Nye farver i LADY Minerals Kalkmaling

Nye farver i LADY Minerals Kalkmaling

 – Nu fås der mange nye farver i LADY Minerals kalkmaling og LADY Minerals Revive! – Se alle farverne her!

Billede ovenfor: Her har alle overflader fået den gulbeige farve 1303 Observe, der er virkelig smuk som kalkmaling! – Væg: LADY Minerals 1303 Observe, dør: LADY Supreme Finish med mat glans og sofa: LADY Supreme Finish med halvblank glans.

Unikke farvenyheder

Vidste du, at hver farve har en unik opskrift, der er specielt tilpasset hvert enkelt LADY-produkt? –  Det betyder, at vi udvikler et væld af nye, smukke og unikke farver, der er specielt tilpasset LADY Minerals kalkmaling – hver gang LADY lancerer et nyt farvekort!

LADY Minerals Kalkmaling fås nu i mange nye og smukke LADY-farver!

JOTUN_LADY-Minerals_11130-Shade_

Billede: LADY Minerals kalkmaling i farven 11130 Shade.

 LADY Minerals Kalkmaling

LADY Minerals Kalkmaling

 • Levende, kalkmat udseende
 • Unikt farveudtryk
 • Nem at male med
 • Garanti for dækkeevne

Gyldent og rustikt

I det første farvetema “EMBRACE” i TOGETHER-farvekortet, kan fem af farverne blandes som LADY Minerals kalkmaling. De rustikke og gyldne beige farver – for ikke at tale om den rustrøde 12179 Embrace – er som skabt til kalkmalingens levende look. Disse varme, naturlige farvenuancer bliver bløde og varme med kalkmalingens ru finish.

Jotun-LADY-EMBRACE-Observe_Caravan-Iron-Blue

Billede til venstre: Her er væggene er malet med den supermatte vægmaling LADY Pure Color i farven 12179 Embrace. Loftet har farven LADY Perfection 1303 Observe. Begge disse farver kan også fås i LADY Minerals!

Billede til højre: Baggrundsfarven er 0280 Caravan, og klodserne har farverne 1303 Observe og 5516 Iron Blue. Denne blå farve kan desværre ikke blandes i LADY Minerals, men vil være en perfekt match i for eksempel et tilstødende rum.

Smukt med kalkede vægge!

Hver farve får et karakteristisk og levende look med kalkmaling, og LADY Minerals skaber rum med et helt unikt farveudtryk. Resultatet bliver både mat, blødt og varmt. Det lidt rustikke og uperfekte look giver interiøret karakter.

LADY Minerals udgør en perfekt kulisse for kunst- og designgenstande – i alle træsorter – eller håndlavede brugsgenstande, for eksempel keramik.

JOTUN_LADY-Minerals_11130-Shade_

LADY Minerals kalkmaling i farven 11130 Shade. Kalkmalingens tekstur er tidssvarende mat og danner grundlag for et råt, rustikt og tidløst udtryk.

 LADY Minerals Kalkmaling

LADY Minerals Kalkmaling

 • Levende, kalkmat udseende
 • Unikt farveudtryk
 • Nem at male med
 • Garanti for dækkeevne

Se hele farveudvalget af kalkmaling på vores hjemmesider.

Humørfyldte farver som kalkmaling!

I farvetemaet “PLAYFUL” er der hele syv nye, glade farvenuancer, der kan blandes i LADY Minerals kalkmaling. Vi har endnu ikke billeder af alle farverne som kalkmaling, men håber, at du kan bruge billederne og farverne som inspiration for dit projekt!

LADY 8565 Hope. 6384 Wish og 20186 Lavender Touch

Venstre billede: LADY Pure Color 8565 Hope og loft i LADY Perfection 8565 Hope. Den blågrønne væg til højre er malet med LADY Pure Color 6384 Wish.

Højre billede viser den smukke, grålige lavendelfarve 20186 Lavender Touch, der er malet med supermat LADY Pure Color. Denne farve vil også være virkelig smuk som kalkmaling! 

Dæmpede greige og rosa toner

Det sidste farvetema, “CHERISH”, byder på en blød og dæmpet farvepalet. Her er der også hele syv nye farver i LADY Minerals.

JOTUN_LADY_Friendly-Pink_Lys-Granitt_Pale-Linden_Frostroyk_Antique-Brass_

På billederne ovenfor vises farverne fra farvepaletten “CHERISH”. Farven på højre billede: LADY Supreme Finish 2011 Antique Brass

Brug din kreativitet!

