NATURALLY GROUNDED – Frodig farveharmoni

NATURALLY GROUNDED – Frodig farveharmoni

Rustikke og jordnære farveharmonier er i fokus i farvehistorien NATURALLY GROUNDED fra LADYs nye farvekort STORIES. Gå på opdagelse i den naturlige farvepalet her.

Væggen er malet med LADY Wonderwall 1276 SOFT, køkkenskabene er malet med LADY Supreme Finish Pure Matt 11012 RUSTIC BROWN, døren er malet med LADY Supreme Finish Silkemat 8575 NATURAL GREEN. Loftet er malet med LADY Perfection 1276 SOFT.

Slip kreativiteten løs, og lad nye, jordnære farvekombinationer forvandle dit hjem til en rolig oase

NATURALLY GROUNDED – En hyldest til naturen

I LADYs nye farvekort STORIES præsenteres farvehistorien NATURALLY GROUNDED. Her omfavnes vi af naturinspirerede farvetoner og rustikke nuancer, der sikrer god harmoni i hjemmet og giver det et personligt præg.

Vegg malt med 1536 BURNT OCHRE fra NATURALLY GROUNDED

Væggen er malet med LADY Pure Color 1536 BURNT OCHRE. Det er en lun , rødlig okkertone, der opleves som varm og omsluttende. Der er noget ægte og næsten mineralsk over denne tone – den er naturlig, men også livlig. Karaffel og tallerken fra Robynn Storgaard, dug fra Skall Studio.

 LADY Pure Color

LADY Pure Color

 • Supermat, eksklusivt udseende
 • Unik farveoplevelse
 • Slidstærk
 • Garanti for dækkeevne

Rustikke nuancer til harmoniske hjem

“At omgive sig med naturinspirerede farver er balsam for sjælen – hvad enten det er varme jordfarver, dæmpede grønne nuancer eller solens bløde gule og orange toner,” siger Lisbeth Larsen, Jotuns globale farvechef. “Uanset om du befinder dig i landlige omgivelser eller i hjertet af storbyen. Naturlige rustikke elementer og farver skaber altid god harmoni.”

Veggen er malt med LADY Pure Color 1276 SOFT

Naturinspirerede farver er ideelle, når du vil tilføre dit interiør en smule landlig æstetik – eller bringe et strejf af markens farver ind i hjertet af byen. Væggen er malet med LADY Pure Color 1276 SOFT, der er en gullig beige tone, der fungerer godt som en varm basisfarve. Hylden er malet med LADY Supreme Finish Silkemat 11012 RUSTIC BROWN, og vinduerne er malet med LADY Supreme Finish Pure Matt 12123 CONTEMPORARY WHITE. Loftet er malet med LADY Supreme Finish Halvblank 12123 CONTEMPORARY WHITE.

Vase fra Green Square Antique og lampe fra Klassik Copenhagen.

 LADY Pure Color

LADY Pure Color

 • Supermat, eksklusivt udseende
 • Unik farveoplevelse
 • Slidstærk
 • Garanti for dækkeevne

 LADY Supreme Finish

LADY Supreme Finish

 • Suveræn finish – også på døre og lister
 • Ekstremt slidstærk
 • Suveræn sammenflydning
 • Mat, silkemat, halvblank, superblank

Skønhed handler ikke om perfektion, og et fejlfrit interiør er sjældent inspirerende.

Vegg i LADY 1276 SOFT fra fargekartet STORIES

Den nye farvepalet NATURALLY GROUNDED er en hyldest til naturen. Her er væggen malet med den skønne, gyldne beige LADY Pure Color 1276 SOFT. Kombineret med grønne toner bliver denne bløde basisfarve frodig og imødekommende.

Naturen har en beroligende virkning. Selv i den travleste by kan vi stadig skabe rum, der frembringer naturens ro og det rustikke livs forfriskende enkelhed.

Soverom malt med LADY 8193 Urtehage

Frodige, botaniske grønne farver skaber afslappende oaser. Den smukke kalkvæg er malet med LADY Minerals 8183 URTEHAGE, der er en gylden og frodig grøn tone, som tilfører interiøret liv og syrlig friskhed. Bordet er malet med LADY Supreme Finish Silkemat 8183 URTEHAGE.

