Skøn minimalisme med neutrale nuancer

Skøn minimalisme med neutrale nuancer

Det nye farvekort CANVAS fra Jotun LADY indeholder nye, smukke farvenuancer! Her kan du læse mere om, hvordan du skaber bløde og beroligende farveudtryk med neutrale nuancer. Billedet ovenfor: Væggen er malet med kalkmalingen LADY Minerals i farven 5081 Fabrikk. Væggen til venstre er malet med LADY Pure Color 12077 Sheer Grey, mens den inderste væg er malet med LADY Pure Color 1376 Frostrøyk. Hylden i det bageste rum har også farven 1376 Frostrøyk og er malet med LADY Supreme Finish.

Find afklaring og ro med bløde neutrale farver og diskrete nuancer.

Neutrale nuancer til ro og afklaring

Vores nye farvekort CANVAS fremhæver smukke, neutrale nuancer i bløde kombinationer. Mange af os søger det enkle og det ægte – og foretrækker en helt neutral farvebase i hjemmet. Velvalgte neutrale nuancer kan give en rolig og afslappende ramme omkring vores liv – selv når det føles, som om det stormer omkring os.

LADY 9918 Klassisk Hvit

For mange af os er LADY 9918 Klassisk Hvit den ultimative neutrale nuance. Det er en ren og klar hvid tone – langt hvidere end nuancer som 1001 Egghvit og 1453 Bomull.

Til varme, rolige rum

En god kombination af neutrale nuancer vil have stor indvirkning på udtrykket i et rum. De neutrale toner skriger aldrig på opmærksomhed – i stedet omfavner de os med deres bløde, afslappende ro.

LADY Fargekart CANVAS

Det er Jotuns dygtige farveteam, der ledes af vores globale farvechef Lisbeth Larsen, som har sammensat denne farvepalet bestående af bløde neutrale nuancer. Husk, at lyse neutrale farver fungerer godt sammen med mørkere toner. Denne smukke neutrale palet består af LADY 2300 Jord, LADY 20218 Healing Lavender, LADY 1376 Frostrøyk og LADY 12290 Antwerp Beige.

LADY 12078 Comfort Grey

LADY 12078 Comfort Grey er en af vores smukkeste grå toner. Bemærk, hvordan det røde i træet bringer en ekstra intensitet og varme frem i de grå panelvægge. Væggen er malet med LADY Supreme Finish i farven 12078 Comfort Grey.

 LADY Supreme Finish

LADY Supreme Finish

 • Endnu smukkere finish – selv på døre og lister
 • Ekstremt slidstærk
 • Suveræn sammenflydning
 • Pure Mat, Silke Mat, Halvblank, Superblank

 

Vi forenkler vores hjem, og søger efter en neutral og harmonisk farvebase. Vi rydder ud, fjerner det overflødige og værdsætter det enkle.

Mød 12290 Antwerp Beige – en smuk, beige farvenyhed

Neutrale farvenuancer er mere end bare hvide toner – selv de beige og grå farvefamilier kan bidrage til en skøn, neutral farvebase. En af dette års smukke farvenyheder, LADY 12290 Antwerp Beige, har et sofistikeret, men alligevel jordnært udtryk. Denne beige nuance er smuk alene, men kan også danne en rolig, indbydende ramme for stærkere toner.

LADY 12290 Antwerp Beige_LADY 12075 Soothing Beige

Den perfekte beige farvebase! Væggen er malet med LADY Pure Color 12290 Antwerp Beige, og bordet er malet med LADY Supreme Finish i farven 12075 Soothing Beige.

 LADY Pure Color

LADY Pure Color

 • supermat, eksklusivt udseende
 • unik farveoplevelse
 • slidstærk
 • garanti for dækkeevne

 Farver såsom 0288 Mexico og 8583 Earthy Yellow fremhæver dæmpede, beige toner som nyheden 12290 Antwerp Beige. Mexico optræder som en dristig accentfarve og giver en markant indretning, mens den dæmpede gule tilfører varm og diskret elegance.

LADY 12290 Antwerp Beige_LADY 8583 Earthy Yellow_LADY 12075 Soothing Beige_LADY 0288 Mexico

Den inderste væg er malet med LADY Pure Color 8583 Earthy Yellow, mens dørkarmen er malet med LADY Wonderwall 0288 Mexico. Væggen i forgrunden er malet med LADY Pure Color i farven 12290 Antwerp Beige. Den øverste del af væggen er malet med LADY Pure Color 12075 Soothing Beige, mens listen er malet med LADY Supreme Finish i farven 1376 Frostrøyk. Loftet er malet med loftsmalingen LADY Perfection i farven 12290 Antwerp Beige.

 

En neutral base får accentfarver til at spille

Neutrale, minimalistiske rum behøver ikke at virke kølige eller tomme. En farvepalet med velvalgte, tidløse neutrale farver kan udgøre en dæmpet kulisse med raffineret skønhed.

LADY 12075 Soothing Beige_LADY 2224 Indi Pink_LADY 0288 Mexico

En blød ramme til leg med accentfarver. LADY 12075 Soothing Beige er en dæmpet og rolig beige tone – og et godt neutralt valg, hvis du gerne vil lege med accentfarver. Her optræder den i kombination med nyheden 2224 Indi Pink, som er en diskret og sart men alligevel kulørstærk rosa tone, og den rustikke gule tone 0288 Mexico.

