CURATED LIVING – sofistikeret farvenostalgi

CURATED LIVING – sofistikeret farvenostalgi

Farvepaletten CURATED LIVING fra det nye globale farvekort STORIES er kendetegnet ved sofistikeret nostalgi, moderne neutrale farver og spændende accentfarver. Udforsk de tidløse farvekombinationer her.

Billedet ovenfor: Bordet er malet med LADY Supreme Finish Pure Matt 2951 SOPHISTICATED RED.

Stilfulde farvekombinationer danner behagelige baggrunde i rum, der fremstår som både moderne og tidløse.

En sofistikeret farvepalet til en unik atmosfære

Det er de dybe, sofistikerede røde toner, der er i fokus i paletten CURATED LIVING fra det nye globale LADY-farvekort STORIES. Sammen med nøje udvalgte blå accentfarver og skønne neutrale farver skaber de et interessant og kreativt udtryk, der bidrager til en unik og elegant atmosfære.

Vegg malt med LADY 10430 Dempet Savanne

Væggen er malet med LADY Pure Color 10430 DEMPET SAVANNE. Dæmpede neutrale farver hjælper med at skabe en elegant atmosfære i samspil med dybere farvenuancer, såsom røde toner. Kunstplakat fra Hein Studio, lampe fra Elias/Elias, vase fra dbkd og stol fra Lokaal Objects.

 LADY Pure Color

LADY Pure Color

 • Supermat, eksklusivt udseende
 • Unik farveoplevelse
 • Slidstærk
 • Garanti for dækkeevne

Paletten CURATED LIVING er sammensat af Lisbeth Larsen, Jotuns globale farvechef, og hendes dygtige team af farveeksperter. Sammen har de udviklet en palet, der byder på en stilfuld kombination af traditionelle farvevalg og moderne nuancer.

LADY 5530 Collected Blue fra fargekartet STORIES

Tidløse farvevalg, autentiske materialer og markante genstande giver rummet karakter. Væggen er malet med LADY Pure Color 5530 COLLECTED BLUE, der er en dæmpet og behagelig blå tone. Nuancen fremstår en smule grålig, men med et gyldent og grønligt skær. Dør, panel og lister er malet med LADY Supreme Finish Halvblank 0468 SILKE.

Stol fra Elias/Elias, lampe fra & Tradition, bord fra Paustian og buste fra Green Square Antique.

 LADY Pure Color

LADY Pure Color

 • Supermat, eksklusivt udseende
 • Unik farveoplevelse
 • Slidstærk
 • Garanti for dækkeevne

 LADY Supreme Finish

LADY Supreme Finish

 • Suveræn finish – også på døre og lister
 • Ekstremt slidstærk
 • Suveræn sammenflydning
 • Mat, silkemat, halvblank, superblank

En blød kombination af nostalgi og modernitet

“Vores mål med denne palet var at fremhæve nostalgiens komfort uden at sidde fast i fortiden,” siger Lisbeth Larsen. “Ved at kombinere antikke detaljer med moderne sensibilitet har vi skabt en kunstnerisk og sofistikeret familie af farver.”

Stue malt i LADY 20208 POETRY RED

Væggen er malet med LADY Pure Color 20208 POETRY RED og brystpanelet med LADY Supreme Finish Pure Matt 20208 POETRY RED. Lister og vinduer er malet med LADY Supreme Finish Pure Matt 0486 SILKE og loftet med LADY Perfection 0486 SILKE.

Stol fra Paustian, tæppe fra Cappelen Dimyr, lampe fra Kollekted by og skulptur fra Yonobi studio.

 LADY Pure Color

LADY Pure Color

 • Supermat, eksklusivt udseende
 • Unik farveoplevelse
 • Slidstærk
 • Garanti for dækkeevne

 LADY Supreme Finish

LADY Supreme Finish

 • Suveræn finish – også på døre og lister
 • Ekstremt slidstærk
 • Suveræn sammenflydning
 • Mat, silkemat, halvblank, superblank

 LADY Perfection

LADY Perfection

 • Nem at male med – sprøjter og drypper ikke
 • Smukt og ensartet resultat
 • Stort farveudvalg
 • Garanti for dækkeevne

Med en gennemført stil, kreativ tilgang og korrekt placering kan fortiden trives i et interiør skabt til nutiden.

Nuancerede røde toner og dæmpede neutrale farver

CURATED LIVING præsenterer nuancerede og markante røde toner, der tilfører hjemmet et sofistikeret udtryk – i perfekt balance med en klassisk blå accentfarve, den dæmpede og behagelige LADY 5530 COLLECTED BLUE, og bløde neutrale farver, som fylder rummet med elegance.