Lampe fra Ingo Maurer, vægudsmykning fra Bettina Nelson, stol fra Massproductions.

Smukke, kalkede vægge med et unikt farveudtryk

Hver farve får et karakteristisk og levende look med kalkmalingen LADY Minerals. Det lidt rustikke og uperfekte udtryk giver rum med unikke farveudtryk. Hyld glæden, og nyd friheden til at eksperimentere – kalkmalingens unikke tekstur tilfører hjemmet ekstra varme og karakter.

 LADY Minerals Kalkmaling

LADY Minerals Kalkmaling

 • Levende, kalkmat udseende
 • Unikt farveudtryk
 • Nem at male med
 • Garanti for dækkeevne

Gang malt med LADY 8575 Natural Green

Det er dejligt at bo i et hjem med grønne og jordnære nuancer. Væggen er malet med LADY Pure Color 8575 NATURAL GREEN. Denne gyldengrønne tone vil fremstå som levende, men alligevel behagelig og rolig. Tæppet er fra KUSINER Carpets, og bænken er fra Spacon & x.

Fargepaletten NATURALLY GROUNDED

Farverne i NATURALLY GROUNDED kan med fordel kombineres for at skabe et helhedsudtryk. Her kombineres LADY Pure Color 1536 BURNT OCHRE, der er en gylden, terrakotta-lignende tone, med den behagelige LADY Pure Color 8575 NATURAL GREEN. LADY Pure Color 10430 DEMPET SAVANNE er en blød og gyldenbrun neutral tone, der binder kontrastfarverne godt sammen. 

Rustikke farvekombinationer

Farverne i NATURALLY GROUNDED er nøje afstemt efter hinanden, så du trygt kan skabe dine egne kombinationer af farver i denne palet. Jotuns farvechef Lisbeth og hendes team har gjort et stort arbejde for at finde de perfekte nuancer, som fungerer godt på store vægoverflader – og kombineret med hinanden.

Alle vores farver udvikles med unikke opskrifter, der er tilpasset Jotuns produkter. Du kan derfor være sikker på, at den farve, du har valgt, er den farve, du får, når du vælger Jotuns produkter.

Læs mere om farvekortet STORIES

Læs mere om farvepaletten SERENE PRESENCE

Læs mere om farvepaletten CURATED LIVING

Styling: Kråkvik/DÓrazio

Foto: Line Klein

Det nye farvekort er på vej ud i butikkerne – og farverne fås hos vores forhandlere fra uge 35.

Camilla Skjelberg
Camilla Skjelberg

Camilla Skjelberg – Regional Digital Marketing Manager Scandinavia

Camilla har stor erfaring med branding og kommunikation. I samarbejde med Jotuns farveeksperter, anerkendte stylister og samarbejdspartnere deler hun nyheder, tendenser og inspirerende tips med dig.

SERENE PRESENCE – Dæmpede pasteller

Det nye farvekort STORIES indeholder tre nye farvepaletter til 2023 og mange nye, smukke farver. I paletten SERENE PRESENCE bliver…

CURATED LIVING – sofistikeret farvenostalgi

Farvepaletten CURATED LIVING fra det nye globale farvekort STORIES er kendetegnet ved sofistikeret nostalgi, moderne neutrale farver og spændende accentfarver….

Inde

Brystpanel så let som en leg!

Vil du gerne have et smukt brystpanel? Få tips til, hvordan du gør! Udsmyk væggene Vil du gerne have en…

Inde

Årets farver 2022 – her er farvetendenserne!

Hvad bliver årets farver i 2022? Vi har spurgt Jotuns skandinaviske farvechef, Nina Klæboe Mørkve, hvilke tendenser hun ser i…

Inde

Nyt farvekort fra LADY – TOGETHER

Jotun LADY lancerer et nyt farvekort til 2022! Farvekortet TOGETHER indeholder tre unikke farvepaletter, der skaber rum, hvor det er…