Når du maler med LADY Minerals, kan du virkelig slippe kreativiteten løs og give indretningen et personligt udtryk. Sæt dit eget præg på væggene, og få en effektiv finish, der passer præcis til din stil.

Med lange strøg får du en rolig effekt, mens kortere strøg giver et mere intenst udtryk.

Sådan maler du med kalkmaling

LADY Minerals er let at påføre – og det skal altid gøres med pensel. Da det er det personlige udtryk, der er i fokus, anbefaler vi dog, at maleteknikken først afprøves på en lille prøveflade. Dermed er du sikker på at finde frem til netop det udtryk, du ønsker på din væg.

Se den korte film med gode råd, før du går i gang.

Vægfornyer til ujævne tapeter

Elsker du kalkmalingens udtryk, men har ujævne overflader, der ikke egner sig til denne maling? Så har vi et smart produkt til dig!

LADY Minerals Revive er en vægfornyer, der forvandler vægge med mønstret glasvæv og andre ujævne underlag til smukke, glatte vægge med et mineralsk udseende. En supergod løsning til dig, der gerne vil fjerne gammelt tapet på en smart måde!

Nu kan du let male på gammelt tapet – og samtidig udglatte ujævnhederne!

 LADY Minerals Revive

LADY Minerals Revive

 • Naturlig, mineralsk vægfornyer
 • Levende overflade med et unikt farveudtryk
 • Tidsrigtig fornyelse
 • Fås i udvalgte LADY-farver

Mange nye farver i LADY Minerals Revive

Hele 23 af farverne i LADY TOGETHER-farvekortet kan blandes i LADY Minerals Revive. (Undtagelserne er de hvide nuancer 1875 Sans, 7236 Chi og 1376 Frostrøyk samt de to gule: 1775 Fresh Pasta og 10235 Sommersol).

I alt fås LADY Minerals Revive nu i ca. 70 forskellige farver! Se en komplet oversigt på vores hjemmesider.

LADY Minerals Revive 8252 Green Harmony

LADY Minerals Revive 8252 Green Harmony. 

Du behøver ikke at rive det gamle glasvæv af eller fjerne lister, og her er det tilladt at skabe et personligt, råt og “perfekt uperfekt” look!

Her finder du svar på ofte stillede spørgsmål om LADY Minerals Revive.

LADY Minerals Revive 4894 OCEAN AIR

LADY Minerals Revive 4894 Ocean Air. 

Sejt resultat

LADY Minerals Revive påføres med rulle og udjævnes med en spartel. Resultatet er smukke, mineralske vægge med et unikt farveudtryk og en taktil overflade.

TIPS! Det vigtigste ved det første lag er, at du dækker underlaget godt. Det betyder, at du skal påføre rigeligt. Glat ud, så godt du kan – og vær ikke for optaget af, at resultatet bliver helt perfekt i første omgang! Det jævner du ud, når du påfører næste lag.

Sådan gør du

Hele processen kan klares på et par dage! Da dette er et helt nyt produkt for de fleste, anbefaler vi, at du læser om det, før du går i gang. Du kan finde flere råd og tips her.

Camilla Skjelberg
Camilla Skjelberg

Camilla Skjelberg – Regional Digital Marketing Manager Scandinavia

Camilla har stor erfaring med branding og kommunikation. I samarbejde med Jotuns farveeksperter, anerkendte stylister og samarbejdspartnere deler hun nyheder, tendenser og inspirerende tips med dig.

Nyt farvekort fra LADY – CANVAS!

Jotun LADY lancerer nyt globalt farvekort til 2024 med titlen CANVAS. Her kan du gå på opdagelse i de forskellige…

Nye LADY Balance – endnu smukkere og lige så god for indeklimaet!

Hos Jotun tilbyder vi en række interiørmalinger, der passer til forskellige ønsker og behov. Den nye LADY Balance er vores…

Dette er farverne for 2023

Skønt soveværelse med nymalede vægge, der er malet med farven LADY 1520 Cheerful Peach. Planlægger eller drømmer du om at…

Inde

Tidløs og herskabelig elegance hos Ida

Den danske indretningsarkitekt Ida Dalgaard-Thestrup har renoveret et herskabeligt hus fra 1907. Kom ind, og lad dig inspirere af de…