Nyt farvekort fra LADY – CANVAS!

Nyt farvekort fra LADY – CANVAS!

Jotun LADY lancerer nyt globalt farvekort til 2024 med titlen CANVAS. Her kan du gå på opdagelse i de forskellige farveretninger, lære vores nye, smukke farvenuancer bedre at kende og få tips til gode farvekombinationer.

Billedet ovenfor: Den øverste del af væggen er malet med LADY Pure Color 12075 Soothing Beige, og den nederste del af væggen er malet med LADY Pure Color i farven 12290 Antwerp Beige. Listen er malet med LADY Supreme Finish i farven 1376 Perle. Den inderste væg er malet med LADY Pure Color i farven 8583 Earthy Yellow.

Your home is your canvas

Vi udtrykker os visuelt med det tøj, vi vælger, de ting, vi samler på, og de farver, vi omgiver os med. Farvekollektionerne i vores nye farvekort CANVAS afspejler skønheden i naturens egen palet og er designet til at give dig inspiration og gode råd til valg af farver. Dit hjem er dit lærred, og vi håber, at dette farvekort vil få dig til at slippe kreativiteten løs!

LADY Supreme Finish 8493 Green Tea

Vi bringer naturen ind i hjemmet med det nyeste globale farvekort fra Jotun LADY – CANVAS. Her er panelet malet med LADY Supreme Finish 8493 Green Tea, der er en frisk og gylden grøn tone, som helt sikkert vil skabe blød og god energi i rummet. Væggen er malet med LADY Pure Color 12077 Sheer Grey.

En hyldest til farvernes indflydelse og farvelæren

Vi bruger bevidst eller ubevidst farver til at udtrykke, hvordan vi har det – og vi reagerer følelsesmæssigt, ofte instinktivt, på forskellige farver og nuancer, vi møder. Røde farver giver os energi og overskud, mens blå toner kan virke beroligende og få os til at sænke skuldrene i en ellers travl hverdag. Gule farver giver humøret løft og inspirerer til kreativitet, mens grønne nuancer hjælper os med at klare tankerne.

LADY 0288 Mexico, LADY 20217 Muted Coral og LADY 8583 Earthy Yellow

De nye farver i farvekortet Canvas er inspireret af den natur og det landskab, der omgiver os. Her ser du en kombination af jordfarver bestående af de nye farvetoner LADY 0288 Mexico, LADY 20217 Muted Coral og LADY 8583 Earthy Yellow.

Det nye farvekort er en hyldest til farvernes indflydelse og farvelæren. Brug dit hjem som lærred, og lad dig inspirere af gode farvekombinationer, der skaber netop den stemning, du længes efter!

Nye farveretninger – og nye, smukke farver!

I vores nye farvekort Canvas præsenterer vi 23 smukke interiørfarver til 2024. De udvalgte nuancer afspejler den skønhed, der findes i naturens egne farvepaletter!

LADY 2224 Indi Pink

Den smukke nyhed LADY 2224 Indi Pink er en sart, men alligevel tydelig rosa tone. Den vil blive en favorit i mange hjem!

Det nye farvekort introducerer en række nye farver i smukt samspil med udvalgte nuancer fra Jotuns righoldige farvearkiv. Vores mål er at gøre det nemt for dig at sammensætte smukke farvepaletter, der skaber den stil og stemning, du er ude efter. I CANVAS bruger vi enkle principper fra farvelæren, så du får et værktøj, du kan bruge.

Skab et beroligende udtryk med monokrome farver.

Skab harmonisk indretning med nabofarver.

Skab en levende atmosfære med komplementærfarver.

Skab en elegant base med bløde neutrale farver.

Tidssvarende kombinationer

En velvalgt farvesammensætning med farver, der fremhæver hinanden, giver indretning med moderne æstetik. Vælg smukke farver, der holder, med LADYs farver og vores mest holdbare malinger – LADY Pure Color, LADY Supreme Finish og LADY Wonderwall. Kombinationen af smukke farvepaletter og kvalitetsmaling fra Jotun LADY gør det let at forny hjemmet og passe på det, du har.

