bordet er malet med LADY Supreme Finish Pure Matt 2489 BELLA.

 LADY Supreme Finish

LADY Supreme Finish

 • Suveræn finish – også på døre og lister
 • Ekstremt slidstærk
 • Suveræn sammenflydning
 • Mat, silkemat, halvblank, superblank

Åbne rum, der er fulde af lys og planter, giver en luftig og rig atmosfære, hvor tiden kan stå stille. Beroligende, blide og meditative – sådanne omgivelser gør, at vi giver slip på hverdagens udfordringer og sætter os selv i fokus.

 

Spisestue malt i 7038 DUSK GREEN

Det er godt at leve i grønne rum! Farven bringer naturen ind og får os til at sænke skuldrene og oplade batterierne. Væggen er malet med LADY Pure Color 7038 DUSK GREEN, der er en frodig grøn tone, som passer til både små og store rum. Loftet er malet med LADY Perfection 7038 DUSK GREEN, hvilket giver et helhedsudtryk uden lister. Skabet og stigen er malet med LADY Supreme Finish Pure Matt 7038 DUSK GREEN.

 Blå vase fra Sakura Copenhagen, bord fra Karakter Copenhagen, brun stol fra Klassik og grå stol fra Frama.

 LADY Pure Color

LADY Pure Color

 • Supermat, eksklusivt udseende
 • Unik farveoplevelse
 • Slidstærk
 • Garanti for dækkeevne

 LADY Supreme Finish

LADY Supreme Finish

 • Suveræn finish – også på døre og lister
 • Ekstremt slidstærk
 • Suveræn sammenflydning
 • Mat, silkemat, halvblank, superblank

 LADY Perfection

LADY Perfection

 • Nem at male med – sprøjter og drypper ikke
 • Smukt og ensartet resultat
 • Stort farveudvalg
 • Garanti for dækkeevne

Stue malt i 20186 LAVENDER TOUCH

Drømmeagtige toner i pastel! Her er væggen malet med LADY Pure Color 20186 LAVENDER TOUCH, der er en grålig lavendelfarvet tone, som giver et svalt og køligt look. Kunstplakat fra Hein Studio, skulptur fra Inger Odgaard, tæppe fra KUSINER Carpets og stol fra Vitra.

De smukke pastelfarvede toner i SERENE PRESENCE får en ekstra dimension, når du maler med LADY Pure Color. Dermed sikrer du dig, at væggene får et supermat og eksklusivt look. Unik farvegengivelse understreger et sanseligt udtryk.

 LADY Pure Color

LADY Pure Color

 • Supermat, eksklusivt udseende
 • Unik farveoplevelse
 • Slidstærk
 • Garanti for dækkeevne

Smukke og personlige farvekombinationer

Farverne i paletten kan kombineres, så du kan skabe dit eget unikke farveudtryk. Behagelige grønne toner, såsom 8087 VÅRLUFT, bidrager til en skøn og afslappende stemning, mens de bløde lavendelfarvede toner, såsom 20186 LAVENDER TOUCH, kan skabe ro og give os plads til at vende blikket indad.

Kombinationsmulighederne er mange, og hvor kontrastrig farvesammensætningen skal være afgøres af, hvilke farver du vælger at sammensætte. Alle vores farver udvikles med unikke opskrifter, der er tilpasset Jotuns produkter. Du kan derfor være sikker på, at den farve, du har valgt, er den farve, du får, når du vælger Jotuns produkter.

Læs mere om farvekortet STORIES

Læs mere om farvepaletten NATURALLY GROUNDED

Læs mere om farvepaletten CURATED LIVING

Styling: Kråkvik/DÓrazio

Foto: Line Klein

Det nye farvekort er på vej ud i butikkerne – og farverne fås hos vores forhandlere fra uge 35.

Camilla Skjelberg
Camilla Skjelberg

Camilla Skjelberg – Regional Digital Marketing Manager Scandinavia

Camilla har stor erfaring med branding og kommunikation. I samarbejde med Jotuns farveeksperter, anerkendte stylister og samarbejdspartnere deler hun nyheder, tendenser og inspirerende tips med dig.

Naturlige farvekombinationer med nabofarver

Det nye farvekort CANVAS fra Jotun LADY indeholder nye, inspirerende farvetoner og gode tips til, hvordan du kan skabe behagelige…

Monokrom farveharmoni

Det nye farvekort fra Jotun LADY – CANVAS – indeholder mange flotte, nye farvekombinationer og gode tips til, hvordan du…

Nyt farvekort fra LADY – CANVAS!

Jotun LADY lancerer nyt globalt farvekort til 2024 med titlen CANVAS. Her kan du gå på opdagelse i de forskellige…

Inde

Tidløs og herskabelig elegance hos Ida

Den danske indretningsarkitekt Ida Dalgaard-Thestrup har renoveret et herskabeligt hus fra 1907. Kom ind, og lad dig inspirere af de…

Nyt farvekort fra LADY — STORIES

LADY lancerer nyt globalt farvekort til 2023! Farvekortet med navnet STORIES indeholder tre inspirerende farvepaletter, der bidrager til at skabe…

NATURALLY GROUNDED – Frodig farveharmoni

Rustikke og jordnære farveharmonier er i fokus i farvehistorien NATURALLY GROUNDED fra LADYs nye farvekort STORIES. Gå på opdagelse i…