Neutrale nuancer kan kombineres med hinanden i en monokrom farvepalet – eller de kan bruges som base for mere kulørte farver. Hvis du synes, det er for meget at male et helt rum med en kulørstærk tone, vil en neutral base kunne give dig den ro, du har brug for. Ved at male enkelte detaljer, såsom en bænk eller skænk, i en kraftig farve, vil en neutral base få accentfarven til at spille.

LADY 9918 Klassisk Hvit_LADY 4947 True Blue

Mange trives godt med en neutral base af farver i deres hjem, men vil alligevel gerne tilføje nogle accentfarver. Her ser du, hvordan selv en lille detalje kan sætte liv i indretningen! Væggen er malet med LADY Pure Color i farven 9918 Klassisk Hvit, og bænken er malet med LADY Supreme Finish i farven 4947 True Blue.

 LADY Pure Color

LADY Pure Color

 • supermat, eksklusivt udseende
 • unik farveoplevelse
 • slidstærk
 • garanti for dækkeevne

Den blå farvenyhed LADY 4947 True Blue er en frisk og ren tone, der umiddelbart giver associationer til himmel og hav. Som den perfekte partner til neutrale nuancer demonstrerer den, hvordan selv små strejf af farve kan forvandle indretningen.

LADY T4947 True Blue_LADY 12077 Sheer Grey

En drøm af et soveværelse! Panelet er malet med LADY Supreme Finish i farven 4947 True Blue. Den klare blå farve udgør en skøn, forfriskende kontrast til den bløde grå tone 12077 Sheer Grey. Væggen er malet med LADY Pure Color og loftet med LADY Perfection – begge i farven 12077 Sheer Grey.

 

Kalkmaling tilfører tekstur og varme til neutrale rum

Neutrale farver udgør den perfekte base for LADY Minerals-kalkmaling. Den matte og levende tekstur tilfører ekstra liv til de dæmpede farvevalg og bidrager til at skabe et rustikt udtryk i hjemmet. Brug gerne kalkmaling til at skabe en sanselig atmosfære, hvor de taktile overflader får frit spil!

 LADY Minerals Kalkmaling

LADY Minerals Kalkmaling

 • Levende, kalkmat udseende
 • Unikt farveudtryk
 • Nem at male med
 • Garanti for dækkeevne

Blødt som bølgeskum. Farver fra blå og gyldne farvefamilier kan kombineres for at skabe en raffineret harmoni af kølige farver mod varmere toner. Den lyse, varme neutrale farve tilfører blød komfort til en ellers kølig farvepalet. Bemærk den kalkmalede overflade, der giver væggene et unikt præg med smuk dybde og tekstur.

LADY 5081 Fabrikk_LADY 12077 Sheer Grey_LADY 1376 Frostrøyk

Væggen er malet med kalkmalingen LADY Minerals i farven 5081 Fabrikk. Væggen til venstre er malet med LADY Pure Color 12077 Sheer Grey, mens den inderste væg er malet med LADY Pure Color 1376 Frostrøyk. Hylden i det bageste rum har også farven 1376 Frostrøyk og er malet med LADY Supreme Finish.

 LADY Pure Color

LADY Pure Color

 • supermat, eksklusivt udseende
 • unik farveoplevelse
 • slidstærk
 • garanti for dækkeevne

 LADY Supreme Finish

LADY Supreme Finish

 • Endnu smukkere finish – selv på døre og lister
 • Ekstremt slidstærk
 • Suveræn sammenflydning
 • Pure Mat, Silkemat, Halvblank, Superblank

 LADY Minerals Kalkmaling

LADY Minerals Kalkmaling

 • Levende, kalkmat udseende
 • Unikt farveudtryk
 • Nem at male med
 • Garanti for dækkeevne

Se mere fra det nye farvekort CANVAS

De farver, vi omgiver os med, har større betydning end nogensinde før – både hvad de fortæller om os, og hvordan de beriger stemningen i hjemmet. Udforsk flere af de forskellige farveretninger i det nye farvekort CANVAS:

 

Læs mere om monokrome farver.

Læs mere om nabofarver.

Læs mere om komplementærfarver.

Læs mere om neutrale farver.

 

Det nye farvekort er på vej ud i butikkerne – og farverne fås hos vores forhandlere fra uge 35.

 

Styling: Kråkvik/DÓrazio

Foto: Anders Schønnemann

Christina Sunneklep
Christina Sunneklep

Christina Sunneklep

Tilfør rummet karakter med komplementær-farver

Det nye farvekort fra Jotun LADY – CANVAS – indeholder nye, smukke farvenuancer, der er inspireret af naturen!  Her kan…

Monokrom farveharmoni

Det nye farvekort fra Jotun LADY – CANVAS – indeholder mange flotte, nye farvekombinationer og gode tips til, hvordan du…

Nyt farvekort fra LADY – CANVAS!

Jotun LADY lancerer nyt globalt farvekort til 2024 med titlen CANVAS. Her kan du gå på opdagelse i de forskellige…

Dette er farverne for 2023

Skønt soveværelse med nymalede vægge, der er malet med farven LADY 1520 Cheerful Peach. Planlægger eller drømmer du om at…

Inde

Tidløs og herskabelig elegance hos Ida

Den danske indretningsarkitekt Ida Dalgaard-Thestrup har renoveret et herskabeligt hus fra 1907. Kom ind, og lad dig inspirere af de…

Nyt farvekort fra LADY — STORIES

LADY lancerer nyt globalt farvekort til 2023! Farvekortet med navnet STORIES indeholder tre inspirerende farvepaletter, der bidrager til at skabe…