 LADY Pure Color

LADY Pure Color

 • supermat, eksklusivt udseende
 • unik farveoplevelse
 • slidstærk
 • garanti for dækkeevne

 LADY Supreme Finish

LADY Supreme Finish

 • Endnu smukkere finish – selv på døre og lister
 • Ekstremt slidstærk
 • Suveræn sammenflydning
 • Pure Mat, Silkemat, Halvblank, Superblank

 LADY Wonderwall

LADY Wonderwall

 • varigt smukt, mat udseende
 • ekstremt slidstærk
 • meget smudsafvisende
 • garanti for dækkeevne

LADY Supreme Finish 7386 Pistacchio, LADY Supreme Finish 1775 Fresh Pasta

Skab bløde og optimistiske kombinationer ved at kombinere nabofarver som vist her. Skabet er malet med LADY Supreme Finish i farven 7386 Pistachio, og døren er malet med LADY Supreme Finish 1775 Fresh Pasta. Den lyse væg er malet med LADY Pure Color, som er vores matteste maling nogensinde, i farven 1622 Refleksjon.

LADY Pure Color i 7685 Subtle Green, LADY Supreme Finish 7686 Mindful Green

Monokrom farvesætning, der af mange kendes som tone-i-tone, hjælper med at skabe blide farveharmonier, og det er en nem farveregel at bruge. 

Varmt og jordnært

Naturen byder på langt flere farver end grøn. Solide jordfarver, dæmpede gule toner og varme røde farver kan give associationer til storslåede landskaber med bjerge og ørkener.

LADY 0288 Mexico

Brune og beige toner kan mikses og matches for at skabe en indretning, der er fuld nuancer og udstråler varme og komfort. Vælg farver, der beriger hinanden!

LADY Pure Color i 12291 Soft Brown, LADY Pure Color i 1632 Rock Rugar, LADY 12075 Soothing Beige.

Den øverste del af væggen er malet med LADY Pure Color i farven 12291 Soft Brown, og den nederste del af væggen er malet med LADY Pure Color i farven 1632 Rock Rugar. Nichen er malet med LADY Pure Color, mens hylderne er malet med LADY Supreme Finish – begge i den klassiske farve 12075 Soothing Beige.

Varmt og koldt

Farver fra blå og gyldne farvefamilier kan kombineres for at skabe en raffineret harmoni af kølige farver mod varmere toner. Ofte kræver det bare en smule fornyelse at skabe en helt ny stemning i indretningen.

LADY Minerals i 5081 Fabrikk, LADY Pure Color 12077 Sheer Grey, LADY Pure Color 1376 Frostrøyk

Væggen er malet med kalkmalingen LADY Minerals i farven 5081 Fabrikk. Væggen til venstre er malet med LADY Pure Color 12077 Sheer Grey, mens den inderste væg er malet med LADY Pure Color 1376 Frostrøyk. Hylden i det bageste rum har også farven 1376 Frostrøyk og er malet med LADY Supreme Finish.

LADY Supreme Finish 4947 True Blue

Blå og smuk nyhed! LADY 4947 True Blue er en frisk og ren blå tone, der giver tydelige associationer til himmel og hav. Panelet er malet med LADY Supreme Finish.

Se mere fra det nye farvekort CANVAS

De farver, vi omgiver os med, har større betydning end nogensinde før – både hvad de fortæller om os, og hvordan de beriger stemningen i hjemmet. Her kan du udforske flere af farvetemaerne i det nye farvekort CANVAS:

Læs mere om monokrom farvesætning

Læs mere om nabofarver.

Læs mere om komplementærfarver.

Læs mere om farvesætning med neutrale farvetoner

 

Det nye farvekort er på vej ud i butikkerne – og farverne fås hos vores forhandlere fra uge 35. 

 

Styling: Kråkvik/DÓrazio

Foto: Anders Schønnemann 

 

 

Christina Sunneklep
Christina Sunneklep

Christina Sunneklep

Naturlige farvekombinationer med nabofarver

Det nye farvekort CANVAS fra Jotun LADY indeholder nye, inspirerende farvetoner og gode tips til, hvordan du kan skabe behagelige…

Tilfør rummet karakter med komplementær-farver

Det nye farvekort fra Jotun LADY – CANVAS – indeholder nye, smukke farvenuancer, der er inspireret af naturen!  Her kan…

Monokrom farveharmoni

Det nye farvekort fra Jotun LADY – CANVAS – indeholder mange flotte, nye farvekombinationer og gode tips til, hvordan du…

Nye LADY Balance – endnu smukkere og lige så god for indeklimaet!

Hos Jotun tilbyder vi en række interiørmalinger, der passer til forskellige ønsker og behov. Den nye LADY Balance er vores…

Dette er farverne for 2023

Skønt soveværelse med nymalede vægge, der er malet med farven LADY 1520 Cheerful Peach. Planlægger eller drømmer du om at…

Inde

Tidløs og herskabelig elegance hos Ida

Den danske indretningsarkitekt Ida Dalgaard-Thestrup har renoveret et herskabeligt hus fra 1907. Kom ind, og lad dig inspirere af de…