LADY 20207 STATEMENT RED er en kraftig rød tone, der med rette vækker opmærksomhed, mens den tidløse klassiker LADY 2951 SOPHISTICATED RED er en dyb tone, der er inspireret af blødt fløjl og bordeaux. Begge toner tilfører et dejligt strejf af nostalgi, fortæller Lisbeth Larsen.

Bord malt i LADY 2951 SOPHISTICATED RED

Bordet er malt med LADY Supreme Finish Pure Matt 2951 SOPHISTICATED RED.

LADY Pure Color gør de kulørte toner fra CURATED LIVING endnu smukkere. Med sin supermatte finish helt uden glans får klare og energiske farver et mere eksklusivt og behageligt udtryk. Alle vores farver udvikles med unikke opskrifter, der er tilpasset Jotuns produkter. Du kan derfor være sikker på, at den farve, du har valgt, er den farve, du får, når du vælger Jotuns produkter.

 LADY Pure Color

LADY Pure Color

 • Supermat, eksklusivt udseende
 • Unik farveoplevelse
 • Slidstærk
 • Garanti for dækkeevne

Vegg malt med LADY 20208 POETRY RED

Væggen er malet med LADY Pure Color 20208 POETRY RED. Bordet, der er malet med LADY Supreme Finish Superblank 20207 STATEMENT RED, bidrager til en spændende kontrast. Den flotte vase er fra Toseibo.

Skønne farvekombinationer

En gennemtænkt farvesammensætning hjælper med at skabe et personligt hjem med helhedsudtryk. Når du kombinerer farvetoner fra samme palet, sikrer du dig et helhedsorienteret og elegant farveudtryk.

Du kan også sammensætte farver fra de forskellige STORIES-paletter for at skabe din helt egen farvehistorie. Det vigtigste er, at du skaber en atmosfære, du ved, du vil kunne glæde dig over i lang tid fremover.

Fargekombinasjoner fra fargekartet STORIES

Du kan med fordel kombinere farver på tværs af LADY-paletterne! Her kombineres den elegante LADY Pure Color 20208 POETRY RED, der fremstår som en både kultiveret og smagfuld rød tone, med den skønne og afbalancerede LADY Pure Color 7038 DUSK GREEN fra farvekortet SERENE PRESENCE. LADY Pure Color 1931 KOKOS er den perfekte basisfarve til dig, der ønsker et blødt strejf af beige.

Læs mere om farvekortet STORIES.

Læs mere om farvepaletten NATURALLY GROUNDED.

Læs mere om farvepaletten SERENE PRESENCE.

Styling: Kråkvik/DÓrazio

Foto: Line Klein

Det nye farvekort er på vej ud i butikkerne – og farverne fås hos vores forhandlere fra uge 35.

Camilla Skjelberg
Camilla Skjelberg

Camilla Skjelberg – Regional Digital Marketing Manager Scandinavia

Camilla har stor erfaring med branding og kommunikation. I samarbejde med Jotuns farveeksperter, anerkendte stylister og samarbejdspartnere deler hun nyheder, tendenser og inspirerende tips med dig.

Naturlige farvekombinationer med nabofarver

Det nye farvekort CANVAS fra Jotun LADY indeholder nye, inspirerende farvetoner og gode tips til, hvordan du kan skabe behagelige…

Monokrom farveharmoni

Det nye farvekort fra Jotun LADY – CANVAS – indeholder mange flotte, nye farvekombinationer og gode tips til, hvordan du…

Nyt farvekort fra LADY – CANVAS!

Jotun LADY lancerer nyt globalt farvekort til 2024 med titlen CANVAS. Her kan du gå på opdagelse i de forskellige…

Inde

Tidløs og herskabelig elegance hos Ida

Den danske indretningsarkitekt Ida Dalgaard-Thestrup har renoveret et herskabeligt hus fra 1907. Kom ind, og lad dig inspirere af de…

Nyt farvekort fra LADY — STORIES

LADY lancerer nyt globalt farvekort til 2023! Farvekortet med navnet STORIES indeholder tre inspirerende farvepaletter, der bidrager til at skabe…

NATURALLY GROUNDED – Frodig farveharmoni

Rustikke og jordnære farveharmonier er i fokus i farvehistorien NATURALLY GROUNDED fra LADYs nye farvekort STORIES. Gå på opdagelse i…